ČOVEK, SEBIČNO I EGOISTIČNO BIĆE?

Pa kad ste divne!!!
c045.gif

Betty:
i ja sam bitna u patkovom životu :lol:

Čemu sam ovo zasllužila? :mrgreen:

Patak, ti si bio do ovog leta besprimerno logoreičan i patetičan, plsu gnjavator i kvariša na svim temama, koji se inati do u besvest!!! To što ti se SADA MOŽDA stvari čine suvislijim, je zato što si promenio UGAO gledanja.
Sam sebi, dakle, zahvali za "promene koje su nastupile" - jer je reč o tvojoj ličnoj promeni!
aj ć

;)

Hajde neka bude....
Mada moje mišljenje da si od pukog chatera ipak malo napredovala....

shaddow:
Eto o ovome govorim. Veoma lepa ilustracija nespretnog pokušaja manipulacije i izvrtanja činjenica kako to Patku odgovara.
Patak, a što sam ja toliko bitan u tvom životu?
Aj ti lepo produži dalje.

s014.gif

Tvoja svest ne može da prihvati ništa što je van tvojih dogmi , zato je sve ostalo izvrtanje...
Nebitno...nećeš više biti uznemiravan , što znači neću više iznositi svoje mišljenje auditorijumu kome smeta...........

A što se tiče onoga da se shaddows loži da je ovo stručan forum, pa on tek na stručnom forumu ne bi mogao da prodje....krenuo bi sa floskulama, i nekim citatima, i upao u šemu gde bi ga provalili kao u srednjoj da priča o lektiri koje nije pročitao....

Pa nije nivo nauke uvek kao u Srbiji...
Slikaš se sa koštunicom i Tadićem i odmah si naučnik, ili odeš na miting radikala.....Ovo citiram jednog svog poznanika...

Back