Arkania
Poznat
- Poruka
- 9.069
Па шта, јел треба са петнаест година да се иде?
Ajde da racunamo,znaci negde 24 godine + 20 godina = 44
A to su i dalje ok godine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па шта, јел треба са петнаест година да се иде?
A to su i dalje ok godine.![]()
A to su i dalje ok godine.![]()
Ti si pobegao odave pre nego sto si se obrazovao, pa sad ja treba da te dodatno i besplatno obrazujem nebi li ti shvatio sta je drustvo? Da, pravi ljudi bez obzira na versko ili etnicko poreklo, svi ljudi dobre volje, svi normalni, zdravi.
I ti sebe ubrajas medju te koje si nabrojao? Haha, nepopravljivi optimisto! U kakvom ti filmu zivis?
Ali dobro, vec je kasno a ja moram rano ustati i citav dan cistiti zasrane toalete Svabama i tako svaki dan raditi odvajajuci od usta da bi se mogao folirati kada dodjem na godisnji odmor u domovinu zbog cega samo i zivim. Laku noc patriote!
Dakle tvoja ideja je sta?
1. Da se svi iselimo odavde?
2.da izvrsimo kolektivno samoubistvo?
3. Da ih pustimo da rade sta hoce jer eto pre 13 godina smo pokusali i nismo uspeli?
Mladi su motor promena zbog energije koju poseduju. Stariji treba da budu mozak, mladi da budu nosioci promena.
Pa dobro u SPS-u ga primaju u bulju onako casual , samo su još trebali onog izlapelog alkosa Mrku i njegovu ocvalu estradnu flondru staviti da bude komplet maturska slika .
Na žalost i ovde ceo radni vek treba nekome da se dokazuješ i opet ćeš biti gologuzan bez leba,osim ako nemaš jake veze i partijsku zaleđinu.Па отприлике.
Цео радни век треба неком да се доказујеш и опет ћеш бити обичан мали гастарбајтер који је дошао трбухом за крухом.
Мене би био блам да тако живим, за то стварно треба имати ђон-образ.
I hrabrosti.....
Da kada se jednom otisnete, ne gledate nikada vise nazad...
Kao ja....![]()

Na žalost i ovde ceo radni vek treba nekome da se dokazuješ i opet ćeš biti gologuzan bez leba,osim ako nemaš jake veze i partijsku zaleđinu.
Ја бих отишао из Србије кад ми у родбини не би били све сами идиоти.
Od njih nećeš dobiti blagoslov.A tebi godine idu.Svi pomru, i jednog dana se nađeš sam, bez kinte.U životu si uvek sam.Od njih nećeš dobiti blagoslov.A tebi godine idu.Svi pomru, i jednog dana se nađeš sam, bez kinte.U životu si uvek sam.
Brutalna istina.Od njih nećeš dobiti blagoslov.A tebi godine idu.Svi pomru, i jednog dana se nađeš sam, bez kinte.U životu si uvek sam.
A London i Francuska islamski kalifati.Cenim da ce za nekih 30-40 godina Beograd liciti na Marsej. Ulice pune imigranata iz Pakistana,Afganistana,Sudana,Nigerije. Njima bi ovde bio raj u poredjenju kako zive kuci.
Ја бих отишао из Србије кад ми у родбини не би били све сами идиоти.

Dakle ni ne znam odakle bih poceo pricu......
Kao sto svi mozemo zakljuciti zadnjih 13 godina nisu ovoj drzavi donele nista dobro.
Vlast je vec napravila krug od 360 stepeni i sada vladaju oni koji su i 90-tih.
Dakle svaki dan vidimo da je otkrivena neka afera za koju niko ne bude kaznjen:
1.Setimo se samo ukradenih glasackih listica.....
2.Kofer
3.Satelit
4.Pre nekoliko nedelje koliko je samo tona zitarica ukradeno iz robnih rezervi?
Postavlja se pitanje da li uopste mladi ljudi treba da trose svoje vreme i trud na ovu ,,olupinu`` od drzave?