Da li je ovo Srbija?

Našla na instagramu.
Види- има тог шљама на обе стране; стоји та теза.
Нису ни ови цвећке.
Али, безобразно је вређање интелигенције блокадерску страну представљати као анђелчиће, кад се јасно види да и ту има крш и лом којекаквих болида, наркомана и отпада сваке врсте, а овамо- ћацији, сендвичари и остали репертоар.
:roll:
И онда се чуде кад их и тупави Информер дере у информативном рату!?:lol:
Овом режиму свашта може да се приговори, и далеко су ни од онога каквим се представљају.
У "локалу" их представља такав људски шкарт и талог, да је то својеврсни криминал; али, кад ми на другу странну ставиш некакве Тадиће, Поноше, Ђиласе и размажену београђанерску студентарију, бахату балавурдију која још не зна ни да се пристојно понаша- сасвим је нормално да људи не желе да и какав- такав ред мењају извесним хаосом.
Били смо ту, прошли том стазом.
То нико нормалан неће.

Нису ни ови цвећке.
Али, безобразно је вређање интелигенције блокадерску страну представљати као анђелчиће, кад се јасно види да и ту има крш и лом којекаквих болида, наркомана и отпада сваке врсте, а овамо- ћацији, сендвичари и остали репертоар.
Овом режиму свашта може да се приговори, и далеко су ни од онога каквим се представљају.
У "локалу" их представља такав људски шкарт и талог, да је то својеврсни криминал; али, кад ми на другу странну ставиш некакве Тадиће, Поноше, Ђиласе и размажену београђанерску студентарију, бахату балавурдију која још не зна ни да се пристојно понаша- сасвим је нормално да људи не желе да и какав- такав ред мењају извесним хаосом.
То нико нормалан неће.
Tadić, Điđovan i Ponoš su politička prošlost. Prihvatam sve" bolide i narkomane i otpad" kao manje zlo od ove vlasti, jedino što ne bih prihvatio je da se na studentskoj listi pojavi makar jedan koji je pljuvao po SPC(tipa Čanak, Jovo Bakić, Gruhonjić), to je moja crvena linija, ostalo sve super, daj da skidamo sektu sa vlasti!

Што би Скупштина бирала тужилаштво, кад је тај посао приграбио ВоЏа ?
Да ли ти уопште знаш- ко је и када поставио ону креатуру на позицију Врховног тужиоца, и како се бирају чланови Већа тужилаштва, Воџино?

Tadić, Điđovan i Ponoš su politička prošlost. Prihvatam sve" bolide i narkomane i otpad" kao manje zlo od ove vlasti, jedino što ne bih prihvatio je da se na studentskoj listi pojavi makar jedan koji je pluvao po SPC(tipa Čanak, Jovo Bakić, Gruhonjić), to je moja crvena linija, ostalo sve super, daj da skidamo sektu sa vlasti!

Cela struktura je prošlost, neće ljudi više da glasaju za partije koje je jos DB- formirao 90-tih, a sada su modifikovane, demontirane i sklepane

daj da skidamo sektu sa vlasti!
Не знам којих си година,али- последњии пут, кад смо се досетили те идеје- наебали смо за све паре (2000-те).
Није решење да се једна секта неспособних каријериста замени другом сектом неспособних каријериста, који, при том- јасно и непобитно сарађују у свом пледоајеу са делом страног фактора који нам осведочено не жели ништа добро, као држави и народу.
Против.

Не знам којих си година,али- последњии пут, кад смо се досетили те идеје- наебали смо за све паре (2000-те).
Није решење да се једна секта неспособних каријериста замени другом сектом неспособних каријериста, који, при том- јасно и непобитно сарађују у свом пледоајеу са делом страног фактора који нам осведочено не жели ништа добро, као држави и народу.
Против.

Rešenje je da vašu strukturu po dubini demontiramo !

