ČOVEK, SEBIČNO I EGOISTIČNO BIĆE?

ne znam...chovek je shirok pojam...ovo je npr napisao chovek...

u npvom sadu kada vidim koscicu na asfaltu ili travi koscicu kosku odmah pomisilm heho da su ostaci isecenih mrtvih roditekha posto pogotovo yivim uy komsiluku gde se to desilo joj joj jo strasno a jos poginuli oni na diyalici joj jo scene mrtvaca joj kakko imati seiks posle toga a da te ne opytuye ya nekrofila sytrasne su nekrofilicnwe scene ynate onu @mi bi to bar jos 10 godina jebavalui@ bhoye pomoyi i oprostui amin

ja na sajt politike reko da se odmorim kad ono hronika mrtvaci u batajnici ne znam jesuli to oni sto dizalica mrtvaci joj joj napravila ali u tuzi batajnica valjda se tako zove sto vise ne puste namiru amin..

zamislite ovi dnevni listovi prikazuju slike mrtvaca i tako kvare naš seksualni život ,
jer oni to stave na naslovnu stranu,kako posle čovjeku dolaze scene tih mrtvaca mrtvih nekada zgnječenih zgnjčenih koji su poginuli sada u dizalici..a čovjek onda kada nekom ispriča to ovaj misli da je nekrofilm,a nije,a on to misli jer ovaj spominje to sa sexom ,i onda čovjeku padnu nekrofilične scene napame4t jer nije on kriv što je taj dan moro sexat ženu,a oni mislwe da je htio mrtvaca,e pa nije tako.

Bože oprosti mi na ovakvim riječima,ali to je analiza traume iz dnevnih novina.
pokojnicima pokoj duši Amin,
a dnevne na sud da uznemi9ravasju javnost,tužiti.

Haj ostajte S Bogom.Amin.

AntunTun:
ja na sajt politike reko da se odmorim kad ono ....
zamislite ovi dnevni listovi prikazuju slike mrtvaca i tako kvare naš seksualni život ,

Bože oprosti mi na ovakvim riječima,ali to je analiza traume iz dnevnih novina.

:lol: KO TI KRIV KAD SE LOŽIŠ NA mrtvaKe :mrgreen:

Mislim, Tune, ebote, ČISTO sumnjam da je uredništvo Politike time htelo da seksulano uznemirava poštovani publikum :lol: Jel ti kapiraš koliko je poremećeno to? :)

Back