Betty
Elita
- Poruka
- 21.481

hey roza,
postavila sam malopre temu na dom i p. jel te zanima? Malo sam trrrraumitrana

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ono što sam ti napisao nije iz razloga što meni smeta. Mislim da je bitno da je čovek svestan sebe, svojih emocija, njihovog uticaja i postupaka koji iz toga proizilaze. Drugim rečima, bude iskren prema sebi, bez obzira kakv će biti prema drugima. Ne shvataj ovo kao kritiku već dobronamernu preporuku ili samo izjavu. Ovo se ne postiže u momentu. Čovek treba da posmatra sebe i analizira, ali biti objektivan prema sebi nije lako. Čovek obično nije nesvestan svijih vrlina koliko mana (ne aludiram na tvoje mane, ovo je opšti stav)shaddow:...da iznesu argumente, a ne samo da vređaju (na najbanalniji mogući način) ili da započnu nešto, a kada ih pitaš da obrazlože to što su rekli, oni kažu na primer: "pročitaj tu i tu knjigu ponovo". Baš bez veze. Ovakva vrsta razgovora mi je užasno dosadna, smarajuća i zaista nemam vremena da gubim na takve stvari.
Dokazao si da ipak imaš vremena da gubiš na takve stvari i primećuje se da nisi ravnodušan prema tome - naprotiv.shaddow:...zaista nemam vremena da gubim na takve stvari.
Betty:idi razmeni sa jagodicom![]()
Betty:nuto, nuto![]()
jao patak ti si se zaljubio izgleda....mnogo si nešto romantičan poslednjih meseci....![]()