Stalno se pominje nasilje demostranata ali do sada nisam imala prilike da vidim to nasilje. Ako neko ima, neka postavi neki snimak ili dokaz a imamo prilike da vidimo kako izgleda nasilje druge strane.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slicnih smo godina. lagerta
Stalno se pominje nasilje demostranata ali do sada nisam imala prilike da vidim to nasilje. Ako neko ima, neka postavi neki snimak ili dokaz a imamo prilike da vidimo kako izgleda nasilje druge strane.
Najnovije kviz pitanje sirom sveta:

te prljave poslove radi ucenjena bagra kojoj preti robija zbog grehova iz prošlosti obećava im se sloboda u zamenu za te prljave poslove i zato to radeNe mogu uopste da pojmim taj mozak kada idem smisleno nekoga da prebijes stanglom ili drugim oruzjem i onda ga udaras dok on lezi...
Koja je to psihopatija itd....
Mogu da razumem neku tucu izmedju ljudi u afektu, ali ovo ides sa stanglom itd. sa predumisljajem, totalno smiren, sa namerom da nekoga izubijas i ne pitas se kako ce ta osoba posle da zivi, sa kojim posledicama i koje ce to posledice da ima po tebe...
Svo nasilje inicira udba sa svojim ubacenim elementima
Ma daОво је нека туча око девојке.
I za to se išlo u zatvor il popravni dom. Sada pored silnih kamera i prijava, niko ne ide u zatvor, fenomen?slicnih smo godina. lagerta
ali i u nase vreme je bila dobra pegla sa marincima.
alatke su i tada rado koriscene.
Има туча због разних повода, и то се свакодневно дешава.Ma da
Njih 5 ili 7, sa slučajno pokrivenim licima prebiju štanglom čoveka koji im je oteo devojku
Baš tako
Posebni poremećaj je ovaj neo-cinizam, ovo kao "Šta bi, devojka se saplela o bananu?" (Banana=bejzbol palica)
Nije gledala na semafor, silovala vozača (vozač je pokupio autom u punoj brzini)
Da li biste vi tako reagovali da vas neko pukne posred lica i kažete, ma sapleo se čovek pa me malo očešao rukavom?
To Jos onaj govedar seselj poceo s korom tom banane majmunska posla srs oduvekMa da
Njih 5 ili 7, sa slučajno pokrivenim licima prebiju štanglom čoveka koji im je oteo devojku
Baš tako
Posebni poremećaj je ovaj neo-cinizam, ovo kao "Šta bi, devojka se saplela o bananu?" (Banana=bejzbol palica)
Nije gledala na semafor, silovala vozača (vozač je pokupio autom u punoj brzini)
Da li biste vi tako reagovali da vas neko pukne posred lica i kažete, ma sapleo se čovek pa me malo očešao rukavom?
Čovek ima 47 godina i biju ga zbog devojke? Ne možeš na osnovu snimka, ali možeš na osnovu onoga što je izjavljivao pre snimka i kome je pružio podršku.Им атуча због разних повода, и то се свакодневно дешава.
Из самог снимка се не може закључити због чега је дошло до фајта, који је мотив, и ко је кога тукао.
Malo koškanje? Polomili čoveku rebra i glavu a ti pominješ koškanje? Koliko duboko možete pasti opravdavanjem nasilja??Ко прети да ће своје политичке протвнике јурити по улицама, не треба да цмиздри чим дође до мало кошкања на улици.
Ma sve te slepce stavite na ignore... Placeni su da seru po forumu i to je to.I opet pokušaji opravdavanja il bar objašnjavanja nasilja? I onda sam ja ostrašćena što reče par njih..![]()
Па ја не видим да тај лик има 47 година, види се неко мушко лице на земљи, и нека група мушких лица око њега, и то је то.Ко зна због чега се бију, и да ли се уопште бију, или је све фејк.Čovek ima 47 godina i biju ga zbog devojke? Ne možeš na osnovu snimka, ali možeš na osnovu onoga što je izjavljivao pre snimka i kome je pružio podršku.
Cudi.me da si ti uopce I supermodom ovdje....narativ oduvek bio na vodenicu sluzbe I njenih kvazipatriotskih tvorevina-stranakaI opet pokušaji opravdavanja il bar objašnjavanja nasilja? I onda sam ja ostrašćena što reče par njih..![]()