Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 90.480
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da su stari Beograđani izumrli.Koliki li procenat ovih forumskih starih Beograđananije iz ruralnih krajeva…
Beogradžani.
Ako se uzme u obzir koliko je imao stanovnika pre ‘45. sve postane jasno, a sada su im svi ostali “provincija”.Mislim da su stari Beograđani izumrli.
Beograd je grad doseljenika iz Krajine, BiH i unutrašnjosti Srbije, najviše nerazvijenih dijelova Srbije.
Ali oni su naša elita, oni su naša Evropa, ne sme se tako o njima.
Međutim to NE čini baš svakog ko tu živi elitom, a takvi su najgrlatiji.Koliko god si ovo ironično sročio ali prava elita je u najvećem broju tu.
Međutim to NE čini baš svakog ko tu živi elitom, a takvi su najgrlatiji.
Baš svuda ima pravih urbanih seljaka, londonski Koknijevci su živ primer, ljidi bukvalno daju sve od sebe da prevaziđu svaki zamislivi stereotip o ljudima sa sela.Sada već ne, da, jesu.
To stoji.
A koji mu to deo dođe pametniji?Onaj gluplji deo Balkana je nacionalistički i nema veze s nacijama nego sa visinom IQ, ali i sa računom u inostranstvu.
Baš svuda ima pravih urbanih seljaka, londonski Koknijevci su živ primer, ljidi bukvalno daju sve od sebe da prevaziđu svaki zamislivi stereotip o ljudima sa sela.
Prosečno dete iz svake zemljoradničke porodice je daleko bolje vaspitano od takvih “urbanih”.
Nisi ti videla uživo one glavne što glume radničku klasu i džepare okolo.Meni su pihtijasti briti toliko antipatični da mi i oni normalniji idu na živce.
Nisi ti videla uživo one glavne što glume radničku klasu i džepare okolo.

Onaj koji pregovara, razgovara i ne širi nacionalizme za tudje interese....Ni jedan nacionalizam na balkanu nije bez zarade ili gluposti....deo zaradjuje, a deo je naglup...A koji mu to deo dođe pametniji?
Наравно да има, заго што понеки пожеле и да остану, они су од јаслица учени кад се једном дочепају Србије, да се чврсто укопају и држе положај, поготово ако је државни темељ, уосталом питај колеге форумаше да ти потврде.nema nista lose, sto studenti iz RS, studiraju u Srbiji
Svedoci smo paradoksa da su srpski studenti iz Bosne mesecima predmet progona i izrugivanja usred Beograda, dok se istovremeno slave muslimanski iz Novog Pazara, u jednom znacajnom delu javnosti.
Da li bi tako nesto moglo da se dogodi u Sarajevu, Zagrebu, Skoplju ili Pristini?
Zakljucujem da je Srbija antinacionalisticka i kosmopolitska zemlja u kojoj su i ponikle ideje bratstva i jedinstva, te na njima zasnovane obe Jugoslavije. Medjutim ostali narodi su to rasturali jer nisu hteli ni da cuju za slican pristup, zbog svog ultranacionalizma.
Takodje u Srbiji nikad nije bilo ni rasizma i antisemitizma, kao dodatni argument u prilog ovom objasnjenju. Stavise, po tom kriterijumu mi smo definitivno vodeci i u Evropi a ne samo regionu.
Hoces li ti u Novi Sad ili Zagreb 1. novembra? Najavljuju da ce glavno pumpanje ipak biti tamo...Eno video si kako sin poslanice SNS iz Niša sam otisao...
malo humoraНаравно да има, заго што понеки пожеле и да остану, они су од јаслица учени кад се једном дочепају Србије, да се чврсто укопају и држе положај, поготово ако је државни темељ, уосталом питај колеге форумаше да ти потврде.![]()
On otisao gde ni @Jugoslav Čvarak ne bi otišao...
Ako su protiv Rusije i za zapad, moze.Наравно да има, заго што понеки пожеле и да остану, они су од јаслица учени кад се једном дочепају Србије, да се чврсто укопају и држе положај, поготово ако је државни темељ, уосталом питај колеге форумаше да ти потврде.![]()
Ti nisi prosao pored 'prostackog deteta iz svake zemljoradnicke porodice'.Baš svuda ima pravih urbanih seljaka, londonski Koknijevci su živ primer, ljidi bukvalno daju sve od sebe da prevaziđu svaki zamislivi stereotip o ljudima sa sela.
Prosečno dete iz svake zemljoradničke porodice je daleko bolje vaspitano od takvih “urbanih”.
Мјок, имамо другу гарнитуру која се школује на западу и која још у вртићу има другачији програм обуке, експанзија иде у два правца, за све прилагођено.Ako su protiv Rusije i za zapad, moze.
Ako su buduci udbasi koji ce da lupaju pomahnitale rusog.uzacke gluposti koje nemaju veze sa mozgom, kao i njihovi prethodnici Bosanci u Srbiji- ne moze.