Prepoznao si se. Lepo.Samo što nije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prepoznao si se. Lepo.Samo što nije.
Ali ti gledaš samo naslov ali ne i poruke gde se u toj prvoj temi neistomišljenici nazivaju gnjidama, goljama, banditima itd bez ikakve reakcije nadležnih. Onda realno kad može jedna strana može i druga.1. tema -''Da li imate razumevanje za one koji botuju za organizovanu mafijasku grupu, koja ima svu neustavnu vlast u Srbiji?
Kao 'E, oni to samo zbog egzistencije/babe/tate/sina'?''
2. tema -''Imate li razumevanje za trolove i botove izdajnike blokaderose i nekih komsija za izazivanje haosa u našoj zemlji.''
Primećuješ li razliku u načinu izražavanja, huškašku retoriku i sl?
Sutra budite malo normalni. Zamolio i Predsednik Saša.

Što se mene tiče, može.Od milošte Sale Degen...![]()
Tužno je kada neko neupućen komentarišeHoće li i na zadušnice da skaču i pevaju onu svoju omiljenu 'Ko ne skače...'?
A ti ne gledaš da brišem i editujem i jedne i druge.. i navela sam ti uvodne postove, ne naslove obe teme.Ali ti gledaš samo naslov ali ne i poruke gde se u toj prvoj temi neistomišljenici nazivaju gnjidama, goljama, banditima itd bez ikakve reakcije nadležnih. Onda realno kad može jedna strana može i druga.
Dobro, Saša je ludi Radule al prolazi.
Kako mi slatko kad mu ovako tepaš![]()

Ma trošenje energije na ćacad. Ja ih samo podjebavam. Za drugo i nisu.Tužno je kada neko neupućen komentarišezna se kako se odaje pošta, možda nemate taj član u pravilniku sns akademaca
nego, objasni mi šta mu to znači anti komemomorativni skup sns-a? Je l to ono, kad si protiv odavanja pošte preminulima?
Hoće li i na zadušnice da skaču i pevaju onu svoju omiljenu 'Ko ne skače...'?
Stvarno je neki smislio izraz "antikomemorativni"? O, Bogo!Tužno je kada neko neupućen komentarišezna se kako se odaje pošta, možda nemate taj član u pravilniku sns akademaca
nego, objasni mi šta mu to znači anti komemomorativni skup sns-a? Je l to ono, kad si protiv odavanja pošte preminulima?

Još kad bi uspeo objasniti ko je bio" prosečni Nemac 1939-e" , e to bi bilo nešto.Možemo preformulisati. Da li misliš da je ok da prosečni Nemac botuje protiv svoje države, naci Nemačke, 1939.?
Pa ako je ovo komemorativni skup a on organizuje anti skup, ja ne znam kako se drugačije može nazvatiStvarno je neki smislio izraz "antikomemorativni"? O, Bogo!![]()
![]()
![]()

Dobro, Saša je ludi Radule al prolazi.![]()

Druže, go.na su sat vremena nakon pada nadstrešnice izašli svi odreda pred medije i kategorički tvrdili da nije rađena rekonstrukcija. O čemu mi pričamo?Hoce li drzava posle godinu dana od nesrece gde je poginulo 16 ljudi da osudi nekog ili da bilo sta pomene o necijoj odgovornosti za tu nesrecu... Pa nece... Jer su i sami umesani u to
Evo, Šmit Švarceneger. Botuje protiv Hitlerove (Huljine) Nemačke (Srbije). Jel to ok?Još kad bi uspeo objasniti ko je bio" prosečni Nemac 1939-e" , e to bi bilo nešto.![]()
Ne znam, možda se može naći druga reč ispred koje će da se stavi "anti-"! Ovako ispada da okupljanjem sprečavaju da se ljudi sećaju....Pa ako je ovo komemorativni skup a on organizuje anti skup, ja ne znam kako se drugačije može nazvati
![]()
Evo, Šmit Švarceneger. Botuje protiv Hitlerove (Huljine) Nemačke (Srbije). Jel to ok?
Znači, tvoj odgovor je Ne. Lepo.Prosečni Nemac , šta god to značilo, je sa velikom verovatnoćom bio za Adolfa te 1939-e a sličnost izmedju naci Nemačke i današnje Srbije postoji samo u tvojoj glavi, teške halucinacije druže moj.![]()
Potrebno je da postoji suprotan stav, da bi imao i branio svoj....problem nastaje kada jedan stav ima sve privilegije, a suprotan je osuđen...razumevanje dolazi iz ravnopravnog odnosa i razvijene svesti...
Ti i tvoj Vučko diktator niste država![]()

Jos kada traže dodatno da im se objasni nesto sto im nacrtano
I odmah kreću sa omalozavanjem insunuacijama i potcenjivanjem sagovornika cisto da dobiju neki aplauz....
Naravno stalno pricaju za sebe da su intelektualne gromada elita a ti si neki sirotan koji ne treba da veruje svojim očima i ušima nego samo njihovim programiranim tekstovima
ovo je na nivou starlete koja osudjuje prostituciju
Šta je ćacke? Frka, a? Koliko beše ono Falkon ima mesta?Gde si se ti pronašao: u trolu ili botu?
Nemačka 1939.Prosečni Nemac , šta god to značilo, je sa velikom verovatnoćom bio za Adolfa te 1939-e a sličnost izmedju naci Nemačke i današnje Srbije postoji samo u tvojoj glavi, teške halucinacije druže moj.![]()
Ali ti gledaš samo naslov ali ne i poruke gde se u toj prvoj temi neistomišljenici nazivaju gnjidama, goljama, banditima itd bez ikakve reakcije nadležnih. Onda realno kad može jedna strana može i druga.