Jel moze neko da mi objasni onaj deo ostavljanje pasosa na viziranje? Koliko to traje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel moze neko da mi objasni onaj deo ostavljanje pasosa na viziranje? Koliko to traje?
ja sam 7 dana cekala ali ima dosta njih koji su po dve nedelje cekali
Molim vas ukratko sta mi treba sve od papira u srbiji za izdavanje nemacke vize,ovih dana treba da dobijem papire iz jedne firme ovde u nemackoj da sam im potreban kao radnik
U pitanju je vozac kamiona,i jel meni treba da znam nemacki mislim hoce me to pitati u ambasadi,posto meni za ovaj posao poznavanje nemackog moze da bude na minimumu,ne moram da vadim kuci neke sertifikate za nemacki jezik itd,hvala.
Hvala puno na odgovoru.
Jos jedno pitanje, da li na ugovoru od poslodavca treba da stoji datum pocetka radnog odnosa i kako se to odredjuje? Da mu kazem od datuma termina u ambasadi + 2 meseca?
A kako bi bilo da uložiš barem minimalan napor i prvo pročitaš poruke u ovoj temi?
To što pitaš je već više puta odgovoreno, i to detaljno. Da ne ponavljamo jedno te isto za svakoga koga mrzi da čita duže od 2 minuta.
A kako bi bilo da uložiš barem minimalan napor i prvo pročitaš poruke u ovoj temi?
To što pitaš je već više puta odgovoreno, i to detaljno. Da ne ponavljamo jedno te isto za svakoga koga mrzi da čita duže od 2 minuta.
Pozdrav,
moze li neka okvirna informacija koliko se ceka termin za vizu za zaposljavanje u njemackoj ambasadi u BG? U registracionom mailu stoji da ce ambasada o tacnom terminu obavjestiti, pa bih htio otprilike znati koliko je to, mjesec dva tri pet..mozda neko zna.
Hvala!
Pozdrav,
moze li neka okvirna informacija koliko se ceka termin za vizu za zaposljavanje u njemackoj ambasadi u BG? U registracionom mailu stoji da ce ambasada o tacnom terminu obavjestiti, pa bih htio otprilike znati koliko je to, mjesec dva tri pet..mozda neko zna.
Hvala!
Hvala lijepo na info. Koliko se ceka za samu vizu jos, od razgovora?
Jel ima neko iskustvo sa podnosenjem vize u toku razvoda? ( jos uvek nisam dobila termin za razvod) Isto tako vec je podnosen zahtev za termin u ambasadi. Zanima me ako u slucaju jos ne budem razvedena onda moram da unesem podatke o muzu? Ili sta ako u toku odobrenja vize se razvedem? Konfuznije ne moze da bude. ????
Da se ispravim, tačno je. Za supružnike građana EU postoji izuzetak, A1 nije potreban pri predavanju za vizu za spajanje porodice.-
ja sam 7 dana cekala ali ima dosta njih koji su po dve nedelje cekali
- - - - - - - - - -
ako vam odobre vizu onda nosite pasos i osiguranje to se odmah zavrsava
- - - - - - - - - -
ako vam odobre vizu onda nosite pasos i osiguranje i to se odmah zavrsava
Mozes li mi reci koliko si platio osiguranje, i gde si kupila osiguranje?
Pozdrav,
Moj otac je dobio posao,
On radi tamo kod coveka vec tri godine na crno,
Ovaj poslodavac mu je skorije zavrsio papire,
Ali su ga prebacili na nemacku ambasadu,
Mora da zavrsi viziranje,
Da li mu se termin zakazuje za work vizu ili je to neki drugi proces,
Izvinjavam se ako ne raspolazem terminima.
Pozdrav i hvala unapred.
Molim vas moze li samo potvrda da li je ovo ono sto meni treba od papira radi podnosenja zahteva za izdavanje radne vize koja traje 6 meseci ili koliko vec ?!
http://m.belgrad.diplo.de/contentblob/4689894/Daten/7393454/EWT022_262BeschV.pdf
VIZA ODOBRENA.PREDALA 9.5-JAVILI 17.5. BG AMBASADA
da to je
- - - - - - - - - -
VIZA ODOBRENA.PREDALA 9.5-JAVILI 17.5. BG AMBASADA