Crnogorci jesu najveći lažovi i egocentrici.@guslar1389 @Amelica @Brđanin
Crnogorci bili najveći egomani i hvalisavci na kugli zemaljskoj da nema Splićana koji ih za*ebali po tome.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Crnogorci jesu najveći lažovi i egocentrici.@guslar1389 @Amelica @Brđanin
Crnogorci bili najveći egomani i hvalisavci na kugli zemaljskoj da nema Splićana koji ih za*ebali po tome.

Za šta je ovo?Zašto ti piše Moslem.
Zar to nije zastareli, 19-vekovni engleski?
Za šta je ovo?
Kole je stari zajebant.

Čak je i istoričar Miloš Vukanović to negdje iznio.@Q. in perpetuum hibernum
Da li si ikada čuo za tezu da je kralj Aleksandar Karađorđević rođen u Rijeci Crnojevića, a ne na Cetinju?
@Q. in perpetuum hibernum
Da li si ikada čuo za tezu da je kralj Aleksandar Karađorđević rođen u Rijeci Crnojevića, a ne na Cetinju?

Nije mi poznato to. Na koji period se to odnosi?@Brđanin sećaš li se onog izveštaja o strahu i treperi koji po Crnoj Gori šire Albanci?
Ne mogu da se sad setim tog izvora.
Malo me je inspirisao guslar.
Nije mi poznato to. Na koji period se to odnosi?
Znam za ovo:Mislim da je reč o nekim Albancima u Boki. Ubili su nekoliko crnogorskih glavara, pa čak i kneza Njeguša. Tukli Crnogorke; žene raskrvavljene...onda su Mlečani konačno te Albance proterali iz Kotora na insistiranje Crne Gore, pa su otišli u Herceg Novi i tamo nastavili da prave probleme.
Evo ti. @Q. in perpetuum hibernum1749. (sredina decembra) umir Crnogoraca i Mlečana, u Kotoru, uz isticanje principa krivične odgovornosti pred svojim sudom. Na zahtjev Crnogoraca, Albanci iz Kotora (26 ljudi sposobnih za oružje) preseljeni su u Risan i Herceg Novi. Naime, Albanci nastanjeni u Kotoru maltretirali su i ubijali nenaoružane crnogorske ljude na pazaru. Najviše je bilo sukoba izmedju Njeguša i ovih mletačkih podanika. Nakon pogibije njeguškog kneza u Kotoru, njegovi rođaci iz osvete ubijaju gradskog ljekara. Za odmazdu Mlečani ruše sve kotorske njeguške kuće, na Gurdiću (osim vladičine). Sve crnogorske starješine stavljaju se na stranu Njeguša i od Mlečana traže udaljavanje mletačkih podanika Albanaca iz Kotora.
@Q. in perpetuum hibernum
Pa čuo si za to?Uhhh...bojim se da mi samo zvuči blago poznato?
Од свега тога је створен неки одурни мит.@guslar1389 @Amelica @Brđanin