- Poruka
- 43.231
ma neeeeeeee. Sve to skupa je trajalo par nedelja.A to je shvatila tek kada su je ova dvojica pedalirala?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma neeeeeeee. Sve to skupa je trajalo par nedelja.A to je shvatila tek kada su je ova dvojica pedalirala?
Ne menja cinjenicno stanje.ma neeeeeeee. Sve to skupa je trajalo par nedelja.
Ok, nisam napisala precizno, ali poenta je ista.Pa nisi čitala. Ne jedini gospode, pa ona ima puno udvarača. Nego su drugi glumili nešto, jedan pisao na 5 dana, jedan samo slao neke fotke sa nekih mesta gde je bio, i tako.. Ali ne mogu sve karte da otvaram, nije ona udavača, nije to u pitanju.
Ne karikiraj, da je simultano odlucila pa da kazes, ali je ona "izabrala" posle dvostruke pedale.Trebala je da ih poređa po veličini i da kaže: Ti , ti mali sa plavom kosom ostaješ, ne znam ti ni ime ali mora na prvu da se odlučimo.

kako objasniti???Trebala je da ih poređa po veličini i da kaže: Ti , ti mali sa plavom kosom ostaješ, ne znam ti ni ime ali mora na prvu da se odlučimo.

Ali otpali su kao oni koji glume nezainteresovanost. Sasvim je ok biti nezainteresovan , ali čemu glumiti tako nešto?Ok, nisam napisala precizno, ali poenta je ista.
On je bio jedini tu za nju.
Da su za nju bili tu on i onaj što joj se dopada - ne bi stigla ni odgovoriti ovome što joj se ne dopada. Možda da, ali malo, ipak bi bio rezerva, drugi.
Ali pitanje je - imaju li sigutnost - da li će ga napustiti ako sretne "boljeg"? Ako neće, nrma šta, srećno
Ti karikiraš prvi.Ne karikiraj, da je simultano odlucila pa da kazes, ali je ona "izabrala" posle dvostruke pedale.
Tacno, proleteli pored nje.Ti karikiraš prvi.
Kakve pedale, nisu ni seli za bicikl.
ma napisala sam da se radi o kombinaciji, ne čitate.Ok, nisam napisala precizno, ali poenta je ista.
On je bio jedini tu za nju.
Da su za nju bili tu on i onaj što joj se dopada - ne bi stigla ni odgovoriti ovome što joj se ne dopada. Možda da, ali malo, ipak bi bio rezerva, drugi.
Ali pitanje je - imaju li sigutnost - da li će ga napustiti ako sretne "boljeg"? Ako neće, nrma šta, srećno
Saglasna sam - trebaš sviju upoznati jer mi žene puno toga gledamo.Trebala je da ih poređa po veličini i da kaže: Ti , ti mali sa plavom kosom ostaješ, ne znam ti ni ime ali mora na prvu da se odlučimo.
mogu da mjauknemma napisala sam da se radi o kombinaciji, ne čitate.

Meni je promakla ta poruka...ma napisala sam da se radi o kombinaciji, ne čitate.
Pa to sam i htela da istaknem, ne može nekada na prvu loptu da se iskristališu stvari, samo to, nevezano za konkretan slučaj.Saglasna sam - trebaš sviju upoznati jer mi žene puno toga gledamo.
Ali, ovo je možda malo nezgodno, upoznala je njih par i samo je jedan bio tu za nju, na način koji joj treba.
Ne znači da sutra neće sresti "boljeg" koji joj daje isto to.
Šta onda?
Ali OK, život je nepredvidiv. Nema garancije ni za šta, a trenutno joj je u glavi malen procenat notmalnih muškaraca, <20%.
Ima i straha, ali to je realno - ako izgleda super i takva je situacija, to je što ima - sada.
Za sutra ne zna. Možda je već zauzet taj "bolji", pa nema boljeg.
Ali i ona sama najbolje zna, ko je, šta je, šta bira, čini... Mi ovdje nešto slutimo/razgovaramo.
A biće kako bude. Život je čudo.
Pa da napisala si, vezica jer ona ne zeli da se udubljuje za slucaj da naidje neko bolji.Ali nema veze, oni i ne mogu biti u braku, to je samo vezica.
Ipak je došao do cilja.

Ne znam, ali slutim da:Ali otpali su kao oni koji glume nezainteresovanost. Sasvim je ok biti nezainteresovan , ali čemu glumiti tako nešto?