Muz/decko kao striper

fali mu moral i dostojanstvo
ko bi rekao da ću ja ovako nešto reći, al eto

Šta radi nemoralno kad se skida? Na koji način nije dostojanstven?

Pazi, i ja mislim da je mala verovatnoća da neko ko se bavi tim poslom bude ovako idealna osoba kakvu je Napokon opisao: inteligentan, zgodan, pažljiv, sve naj. Ali pod uslovom da je tačno to što je on napisao, ne vidim zašto bi bio problem samo to što radi. Zbog šta će reći ljudi?

A zamisli da niko ne zna i da nikad neće saznati, ili da živiš u zemlji gde se to ceni, da li bi i dalje isto mislila?

ne može biti moralan i dostojanstven neko ko izaziva napaljenost kod drugih eto tako iz zabave i za keš

Zar velika većina ljudi to isto ne radi? samo u blažoj varijanti, ali nije opravdanje.

Zar ovde samo na forumu nismo imali pokazivanje nekih delova tela, a žene svakodnevno se utegnu i izazivaju kod mnogih nehotičnu napaljenost. A ovaj čovek to radi tamo gde je pozvan, gde je poželjan, gde žele da on to radi. Nikome se ne nameće, nikoga ne vara, to što on radi je jedna igra.. izazov.. Isto može biti forma umetnosti, a može biti i banalno i bljutavo, zavisi kako se izvodi. Kao i svaka umetnost.

Ne nagovaram te, naravno, nego onako razmišljam

razumem šta hoćeš da kažeš i donekle si u pravu
ali opet ponavljam da problem zaista jeste u mojim predrasudama
i u tome što jesam zatucana balkanka i ne bi mi bilo prijatno da se mom dečku u toku nastupa digne đoka na tamo neku iz publike
ili da neka posle trlja čku dok misli na njega
i za mene je biti go pred nekim krajnje intiman čin, rezervisan samo za to dvoje aktera

Radio sam kao striper na nekoj zurci 😅 Mislim da sam imao 20, 21 ... taj neki poznanik organizovao zurke po kaficima, mi dovodili masu za procenat, i pita on nas trojicu, a mi nismo izlazili iz teretane, ova dvojica su tad cakmi sterose uzimali, i pita nas neka se likusa udaje, imaju devojacko vece, ako hocete da radite, malo da ima oravite srusto, plesete sa njima, eventualno do gaca da se skinete. Mi kao koliko para? 25E svaki, a mi studenti, 25E u to vreme nije bilo malo, e i da, to bila zima, a mi cokolade 😄😄😄 kvarcali se u solarijumu 😭 I nista, bilo dobro, vece za pamcenje, nije sve za javnost, jos se napili sa njima, kao do 12, posle smo slobodni, mi do 5 ujutru ostali.
Lude bile skoz, posebno slavljenica, a bilo je i bakšiša.

Poslednja izmena:
Radio sam kao striper na nekoj zurci 😅 Mislim da sam imao 20, 21 ... taj neki poznanik organizovao zurke po kaficima, mi dovodili masu za procenat, i pita on nas trojicu, a mi nismo izlazili iz teretane, ova dvojica su tad cakmi sterose uzimali, i pita nas neka se likusa udaje, imaju devojacko vece, ako hocete da radite, malo da ima oravite srusto, plesete sa njima, eventualno do gaca da se skinete. Mi kao koliko para? 25E svaki, a mi studenti, 25E u to vreme nije bilo malo, e i da, to bila zima, a mi cokolade 😄😄😄 kvarcali se u solarijumu 😭 I nista, bilo dobro, vece za pamcenje, nije sve za javnost, jos se napili sa njima, kao do 12, posle smo slobodni, mi do 5 ujutru ostali.
Lude bile skoz, posebno slavljenica, a bilo je i bakšiša.
Kako su reagovale, jel bilo nabacivanja ili profesionalno toy boyz?

Bolje striper nego s triper. Haha
Jel bi mogao/umeo da odradis striptiz? Na pr da te neko zamoli kao Luku da dobijes kinktu, devojacko vece, shiz atmosfera, sve se ponapijale od likera a ti se odjednom pojavis u:
1763023978481.jpeg

isto brate, krene ansioznost, ne podnosim stajanje i guzve.
Dobro je da postoje samouslužne kase za kartice. Inače možda ne bih imao šta da jedem ako ne bih kupio jer ne mogu da čekam. Hehe Najgore kad ti dišu za vratom i kad te požurkuju. To mrzim. Onda bi ih sve pustio pre mene. Haha
Nosio bih ja stolicu na rasklapanje ali te onda gledaju i bulje kao da ja nisam normalan a ne oni. Haha

Back