Da li bi mladi trebali da razmisle o napustanju drzave?

Da li bi mladi jednostavno trebali da odu?

• DA

• NE

• CEK SAMO DA UDJEMO U EU (ima da rastu pare na grani)

• CEK SAMO DA UDJEMO U EVRO-AZIJSKU UNIJU

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Misliš u SNS člansku kartu...ne sumnjam da već nije :D

Vreme je da prestanete da se krecete po tom lavirintu za pacove znanom kao politicke stranke, da se probudite, pogledate svoju blizu okolinu i pocnete odatle. Umesto da pomazete napustene zivotinje da pomognete porodici iz komsiluka koja ima probleme sa ishranom i skolovanjem svoje dece, da pogledate stare i nemocne, da im makar malo olaksate zadnje dane u ovom paklu. Za pocetak.![/QUOTE]

Bravo , ovo si odlično rekao...komplimenti ! :ok:

[/QUOTE]Vreme je da prestanete da se krecete po tom lavirintu za pacove znanom kao politicke stranke, da se probudite, pogledate svoju blizu okolinu i pocnete odatle. Umesto da pomazete napustene zivotinje da pomognete porodici iz komsiluka koja ima probleme sa ishranom i skolovanjem svoje dece, da pogledate stare i nemocne, da im makar malo olaksate zadnje dane u ovom paklu. Za pocetak.![/QUOTE]

Nismo mi takav narod da pomazemo unesrecene i gladne. Jednostavno nam nije takav mentalitet. Ali ako treba da kome podapnemo nogu, da koga pljunemo, da mu se podsmijehnemo, da olajemo e tu smo bogami prvi. Tu nas niko nadmasiti nemoze. Znaci spusti se na zemju i pogledaj nas kakvi jesmo i kakvi cemo uvijek i biti umjesto sto raspredas svakojake utopisticke teorije

Nismo mi takav narod da pomazemo unesrecene i gladne. Jednostavno nam nije takav mentalitet. Ali ako treba da kome podapnemo nogu, da koga pljunemo, da mu se podsmijehnemo, da olajemo e tu smo bogami prvi. Tu nas niko nadmasiti nemoze. Znaci spusti se na zemju i pogledaj nas kakvi jesmo i kakvi cemo uvijek i biti umjesto sto raspredas svakojake utopisticke teorije

Ovo je tacno.

Vreme je da prestanete da se krecete po tom lavirintu za pacove znanom kao politicke stranke, da se probudite, pogledate svoju blizu okolinu i pocnete odatle. Umesto da pomazete napustene zivotinje da pomognete porodici iz komsiluka koja ima probleme sa ishranom i skolovanjem svoje dece, da pogledate stare i nemocne, da im makar malo olaksate zadnje dane u ovom paklu. Za pocetak.![/QUOTE]

Nismo mi takav narod da pomazemo unesrecene i gladne. Jednostavno nam nije takav mentalitet. Ali ako treba da kome podapnemo nogu, da koga pljunemo, da mu se podsmijehnemo, da olajemo e tu smo bogami prvi. Tu nas niko nadmasiti nemoze. Znaci spusti se na zemju i pogledaj nas kakvi jesmo i kakvi cemo uvijek i biti umjesto sto raspredas svakojake utopisticke teorije[/QUOTE]

pa sta cekas koj moj.... paljba....posto si ti jadan dobar a svi drugi su naravno olos.....ko o cemu ***** o postenju vojnik o skracenju......:roll:

Vreme je da prestanete da se krecete po tom lavirintu za pacove znanom kao politicke stranke, da se probudite, pogledate svoju blizu okolinu i pocnete odatle. Umesto da pomazete napustene zivotinje da pomognete porodici iz komsiluka koja ima probleme sa ishranom i skolovanjem svoje dece, da pogledate stare i nemocne, da im makar malo olaksate zadnje dane u ovom paklu. Za pocetak.!

Nismo mi takav narod da pomazemo unesrecene i gladne. Jednostavno nam nije takav mentalitet. Ali ako treba da kome podapnemo nogu, da koga pljunemo, da mu se podsmijehnemo, da olajemo e tu smo bogami prvi. Tu nas niko nadmasiti nemoze. Znaci spusti se na zemju i pogledaj nas kakvi jesmo i kakvi cemo uvijek i biti umjesto sto raspredas svakojake utopisticke teorije[/QUOTE]

pa sta cekas koj moj.... paljba....posto si ti jadan dobar a svi drugi su naravno olos.....ko o cemu ***** o postenju vojnik o skracenju......:roll:[/QUOTE]

Ja ne cekam. Ja sam davno zapalio.

- - - - - - - - - -

Čoban iz busovače, m ? :think:

Pa i ličiš na te koje si opisao :bljak:

Mislis da si ti drugacija? Nisi draga moja. I u tebi lezi njezna cobanska dusa.

Kad si vec zapalio onda budi tamo i nemoj da nam smrdis ovde. Nemas prava da bilo kome ovde drzis lekcije i govoris sta da radi, a najmanje da siris defetizam. Kukavica si, nesposoban da resis problem, bezis od njega. Nisi pokazni primer,nisi ni zdrav, ni hrabar ni pametan.

E nek si mi rekao. To je bilo patriotski. To se ocekuje od pravog Srbina.

odlicno i sta ces onda ovde medju olosima?:roll:

Da vidim kako je to opet biti medju "bliznjima", to jest, da se uvjerim kako se nisam zayebo sto sam otisao.

- - - - - - - - - -

Ajde pali gastozu, idi sluzi gazdi, zaradi svoj lebac nasusni.

Kad budes kakav moderator mozes me banovati i istjerati odavde a ovako mozes samo prditi u prasinu.

Back