Da li bi mladi trebali da razmisle o napustanju drzave?

Da li bi mladi jednostavno trebali da odu?

• DA

• NE

• CEK SAMO DA UDJEMO U EU (ima da rastu pare na grani)

• CEK SAMO DA UDJEMO U EVRO-AZIJSKU UNIJU

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ti si pobegao odave pre nego sto si se obrazovao, pa sad ja treba da te dodatno i besplatno obrazujem nebi li ti shvatio sta je drustvo? Da, pravi ljudi bez obzira na versko ili etnicko poreklo, svi ljudi dobre volje, svi normalni, zdravi.

I ti sebe ubrajas medju te koje si nabrojao? Haha, nepopravljivi optimisto! U kakvom ti filmu zivis?

Ali dobro, vec je kasno a ja moram rano ustati i citav dan cistiti zasrane toalete Svabama i tako svaki dan raditi odvajajuci od usta da bi se mogao folirati kada dodjem na godisnji odmor u domovinu zbog cega samo i zivim. Laku noc patriote!

I ti sebe ubrajas medju te koje si nabrojao? Haha, nepopravljivi optimisto! U kakvom ti filmu zivis?

Ali dobro, vec je kasno a ja moram rano ustati i citav dan cistiti zasrane toalete Svabama i tako svaki dan raditi odvajajuci od usta da bi se mogao folirati kada dodjem na godisnji odmor u domovinu zbog cega samo i zivim. Laku noc patriote!

Ajd srecno, uzivaj.

thumb460_5091_1%20Dusan%20Bajatovic%20Nestorovic%20i%20Dacic.JPG

Па отприлике.

Цео радни век треба неком да се доказујеш и опет ћеш бити обичан мали гастарбајтер који је дошао трбухом за крухом.

Мене би био блам да тако живим, за то стварно треба имати ђон-образ.
Na žalost i ovde ceo radni vek treba nekome da se dokazuješ i opet ćeš biti gologuzan bez leba,osim ako nemaš jake veze i partijsku zaleđinu.

Na žalost i ovde ceo radni vek treba nekome da se dokazuješ i opet ćeš biti gologuzan bez leba,osim ako nemaš jake veze i partijsku zaleđinu.

Овде и када сам без кинте ходам подигнуте главе.

Не знам како бих се осећала у страној земљи - као тринаесто прасе вероватно.

Dakle ni ne znam odakle bih poceo pricu......

Kao sto svi mozemo zakljuciti zadnjih 13 godina nisu ovoj drzavi donele nista dobro.
Vlast je vec napravila krug od 360 stepeni i sada vladaju oni koji su i 90-tih.

Dakle svaki dan vidimo da je otkrivena neka afera za koju niko ne bude kaznjen:
1.Setimo se samo ukradenih glasackih listica.....
2.Kofer
3.Satelit
4.Pre nekoliko nedelje koliko je samo tona zitarica ukradeno iz robnih rezervi?

Postavlja se pitanje da li uopste mladi ljudi treba da trose svoje vreme i trud na ovu ,,olupinu`` od drzave?

Il' da posalju razglednicu srpskom tandem Schumann-Monet ili da naprave rupicu na toj olupini I da joj kazu bye,bye ;)

Back