Pucanj na NLO

Možda je su neki vanzemLjaci poreklom iz zaječara. Bila gitarijada, nije se znalo ko sa kim... Hahaha A i vidiš da ima i snimaka... Ako je letelo u pravcu grocke, možda je to taj pravac pa nastavilo. Haha

Možda vole zaječarsko... Nlo se prizemljio na tlo, po pivo. Pa postao zlo. Hah
Postali Zemaljci nakon toga, vanzemaljci je posle rasizam. Nedo bog da im pomeneš, ubiće te.

Sve to isto (pijemo) :)

🌌 ZAJEČARSKI LETEĆI OBJEKAT 🌌
(ZLO PIVO – kad svetlost nestane, tama počinje)

Negde iznad Timočke krajine, tokom Gitarijade, pojavilo se nešto što nikada nije viđeno. Publika je mislila da su to vanzemaljci, ali istina je bila daleko strašnija – to su Zaječarci iz paralelne dimenzije!

Doneli su flaše koje nisu „svetlo pivo“, već ZLO PIVO.
I pravila su jasna:
– popiješ pola flaše → vidiš NLO na nebu.
– popiješ celu → flaša počne da levitira i pretvori se u Zaječarski leteći objekat.

Gitare same počinju da sviraju „Smoke on the Water“. Bubnjevi prate ritam nevidljivih signala. Grad tone u kosmički haos.
Nije važno da li si sa ove planete – ako piješ, postaješ njihov.

1000302982.png

Kad se pojave vanzemaljci, svi će ih videti uživo, nisu potrebni snimci. Budi bez brige.

Фрустрирајуће у свему овоме је што ма каква била интелигенција која стоји иза ових летелица она очито игнорише нас људе.
Замислите само знање које стоји иза ове летелице? И како би оно могло да помогне човечанству да реши скоро све проблеме на Земљи, и ко зна шта још. Али бојим се да нас та бића посматрају као што ми посматрамо племена у Амазонији.

Amazon.jpg

Ми као цивлизација не утичемо на ово племе. Нисмо слетели тим хелипоктерима да им презентујемо своју технологију.
Исто тако, интелигенција која стоји иза НЛО изгледа да једноставно посматра без икакве намере да било како интервенише.

Тако да чак и да се постојање НЛО објави човеченству, са све матерјалним доказима, то неће много тога променити. Закључак је да се НЛО појављују ту и тамо и то је све. Нити можемо да ступимо у контакт са некима од њих, нити ишта.

Живот на Земљи остаје какав је и био. Једино ће можда религија бити у проблему, али црква се већ унапред осигурала за себе како видимо из ове вести из 2014.
https://www.rts.rs/lat/vesti/svet/1596462/papa-krstenje-za-sve-pa-i-za-marsovce.html

И да. НЛОи не посећују само Америку, већ ама баш све земље света. Разлика је у томе што у Америци нешто од тога и може да доспе у јавност и привуче пажњу. У Русији, Кини, свуда, такође има виђења али се то држи у тајности. Диктаторски режими не воле да сервирају поданицима некакве приче о нечему надомоћнијем од њиховог свемоћног лидера.

Poslednja izmena:
Mene ovo ne iznenađuje uopšte. Uzurpirali su nam okeane sa masivnim stanicama ispod površine istih. Takođe ispod površine zemlje. Biće ovoga sve više i više. Moguće je čak da je i ova letelica sa videa naše radinosti. Imamo vanzemaljsku tehnologiju koju isprobavamo i krijemo. Pa zamislite kakva bi panika bila da ljudi saznaju ko su im kreatori i ko vodi ovu zemlju. Religije i sve bi puklo. Jbg to donosi lovu i kontrolu.

Фрустрирајуће у свему овоме је што ма каква била интелигенција која стоји иза ових летелица она очито игнорише нас људе.
Замислите само знање које стоји иза ове летелице? И како би оно могло да помогне човечанству да реши скоро све проблеме на Земљи, и ко зна шта још. Али бојим се да нас та бића посматрају као што ми посматрамо племена у Амазонији.

Pogledajte prilog 1782790

Ми као цивлизација не утичемо на ово племе. Нисмо слетели тим хелипоктерима да им презентујемо своју технологију.
Исто тако, интелигенција која стоји иза НЛО изгледа да једноставно посматра без икакве намере да било како интервенише.

