Da li imate razumevanje za one koji botuju protiv drzave

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1. tema -''Da li imate razumevanje za one koji botuju za organizovanu mafijasku grupu, koja ima svu neustavnu vlast u Srbiji?

Kao 'E, oni to samo zbog egzistencije/babe/tate/sina'?''
2. tema -''Imate li razumevanje za trolove i botove izdajnike blokaderose i nekih komsija za izazivanje haosa u našoj zemlji.''
Primećuješ li razliku u načinu izražavanja, huškašku retoriku i sl?
Ali ti gledaš samo naslov ali ne i poruke gde se u toj prvoj temi neistomišljenici nazivaju gnjidama, goljama, banditima itd bez ikakve reakcije nadležnih. Onda realno kad može jedna strana može i druga.

Hoće li i na zadušnice da skaču i pevaju onu svoju omiljenu 'Ko ne skače...'?
Tužno je kada neko neupućen komentariše ;) zna se kako se odaje pošta, možda nemate taj član u pravilniku sns akademaca ;) nego, objasni mi šta mu to znači anti komemomorativni skup sns-a? Je l to ono, kad si protiv odavanja pošte preminulima?

Ali ti gledaš samo naslov ali ne i poruke gde se u toj prvoj temi neistomišljenici nazivaju gnjidama, goljama, banditima itd bez ikakve reakcije nadležnih. Onda realno kad može jedna strana može i druga.
A ti ne gledaš da brišem i editujem i jedne i druge.. i navela sam ti uvodne postove, ne naslove obe teme.

Tužno je kada neko neupućen komentariše ;) zna se kako se odaje pošta, možda nemate taj član u pravilniku sns akademaca ;) nego, objasni mi šta mu to znači anti komemomorativni skup sns-a? Je l to ono, kad si protiv odavanja pošte preminulima?
Ma trošenje energije na ćacad. Ja ih samo podjebavam. Za drugo i nisu. 😊

Stvarno je neki smislio izraz "antikomemorativni"? O, Bogo! :rotf: :rotf: :rotf:

Hoce li drzava posle godinu dana od nesrece gde je poginulo 16 ljudi da osudi nekog ili da bilo sta pomene o necijoj odgovornosti za tu nesrecu... Pa nece... Jer su i sami umesani u to
Druže, go.na su sat vremena nakon pada nadstrešnice izašli svi odreda pred medije i kategorički tvrdili da nije rađena rekonstrukcija. O čemu mi pričamo?🙄 Samo za to laganje bi trebalo da su svi odavno na robiji.

Potrebno je da postoji suprotan stav, da bi imao i branio svoj....problem nastaje kada jedan stav ima sve privilegije, a suprotan je osuđen...razumevanje dolazi iz ravnopravnog odnosa i razvijene svesti...

To na ovom forumu ne važi. Ovde se forsira antisrpski stav.
Kada bih ti pokazao zašto me banuju shvatila bi ali ne mogu
jer odmah brišu.

...i oni mi pričaju o diktatoru Vučiću!

Jos kada traže dodatno da im se objasni nesto sto im nacrtano :roll:
I odmah kreću sa omalozavanjem insunuacijama i potcenjivanjem sagovornika cisto da dobiju neki aplauz....
Naravno stalno pricaju za sebe da su intelektualne gromada elita a ti si neki sirotan koji ne treba da veruje svojim očima i ušima nego samo njihovim programiranim tekstovima

Sve sami nobelovci...
Niisu svesni svoje nesvesti.

Prosečni Nemac , šta god to značilo, je sa velikom verovatnoćom bio za Adolfa te 1939-e a sličnost izmedju naci Nemačke i današnje Srbije postoji samo u tvojoj glavi, teške halucinacije druže moj.🥴
Nemačka 1939.
Propaganda je kreirala sliku “unutrašnjeg neprijatelja” (Jevreji, komunisti, “izdajnici nacije”) da bi homogenizovala društvo i opravdala represiju.
Srbija danas
Sličan obrazac, politička propaganda često koristi etikete poput:
“strani plaćenici”, “izdajnici”, “mrzitelji Srbije”, “NATO sluge”, “Soroševi plaćenici”, da bi obesmislila kritiku vlasti.
To stvara atmosferu straha i auto-cenzure, kao i osećaj da je “svako ko se ne slaže, protiv zemlje”.
Nemačka 1939.
Propaganda je neumorno prikazivala ekonomski napredak, infrastrukturne projekte i “veličanstvene pobede” čak i kad su uslovi bili teški.
Cilj: uveriti građane da “sve ide na bolje” zahvaljujući vođi.
Srbija danas
Slično, mediji neprekidno prikazuju:
otvaranja fabrika, puteva, bolnica,
spektakularne najave investicija (često bez realizacije),
“pobede” na međunarodnom planu.
Stvarnost (niske plate, odlazak mladih, korupcija) gura se u drugi plan uz mantru “nikad bolje”.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back