Demontirati lažnu Republiku po strukturi

Против.
Dok SNS uopšte ne sarađuje sa stranim faktorom. Recimo, blokaderi su podmetnuli Šredera da drži govor na konvenciji SNS na godišnjicu agresije i Blera da bude savetnik Vučiću.

Против.
Vlast mora biti smenjiva, a laž kažnjiva i iskorenjena iz medija!

Против.
ceo svet se zaverio protiv srba koji ce velikom istinom pobediti sve svetske nepravde

ziveo ti on.

ceo svet se zaverio protiv srba koji ce velikom istinom pobediti sve svetske nepravde

ziveo ti on.
Vidosav Stevanović, u romanu "Testament", piše o nekom ubogom đavolu koji je, kad je šef delio rejone, spavao u poslednjem redu, te je njemu dopalo jedno malo, blatnjavo selo. Problem je što to selo ne predstavlja nikakav izazov, te nema ni mogućnosti za napredovanje u hijerarhiji.
"Uglavnom spavam; retko me probudi neka graja odozgo. Tad se popnem, i vidim da su se taman primirili, sagradili nešto škola, bolnica i crkava i drže neko slavlje. Tad prišapnem par reči u neko uvo, a ostalo sve urade sami. Drugi đavoli su dobili ozbiljna sela gde treba da se pomuče, ali ne i ja; onda se povučem u san, znajući da će svet biti zadivljen veličinom njihove patnje i razmerama njihove nesreće".

Нису ни ови цвећке.
То нико нормалан неће.

Информер 'дере' просто јер има новац .. и зато што је 90% сотончића на СНС страни

Сасвим је јасно да је 70% србије у 'чистилишту' .. Што значи и подразумева да су прљаве/ви .

Да ли ће се опрати .. то је не само њихова ствар... Јер која/који се не опере ... има јој/му места само са прљавима

Али оправдаваш блокаде саобраћајница, школа, факултета; то није насиље? :think:
Физичко спречавање других, који се не слажу са вашом методологијом политичке борбе- спречавате да иду на посао, да се враћају са посла кући, да похађају наставу- није насиље?
Објасни ми- како то није насиље.
Ćacilend? Blokirana ti je skupština usred glavnog grada i to je tebi normalno, ništa nasilno što su stanovnici krimi lica ali ti je smetala blokirana ulica? Blokade saobraćajnica su prestale, ćacilend je moje pare uložio u grejanje i "ukrašavanje".Važi.

Информер 'дере' просто јер има новац .. и зато што је 90% сотончића на СНС страни

Сасвим је јасно да је 70% србије у 'чистилишту' .. Што значи и подразумева да су прљаве/ви .

Да ли ће се опрати .. то је не само њихова ствар... Јер која/који се не опере ... има јој/му места само са прљавима
А пази сад ово; знаш ли, ко је био глодур у Ђиласовом "Прес"-у? :lol:

Ćacilend? Blokirana ti je skupština usred glavnog grada i to je tebi normalno, ništa nasilno što su stanovnici krimi lica ali ti je smetala blokirana ulica? Blokade saobraćajnica su prestale, ćacilend je moje pare uložio u grejanje i "ukrašavanje".Važi.
to opravadavaju samo oni koji nisu iz srbije vec oni koji su srbiju doplezali 90tih

Али оправдаваш блокаде саобраћајница, школа, факултета; то није насиље? :think:
Физичко спречавање других, који се не слажу са вашом методологијом политичке борбе- спречавате да иду на посао, да се враћају са посла кући, да похађају наставу- није насиље?
Објасни ми- како то није насиље.

Блокаде од стране протестаната против режима су задњих пар месеци на нивоу пет-десет минута ... значи краткотрајне и ретке.

Објасни ми шта је веће насиље...

Подпуна 24/7/365 блокада центра Београда тако да изазива ометање протока Запад Исток па потом и Север Југ

Релативизујеш и стављаш у исту раван оно што неможе да буде у истој равни ...

Јер једно је када беба подригне .. а друго је када се старац улита.

Back