- Poruka
- 34.214
A gde to primećuješ? Ja nisam imala prilike da vidim, čujem ili prisustvujem zlostavljanju ljudi koji ne žele da budu deo protesta, ali sam svedok maltretiranju ljudi koji jesu učesnici protesta. Postavio si pitanje ko je njima dozvolio, parafraziram. Je l treba neko da mi dozvoli da imam svoje mišljenje i da ga javno iskažem bez straha da ću zbog toga ostati bez posla, lokala, ili da će mi deca zbog toga biti zlostavljana? Apsolutno nikome ne branim niti mi smeta to što ne žele biti deo prostesta, samo me jako nerviraju ovi koji se izjašnjavaju kao ''branioci reda i zakona''. Malo mi je čudno da kaže neko da jeste korupcija, jeste krađa al odakle vama pravo da se bunite. Pitanje promene vlasti se uvek poteže i završava zaključkom da jeste sada loše al nećemo mi da nam balavi studenti kroje politiku, zaboravljajući da su svuda u svetu mladi bili pokretači svih promena. I na kraju, ne znam da li je neko od studenata i učesnika protesta okupljenih oko studenata sebi dozvolio da ljude koji ne misle isto nazovu fašistama, ustašama i balijama. Izgleda da je to dozvoljeno samo ovima ''neopredeljenima'' jer se oni zaboga ne mešaju ali.... e zbog tog ali takve manje cenim od onih koji se direktno izjasne da jesu sns članovi.Ма, чак ни то...
Фашизам, у најчистијој форми.
Poslednja izmena: