- Poruka
- 49.993
Koliko sam video u realnom životu laž je dobar izbor da se vidi gde je istina. Mnogi veruju u laž po izboru, znaju da je laž, ali traže istinu da im staviš na tacnu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stradanje i mesreća je najbolji izbor da se vidi gde je laž, a gde istina. Zato ljudi od kad postoje, biraju laž, stradanje i nesreću, a istinu još uvek ne vide?. Zato što su se toliko navikli na laž, mesreću i stradanje da su na kraju sebe ubedili da sem laži. stradanja i nesreće, mkakva druga istina i ne postoji.Koliko sam video u realnom životu laž je dobar izbor da se vidi gde je istina.
Više od 49 goduna dajem ljudima istinu "na tacnu" i ne vredi. Ljudi su napravljeni od laži i protiv laži ne mogu, a da ne povrede sebe. Na primer, laž je kada neko za sebe tvrdi da je Srbin, Hrvat, Englez, Kinez, pravoslavac, katolik, musliman, demokrata, fašist, komunist i svako od ovih će pre život da da, nego da shvati i prihvati da je to sve laž.Mnogi veruju u laž po izboru, znaju da je laž, ali traže istinu da im staviš na tacnu.
Znam po tome što imam lično iskuustvo viđenja Sbetlosnog bića , kao i mogućnosti njegove transformacije, tj. samopreobražavanja u ljudski oblik i obrnuto. Na donjem snimku u sredini bele svetlosti, nazire se ljudski oblik. I na gobjme snimku, ali ne tako jasno, u sredini svetlosti se nazire nešto slično. Da je montaža, , inaj ko bi to mogao da to montira tako realistično. morao bi i sam da ima višestruko iskustv viđenja Svetlosnog bića iz blizine i njegove tzransformacije, a to je malo verovatno.Kako znaš da to nije montaža na tim snimcima i da je verodostojno?
A kako znaš da je to stvarno bilo nekakvo svetlosno biće a ne neka halucinacija,iluzija,fatamorgana i slično?Znam po tome što imam lično iskuustvo viđenja Sbetlosnog bića , kao i mogućnosti njegove transformacije, tj. samopreobražavanja u ljudski oblik i obrnuto. Na donjem snimku u sredini bele svetlosti, nazire se ljudski oblik. I na gobjme snimku, ali ne tako jasno, u sredini svetlosti se nazire nešto slično. Da je montaža, , inaj ko bi to mogao da to montira tako realistično. morao bi i sam da ima višestruko iskustv viđenja Svetlosnog bića iz blizine i njegove tzransformacije, a to je malo verovatno.
Danas je moguće mnogo toga napraviti, ali "zakon postojanja! još uvek niko nije uspeo da "napravi". "Zakon postojanja" je lako proverljiva, objašnjiova i razumljiva nauka o Bogu ili Svesti, kao jedinoj prirodnoj, sveznajućoj i svemogućoj sili i pojavi koja postoji, koja je od sebe same, uz pomoć svojih sedam fizičkih i psihičkih sposobnosti uspela da sagradi ceo Univerzum i čoveka u univerzumu.o znaš da je to stvarno bilo nekakvo svetlosno biće a ne neka halucinacija,iluzija,fatamorgana i slično? Ne mora da znači,vrlo lako je pogotovo danas napraviti svakakve uverljive montaže i nameštaljke
Kako bre nebitno haha ne da nije nebitno nego je najbitnije i krucijalno jer od toga zavisi istinitost toga. Dakle ne isključuješ da je možda bila halucinacija,zanimljivoNebirno kako, da li je to bila samo halucinacija, iluzija, fatamorgana itd?
Pa moram da se ''zamaram'' time kad od toga zavisi i da li je to što govoriš baš tako ili nije. Ako si ''ludak'', prevarant itd-nije a ako nisi-MOŽDA jeste, donekle.Zato, "luda mašto", ne zamaraj se pitanjem da li sam ja ludak ili prevarant, već obtati pažnju na "Zakon postojanja" i njega proveri i obori, ako možeš.
Kao prvo, reč "halicinacija" se odnosi na frnomen o kojem priholozi ne znaju apsolutno ništa. Oni samo znaju da je halucinacija nešto što pacijent vidi i doživljava, a što nema veze sa stvarnošću koju mi opažamo i dožovljavamo u budnom stanju svesti. Međutim, postavlja se pitanje, šta ako postoji i još jedna stvarnost, ali mevidljiva, uporedo sa ovom nanašom opažljivom stvarnošću. Pa u to slučaju ljudi koji haluviniraju, nisu ludi, već psiholozi i psihijatri koji ih u svom neznanju proglašavaju lidim. Da li si pogledao video koji sam ti gore dao?Kako bre nebitno haha ne da nije nebitno nego je najbitnije i krucijalno jer od toga zavisi istinitost toga. Dakle ne isključuješ da je možda bila halucinacija,zanimljivo
Šta misliš zašto je ceo svet lud? zato što su im manipulatori napunili mozgove svakojakim lažoma, a oni im veruju i ne žele da proveravaju da li je istinito to što govore ili nije. Koje redovno i ne može da se proveri, jer laž i ne može da se proveri, pa manipulatori raznih vrsta zato i zahtevaju da im se veruje. Naglašavajuću "da će da se spasi samo onaj ko veruje"Pa moram da se ''zamaram'' time kad od toga zavisi i da li je to što govoriš baš tako ili nije.
Ne proveravaj mene, već "Zakon postojanja". Još bolje, priveri da li je istina sve ono što su te tvoji vaspitači ubedili da je istina?Ako si ''ludak'', prevarant itd-nije a ako nisi-MOŽDA jeste, donekle.
I nisam ja luda mašta negoli pak luda nasta. Svako dobro.
okKao prvo, reč "halicinacija" se odnosi na frnomen o kojem priholozi ne znaju apsolutno ništa. Oni samo znaju da je halucinacija nešto što pacijent vidi i doživljava, a što nema veze sa stvarnošću koju mi opažamo i dožovljavamo u budnom stanju svesti. Međutim, postavlja se pitanje, šta ako postoji i još jedna stvarnost, ali mevidljiva, uporedo sa ovom nanašom opažljivom stvarnošću. Pa u to slučaju ljudi koji haluviniraju, nisu ludi, već psiholozi i psihijatri koji ih u svom neznanju proglašavaju lidim. Da li si pogledao video koji sam ti gore dao?
Uostalom, Istinitost "Zakona postojanja" nema nikakve veze sa mentalnim zdravljem onoga ko ga je otkrio, već sa intelektualnom sposobnošču onoga ko taj Zakon prima, da ga proveri i razume. Što je malo teži sličaj sa ljudima širom sveta, čije memorije su do vrha napunjene sa lažima.
Šta misliš zašto je ceo svet lud? zato što su im manipulatori napunili mozgove svakojakim lažoma, a oni im veruju i ne žele da proveravaju da li je istinito to što govore ili nije. Koje redovno i ne može da se proveri, jer laž i ne može da se proveri, pa manipulatori raznih vrsta zato i zahtevaju da im se veruje. Naglašavajuću "da će da se spasi samo onaj ko veruje"
U "Zakon postojanja" ne mora da se veruje, jer sve može do kraja da se prveri, objasni i razume. A onaj ko o "Zakonu postojanja" sudi negativno po tome što misli da je on "izhaluciniran", taj nije čitav. Zato jer nije u stanju da ga oriveri. Ito kao što er nije sposoban da proveri da su i sva njegova poimanja stvarnosti, kojaa su mu nametnuta od strane razniih njegovih učitelja, vaspitača i manipulatora, samo obićne iluzije, halucinacije i fatamorgane.
Ne proveravaj mene, već "Zakon postojanja". Još bolje, priveri da li je istina sve ono što su te tvoji vaspitači ubedili da je istina?
"Zakon postojanja" je lako proveriti. On kaže da sem Svesti i njenih sedam fizičkih i psihičkih sposobnosti i radnji ničeg drugog nema. Proveri to i uveri se. Ako ne umeš da proveriš, pitaj šta ti nije jasno. Uostalom, da li si pokušao da sa proverom i razumevanje proćitaš onu skraćenu verziju "zakona postojanja" koji sam dao. Ako nisi, evo ponovo.
https://docs.google.com/document/d/1dWWe4JBO2nKb9I9fziXCOaH-6D0CACIn/edit
I moj ti je savet da ubuduće manje proveravaš ono što nije podudarno sa onim što ti misliš da istina jeste, već prvo proveri da li je istina to što ti misliš da jeste. Ako ne možeš da proveriš, to je dokaz da nije istina to što misliš da jeste,vbeć je laž. Je istina se uvek i razlikuje od laži po tome što je proverljiva, a laž nije.