- Poruka
- 72.610
A vidi kako reagujete. Znaci sve skocile: ee pa toga nema, ehh e moi ti kad bi to bilo, odmah bacile pogled ka mesecu i uvrcu kikice.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aa soriU ostalom tema je u formi etickog pitanja, Vud ju. Nije pitanje da li takvi postoje.

P sta te briga, to je ionako period koji prespavas. Shvati to kao da nikad nije ni izasao.draga izgrickala sve nokte, duge su noći u praznom krevetu
pa niko ne ide na striper matine zar ne?
ono od 8—4
ko sav normalan radni svet
![]()
Ja bih ga pustila,nebih se bunila ako sam kuci namirena u svakom pogledu pa i seksualnom.Jel bi vam bilo ok da radi kao striper? Jednostavno lep zgodan, okrecu se zene za njim, bacaju mu "vodene oci" vajb, veca, deblja, lepa alatka.
Devojacke veceri, zurke, pidzama partije, rodjendane i td? Zene su emancipovane i to postaje popularno.
E da, bitna stvar, kaze vam da je to njemu posao, da uziva u tom svom seksipilu ali da je to samo posao, dakle ne spava sa klijentkinjama.
Pogledajte prilog 1815733
L'zeshJa bih ga pustila,nebih se bunila ako sam kuci namirena u svakom pogledu pa i seksualnom.
Stvarno bi ga pustilau?
Ako sam namirena kao sto rekoh da,jer sam sigurna u sebeStvarno bi ga pustilau?
Pa ti si jedno bre divno stvorenje.Ako sam namirena kao sto rekoh da,jer sam sigurna u sebe![]()
ako si namirena u seksipilnom smislu a nisi u kaloriskom st aonda ?Ja bih ga pustila,nebih se bunila ako sam kuci namirena u svakom pogledu pa i seksualnom.
J....mi se imam opet sve što je potrebnoA sta ako malo pocne da trokira? Recimo: joj ljubavi, ne mogu sad, celu noc trte mrte, te plesi, te performans?
Hmmm ne znam to nisam razmišljala,zavisi od mog apetitaako si namirena u seksipilnom smislu a nisi u kaloriskom st aonda ?
oces da se izvredjamo najbesramnije bezumno ne stedeci psovke ?!Hmmm ne znam to nisam razmišljala,zavisi od mog apetita
Dala bih mu odmah otkaz, samo sto su takvi vecinom likovi zaljubljeni u svoj spol i oni ne gledaju na taj pozeljni nacin zene nego zabavu i posao, hebe se njega sto ove skice i lude za njim kad on gleda di mu je momakJel bi vam bilo ok da radi kao striper? Jednostavno lep zgodan, okrecu se zene za njim, bacaju mu "vodene oci" vajb, veca, deblja, lepa alatka.
Devojacke veceri, zurke, pidzama partije, rodjendane i td? Zene su emancipovane i to postaje popularno.
E da, bitna stvar, kaze vam da je to njemu posao, da uziva u tom svom seksipilu ali da je to samo posao, dakle ne spava sa klijentkinjama.
Pogledajte prilog 1815733
mene privlači da bude uspešan u nekom poslu koji zahteva izražene intelektualne sposobnosti, tako da jbg