NEEEEEEEEEE!!!!!Nisi debil!Bolje i to nego... 8)rastamann:Znachi, ipak sam debil shto me loze lepa zenska stopala![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NEEEEEEEEEE!!!!!Nisi debil!Bolje i to nego... 8)rastamann:Znachi, ipak sam debil shto me loze lepa zenska stopala![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Naravno da nisi... :wink:rastamann:Znachi, ipak sam debil shto me loze lepa zenska stopala![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Gazdarica:Nije... Gdje ce biti normalno...? :shock: :?
Sve sto izlazi iz okvira misionarske poze, nije normalno... :wink:
Jesam bolesna... Svrsio mi dragi u grlo, pa se ono upalilo... Eto, sad ne mogu da pricam...MarimbA:Gazdarica:Nije... Gdje ce biti normalno...? :shock: :?
******Dati nisi nesto bolesna![]()
![]()
![]()

Gazdarica:Nije... Gdje ce biti normalno...? :shock: :?

Gazdarica:Jesam bolesna... Svrsio mi dragi u grlo, pa se ono upalilo... Eto, sad ne mogu da pricam...![]()
Eh, ti pokvareni, perverzni muskarci...![]()
Gazdarica:Hehehe, Inco, ne otkrivaj moje tajne sklonosti...
Pred ocima javnosti, moram da budem fina... Citaj:cedna...![]()

Gazdarica:Pa jesam, kako da nisam... :shock:
Ubijedila sam javnost kako sam fina djevojcica, ali mnogo naivna, sto je neki pokvareni muskarac iskoristio i prevario me... I eto, sad bolujem...![]()

Gazdarica:Sta ces, kad sam mnogo naivna...![]()

Lilu:Hmmm.... sve cu da ispricham blondi!
Lilu:ne ume izmedju redova! ljubav je slepa!
Gazdarica:Inco, jeste, uvijek utvrdjujem gradivo tj. uvijek mi ga utvrdjuju, dok mi dobro ne udje... Mislim, u glavu...![]()

Gazdarica:Ih, pa i ja sam mislila na isto, samo sto se ovako naivna, nisam znala dobro odraziti...![]()
Nego, moze se to utjerivati i u glavu, znas...![]()

Gazdarica:Iliti, stavljanje do jaja...![]()