jel ti ja ličim na damu?Budi strpljiva, prave stvari ne dolaze tako lako, nacice se neko. A ne da ovde zicas jaja. To nije damski.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel ti ja ličim na damu?Budi strpljiva, prave stvari ne dolaze tako lako, nacice se neko. A ne da ovde zicas jaja. To nije damski.
postedi nas bar neceg molim teNe smem ništa da pišem ovim povodom osim da i prostitutak može biti inteligentan i kul
Takav sigurno neće varati![]()

Pa nego sta si?jel ti ja ličim na damu?
zatucana balkankaPa nego sta si?
bezhiuzatucana balkanka
Ljubomora?
fali mu moral i dostojanstvoI na kraju... šta fali striperu? Ako bi bio idealna prilika kako je Napokon opisao?
fali mu moral i dostojanstvo
ko bi rekao da ću ja ovako nešto reći, al eto
ne može biti moralan i dostojanstven neko ko izaziva napaljenost kod drugih eto tako iz zabave i za keš
Kako su reagovale, jel bilo nabacivanja ili profesionalno toy boyz?Radio sam kao striper na nekoj zurciMislim da sam imao 20, 21 ... taj neki poznanik organizovao zurke po kaficima, mi dovodili masu za procenat, i pita on nas trojicu, a mi nismo izlazili iz teretane, ova dvojica su tad cakmi sterose uzimali, i pita nas neka se likusa udaje, imaju devojacko vece, ako hocete da radite, malo da ima oravite srusto, plesete sa njima, eventualno do gaca da se skinete. Mi kao koliko para? 25E svaki, a mi studenti, 25E u to vreme nije bilo malo, e i da, to bila zima, a mi cokolade
kvarcali se u solarijumu
I nista, bilo dobro, vece za pamcenje, nije sve za javnost, jos se napili sa njima, kao do 12, posle smo slobodni, mi do 5 ujutru ostali.
Lude bile skoz, posebno slavljenica, a bilo je i bakšiša.
Jel bi mogao/umeo da odradis striptiz? Na pr da te neko zamoli kao Luku da dobijes kinktu, devojacko vece, shiz atmosfera, sve se ponapijale od likera a ti se odjednom pojavis u:Bolje striper nego s triper. Haha
Umeo bih da se skinem go. HahaJel bi mogao/umeo da odradis striptiz? Na pr da te neko zamoli kao Luku da dobijes kinktu, devojacko vece, shiz atmosfera, sve se ponapijale od likera a ti se odjednom pojavis u:
Pogledajte prilog 1816327
A nema to, najurile bi te u sekundi, moras performans, da zadirkujes, djuskas i to sat vremena.Umeo bih da se skinem go. Haha
Ma idi. Hehe Ne mogu ni da stojim u redu na kasi u maksiju. HahahaA nema to, najurile bi te u sekundi, moras performans, da zadirkujes, djuskas i to sat vremena.
isto brate, krene ansioznost, ne podnosim stajanje i guzve.Ma idi. Hehe Ne mogu ni da stojim u redu na kasi u maksiju. Hahaha
Dobro je da postoje samouslužne kase za kartice. Inače možda ne bih imao šta da jedem ako ne bih kupio jer ne mogu da čekam. Hehe Najgore kad ti dišu za vratom i kad te požurkuju. To mrzim. Onda bi ih sve pustio pre mene. Hahaisto brate, krene ansioznost, ne podnosim stajanje i guzve.