- Poruka
- 97
pitao sam kako da stavim sliku ispod niknamea i niko nece da mi pomogne da objasni pa da i ja imam sliku kakvi ste vi to zasto ne pomognete jer ja ne znam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iz prve ruke znam provereno da se radi o neslanoj sali. A izjave necu da komentarisem, s obzirom ko ih je sve davao...
Jeste, ta prca kruzi gooodinama, ali ovo je samo debilna neslana sala...

Ahahahaha kakva komedija
Dvojica brace saljivdzija iz obliznjeg sela... nit imena, cak ni inicijala, pa ajde bar da su rekli ime sela nego ni to...
A nema ni osnove za pokretanje tuzbe... znaci dozvoljeno je stajati pored puta i ugrozavati bezbednost saobracaja...ccc
Ko poveruje u ovo ozbiljno cu se zabrinuti za njega...
I da je istina da su 2 debila to radila, samo na koj nacin moracu dodatno da se raspitam.bio tamo kod brata od strica kaze da je i policiju prpa ali da tako smire narod da se ne boji jer i policajci videli utvaru pa pobegli.tako kaze moj brat.
ti bio kod brata??? kad??
zar nisi negde daleko![]()

Ako ti kazem da poznajem momke koje su videli debila kao i da poznajem nacelnika PU Bor?I da je istina da su 2 debila to radila, samo na koj nacin moracu dodatno da se raspitam.
Da postoje takve pojave, postoje mozda, ali ovo jeste idiotizam.
Pazi, ako ti imas pouzdane informacije, dobro, verujem...
Ali zasto se ne objave imena, zasto se ne pokrene postupak...
A šta može da bude....Ja sam da ti iskreno kažem, pomislio da nije viral marketing u pitanju, jer su postojale takve kampanje u prošlosti, ali na kraju ispade neslana šala, doduše kvalitetna....Šteta što nisu zabeležili kamerom šta su radili....

Ти не одустајеш од сценарија скривене камере?
Узмимо да је тако и да су хтели, или бар могли да снимају то што су радили а све зарад скривене камере?
Зар не видиш да се ради о мрклој ноћи после поноћи на неосветљеном путу. Једино што су ту могли снимити јесу фарови аутомобила који пролазе. Реакције возача и људи у тим аутомиоблима не би могли снимити, а ти то изгледа замишљаш.
Evo u Blicu piše, neki seljaci kod Sjenice videli zmijurinu od pet metara, a glava joj kao ovčija... gađali su je, a ona pobegla, eto hteli su da stupe u kontakt s takvim puzavim entitetom... ja ne znam šta je s narodom, ko da ga je neko udario mokrom čarapom po glavi, ili mu je najveća želja dospeti u novine, medije, pa makar i po cenu baljezganja ovakvih gluposti...

Sad je i period pečenja rakije![]()
bog te mazo, što bi reko Šopenhauer, pa to je Nirdala...![]()
Drma a? PA to je domaća m******* ** *****, kad sam je peko cela ulica 3 dana halucinirala od isparenja. 40 ljudi prijavilo policiji da je videlo boginju Šivu...
Могуће. Обзиром на снагу тог архетипа који се објективише као змија, змај, па и Нирдала у многим митовима и колективној свести човечанства... сасвим је могуће да је дошло до пројекције истог и у појави.
Гандор и Нирдала
http://forum.krstarica.com/entry.php/23741-Gandor-i-Nirdala
Шива није богиња већ један од три бога тримуртија..тј Брахма, Вишну и Шива.
А алкохол не довови до халуцинација сем у оним крајњим фазама алкохолизма.

ova tema je moguca kao i malk