- Poruka
- 24.733
Cena stanova u Nemačkoj, u gradu Chemnitz su dosta niske u odnosu na ceo Beograd.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znas li ti gdje je Chemnitz, da ne kazem Karl-Marx-Stadt?Cena stanova u Nemačkoj, u gradu Chemnitz su dosta niske u odnosu na ceo Beograd.
Pogledajte prilog 1769699Pogledajte prilog 1769700Pogledajte prilog 1769701Pogledajte prilog 1769702
Blizu Češke. Drezden i Lajpcig blizu od poznatih. Cvikau je isto tu blizu.Znas li ti gdje je Chemnitz, da ne kazem Karl-Marx-Stadt?
Pitaj @Frederick_ ili @RužnaKoLopov koliko se krecu stanovi u njihovim sokacima...Chemnitz molim te, mozes ici zivjeti i u Cottbusu ili Zwickau poprilicno jeftino, pretpostavljam...ali uporedi neko selo u Zap.Djermaniji sa cijenama pa vidi kako stoje, ne moras gradove.
Ja ne znam u kom su delu njih dvoje. Ako hoce da kazu , pa cu da uporedim sa ovim gradom.Znas li ti gdje je Chemnitz, da ne kazem Karl-Marx-Stadt?
Pitaj @Frederick_ ili @RužnaKoLopov koliko se krecu stanovi u njihovim sokacima...Chemnitz molim te, mozes ici zivjeti i u Cottbusu ili Zwickau poprilicno jeftino, pretpostavljam...ali uporedi neko selo u Zap.Djermaniji sa cijenama pa vidi kako stoje, ne moras gradove.
Generalno je bivsi DDR jeftiniji deo Dojclanda, imaju i nize plate a koliko cujem teze je i naci posao.
Poredio sam te velike i poznatije gradove. Chemnitz nije bas mali sa 250 000. Mnogo je to veće od Pirota i Vranja. U Bgu su skupe kirije i kvadrati kao da smo Dubai.Pa sto ne poredi taj Chemnitz sa recimo cenama u Vranju ili Pirotu a ne sa cenama u Beogradu?
Poredi recimo MinKen sa Beogradom, videces da su rente 3-4 puta vece u tom bavarskom gradu.
Generalno je bivsi DDR jeftiniji deo Dojclanda, imaju i nize plate a koliko cujem teze je i naci posao.
Pa i nije skupo u odnosu na Minken ili Berlin recimo, vidis koliko kosta recimo soba u centru MinKena, 700-800 eura, soba ej bre, a delis stan sa jos 4 osobe. Ako ne poredis Chemitz sa Pirotom ne treba ni Beograd da poredis sa Berlinom ili Minkenom a Srbiju sa Nemackom. Taj Chemnitz je u siromasnijem delu Dojclanda kao i Pirot u Srbiji.Poredio sam te velike i poznatije gradove. Chemnitz nije bas mali sa 250 000. Mnogo je to veće od Pirota i Vranja. U Bgu su skupe kirije i kvadrati kao da smo Dubai.
Blizu Češke. Drezden i Lajpcig blizu od poznatih. Cvikau je isto tu blizu.
Gde moze u BG za 200 za 40 kvm? Nigde već tri godine i nikad više neće moći.Chemnitz ti je kao Tutin u Srbiji. Mozes i u Beogradu da nadjes jeftino, Mladenovac i Lazarevac su Beograd.
Znam da je stanovanje skupo. Zato sam se iznenadio ovim cenama.ja sam u Baden Württemberg i u velikim gradovima nova gradnja i za moj grad mogu ti reci 2 sobni stan spavaca, primača sa kuhinjom , kupatilo sa režijama 1800 eura , 5 soban stan na dva nivoa 2400 eura
Male kuće se krecu od 1500 eura (starija gradnja) nove kuće i do 3500 eura
1 sobni stanovi su takodje skupi od 600 eura pa sve do 800 eura (zbog studenata i fakulteta) navala je ogromna
Tako da stan i stanovanje je postao skup sport

.gif)
Moze u Lazarevcu ili Sopotu, posto su i to beogradske opstine.Gde moze u BG za 200 za 40 kvm? Nigde već tri godine i nikad više neće moći.

Nije to BG ipak. Ebes to sto su opština.Moze u Lazarevcu ili Sopotu, posto su i to beogradske opstine.
Pola sata prevozom je i za one koji žive po obodima BG.U BW možeš jeftinije da nađeš u nekom selu u okolini Štutgarta i onda putuješ u Štutgart na posao. Meni recimo treba pola sata sa S1 do Štutgarta. Malo mesto je bolje i zbog papirologije, sve se brže završava.
Što za neke može biti i privlačno.Chemnitz je baš ozloglašen što se tiče ekstremne desnice
Pa da, meni je trebalo pola sata ujutru iz Mirijeva do centra, popodne i sat vremena.Pola sata prevozom je i za one koji žive po obodima BG.
Što za neke može biti i privlačno.
Naročito ako si crnomanjast. Mada, to je više na nivou gunđanja nego neke konkretne diskriminacije.Pa da, meni je trebalo pola sata ujutru iz Mirijeva do centra, popodne i sat vremena.
A ovo za desnicu, pa da, nego vecini nije prijatno kao strancima u takvim mestima
Lupaš gluposti, ima jako mnogo fizičkih napadaNaročito ako si crnomanjast. Mada, to je više na nivou gunđanja nego neke konkretne diskriminacije.
Na koga? Na neku specifičnu grupu ili sve strance?Lupaš gluposti, ima jako mnogo fizičkih napada
Pa da, meni je trebalo pola sata ujutru iz Mirijeva do centra, popodne i sat vremena.
A ovo za desnicu, pa da, nego vecini nije prijatno kao strancima u takvim mestima