Da li bi mladi trebali da razmisle o napustanju drzave?

Da li bi mladi jednostavno trebali da odu?

• DA

• NE

• CEK SAMO DA UDJEMO U EU (ima da rastu pare na grani)

• CEK SAMO DA UDJEMO U EVRO-AZIJSKU UNIJU

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ovo je prosto smesno,svi vidimo kako su dobro radili poslednjih ne 50 nego 100 godina.

Sve to vreme nama vladaju oni koji su prosli negativnu selekciju. Mi imamo ogroman potencijal, ali su vecinu nas ubedili da smo gotovi i da nista nemoze da se promeni. Promeni stav, izadji iz zadatih okvira, misli van kutije kao sto kazu angli. Budi promena, necekaj da te neko pokrene, pokreni se sam, makar bio jedini.

Da vidim kako je to opet biti medju "bliznjima", to jest, da se uvjerim kako se nisam zayebo sto sam otisao.

- - - - - - - - - -

Kad budes kakav moderator mozes me banovati i istjerati odavde a ovako mozes samo prditi u prasinu.

Bole me tuki da budem moderator i da te teram bilo gde, ti si sam sebe izopstio iz naseg drustva, ti si vec samog sebe oterao.Nemas pravo da prdis tvoju primitivnu logiku i ubedjujes me da sam kao ti.

Kojeg to "vaseg" drustva? Ko ste to "vi"? Pravi Srbi, oni koji vole svoje bliznje, koji pomagaju nemocnim, daju siromasnim, dobri samaricani?

Ti si pobegao odave pre nego sto si se obrazovao, pa sad ja treba da te dodatno i besplatno obrazujem nebi li ti shvatio sta je drustvo? Da, pravi ljudi bez obzira na versko ili etnicko poreklo, svi ljudi dobre volje, svi normalni, zdravi.

Морам признати да немам добро мишљење о побегуљама.

За кинту би продали и рођену мајку.

Замисли, живиш у неком новозеландском пичковцу, само због кинте. Па пре бих се обесила.
Zivis 20-30 godina pa se vratis i zivis ko covek.

Toga da ce svi strucnjaci da odu i da ce se na kraju uvoziti strani.

Trenutno preko 70% studenata hoce da napusti drzavu.....

Kako ono kazu zavrsi megatrend i pali>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Ti si megatrend produkt? I ti bi da napustis drzavu? Sta si ti uradio da objasnis tim studentima njihov stvarni polozaj i njihove mogucnosti?Vidim strucnjak si za nesto, ali nemam blagog pojma za sta. Za defetizam?

Морам признати да немам добро мишљење о побегуљама.

За кинту би продали и рођену мајку.

Замисли, живиш у неком новозеландском пичковцу, само због кинте. Па пре бих се обесила.

To je kao da iznajmis sobu kod brkate babe gazdarice kod koje zivis po njenim pravilima zato sto ti je kuca tvojih roditelja u bednom stanju, pa se onda javis roditeljima da im objasnis kako je tebi do jaja i kako su oni luzeri.

Ti si megatrend produkt? I ti bi da napustis drzavu? Sta si ti uradio da objasnis tim studentima njihov stvarni polozaj i njihove mogucnosti?Vidim strucnjak si za nesto, ali nemam blagog pojma za sta. Za defetizam?

1.Ni slucajno,zapravo imam negativno misljenje o Megatrendu uopste.
2.Apsolutno nista,punoletni ljudi donose svoje sopstvene odluke.
3.Borili se ljudi pre 13. godina i sta su postigli?

1.Ni slucajno,zapravo imam negativno misljenje o Megatrendu uopste.
2.Apsolutno nista,punoletni ljudi donose svoje sopstvene odluke.
3.Borili se ljudi pre 13. godina i sta su postigli?

Dakle tvoja ideja je sta?
1. Da se svi iselimo odavde?
2.da izvrsimo kolektivno samoubistvo?
3. Da ih pustimo da rade sta hoce jer eto pre 13 godina smo pokusali i nismo uspeli?

To je kao da iznajmis sobu kod brkate babe gazdarice kod koje zivis po njenim pravilima zato sto ti je kuca tvojih roditelja u bednom stanju, pa se onda javis roditeljima da im objasnis kako je tebi do jaja i kako su oni luzeri.

Па отприлике.

Цео радни век треба неком да се доказујеш и опет ћеш бити обичан мали гастарбајтер који је дошао трбухом за крухом.

Мене би био блам да тако живим, за то стварно треба имати ђон-образ.

Back