klepetalo

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Nema problema. Vraća se u utorak i reći ću mu da ti se javi ovde, pa razmenite šta god želite. Razumem ja te vaše veze i vezice.
  Daj mi br. njegov, vidi mi smo svi povezani ja imam drugara u njegovoj firmi on ima drugara u mojoj firmi, tako da saznamo kad tad za bilo kakvu informaciju ,niko nezna sta je bilo sa njegovim slucajem pa stoga hocu da se informisem licno a ne preko posrednika, nema veze sto je u nemackoj samo daj br, ili mail. Da ga lepo pitamo !
  Oko Slovenačkog koda?
  On je išao preko neke beogradske agencije da polaže i dobio samo papir da je položio. Kasnije je sam našao slovenačkog poslodavca koji ga je prijavio u Slo i uspeo je da podigne karticu. Ubrzo je napustio poslodavca u Slo i upustio se vode za nemačku vizu. Mogu ga pitati šta god vas zanima, jer je on u De trenutno, otišao po potvrdu od poslodavca za polaganje Code95 u Nemačkoj.
  Ja nemam kod sebe trenutno taj papir, kod supruga je u De jer on to nosi tamo kad ga budu pozvali u auslanderbehorde. Cim ga budem videla saljem ti. Nama je stanodavac zena sa naših prostora pa je bilo lako :)
  U biti, treba da glasi ovako:
  Saglasnost
  Ja, ime stanodavca, saglasan sam da u mojoj nekretnini, kvadrature (upises koliko imate qm) koju je iznajmila (ime tvoje i broj nekog dokumenta i kog ), stanuje i njen suprug (ime supruga, broj pasoša) nakon dobijanja vize.
  Datum, mesto i potpis
  Ovakav dokument suprug moze poneti i u Ambasadu.
  Kad on prodje Ambasadu nakon nekoliko dana tebi stiže pismo da dobeses odredjene dokumente i poslace ti formular koji ponovo stanodavac popunjava da se slaze sa svim ovim gore navedenim. Bez brige, bice to OK.
  Ako mislis da je komplikovano, samo na ugovor o zakupu dodajte i suprugovo ime, kao da je i on zakupac sa tobom.
  Hvala na odgovoru..kazi mi samo oko te saglasnosti koju mogu sama da sastavim..jel ti nije tesko da mi slikas taj papir i sakrij tvoje podatke i taj papir za stan kako izgleda, ako mozes znacilo bi mi..jer ovaj moj poslodavac tj nemci su malo za te stvari tupavi:-)..pa moram sve da mu nacrtam..a nzm jos uvek jezik dobro da bih se snasla da mu obajsnim sta mi sve treba.. ako mozes,mozes ako ne nista:-).. a verujem da ce da ceka isto kao i ja za radnu..6 meseci sigurno..pozzz veliki i hvala jos jednom
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top