Тако да чак и да се постојање НЛО објави човеченству, са све матерјалним доказима, то неће много тога променити. Закључак је да се НЛО појављују ту и тамо и то је све. Нити можемо да ступимо у контакт са некима од њих, нити ишта.

Живот на Земљи остаје какав је и био. Једино ће можда религија бити у проблему, али црква се већ унапред осигурала за себе како видимо из ове вести из 2014.
https://www.rts.rs/lat/vesti/svet/1596462/papa-krstenje-za-sve-pa-i-za-marsovce.html

И да. НЛОи не посећују само Америку, већ ама баш све земље света. Разлика је у томе што у Америци нешто од тога и може да доспе у јавност и привуче пажњу. У Русији, Кини, свуда, такође има виђења али се то држи у тајности. Диктаторски режими не воле да сервирају поданицима некакве приче о нечему надомоћнијем од њиховог свемоћног лидера.
Koja je razlika između tog plemena i plemena zvani srbi?
Koje probleme da reši na zemlji?

Koja je razlika između tog plemena i plemena zvani srbi?
Koje probleme da reši na zemlji?
Razlika je što to pleme ne zna da je pleme...misli da je čovečanstvo celo, i spoznato i nespoznato.
Dok srbi sebe krstiše plemenom iz ko zna kakvih razloga... možda mereći sebe spram drugih.
A nad svim tim se vanzemaljci sami krste...:cool: Ne bi li i Papa bio srećan. :lol:

Tebi je lažni NLO ozbiljna tema? Pa ako će se ikad pojaviti, svi će znati. I svuda će biti.
Otkud ti ideja da je lažni?
Anglosaksonsci već decenijama prave i eksperimentišu sa tzv letećim tanjirima i velika većina vidjenja su njihove letelice.
Otuda najviše vidjenja ima u SAD, Kanadi, GB, manje u još nekim zapadnim zemljama, još manje širom sveta.

Otkud ti ideja da je lažni?
Anglosaksonsci već decenijama prave i eksperimentišu sa tzv letećim tanjirima i velika većina vidjenja su njihove letelice.
Otuda najviše vidjenja ima u SAD, Kanadi, GB, manje u još nekim zapadnim zemljama, još manje širom sveta.
Nisam mislio da je NLO lažan u smislu da ga nema ili da ga ljudi nisu videli, već da je lažno to što Amerikanci svaki NLO guraju u priču o vanzemaljcima. Oni nikad neće da kažu direktno „to je vanzemaljski brod“, ali stalno prave atmosferu i sugerišu ljudima da tako misle. U stvari, može da bude njihova sopstvena letelica ili neka druga zemaljska tehnologija, ali oni forsiraju vanzemaljce kao objašnjenje. Zato sam napisao „lažni NLO“ – misleći na lažne vanzemaljce koje oni podvaljuju kroz svaku priču.

Nisam mislio da je NLO lažan u smislu da ga nema ili da ga ljudi nisu videli, već da je lažno to što Amerikanci svaki NLO guraju u priču o vanzemaljcima. Oni nikad neće da kažu direktno „to je vanzemaljski brod“, ali stalno prave atmosferu i sugerišu ljudima da tako misle. U stvari, može da bude njihova sopstvena letelica ili neka druga zemaljska tehnologija, ali oni forsiraju vanzemaljce kao objašnjenje. Zato sam napisao „lažni NLO“ – misleći na lažne vanzemaljce koje oni podvaljuju kroz svaku priču.
Pa šta da kažu?
Naši su, mi ih pravimo?
Možda bi onda prosečan čovek kome pripada moj nik, počeo da razmišlja u stilu: "čekaj, ako nas decenijama lažu o ovoj tehnologiji, da li nas možda lažu i u drugim stvarima"?
Gubljenje poverenja u vladajuće strukture je nešto što njima (Gazdama) predstavlja najgoru noćnu moru.
Otuda tako grčevito branjenje svake globalističke laži - od ubistva Kenedija do sletanja na Mesec u onoj konzervi.

Pa šta da kažu?
Naši su, mi ih pravimo?
Možda bi onda prosečan čovek kome pripada moj nik, počeo da razmišlja u stilu: "čekaj, ako nas decenijama lažu o ovoj tehnologiji, da li nas možda lažu i u drugim stvarima"?
Gubljenje poverenja u vladajuće strukture je nešto što njima (Gazdama) predstavlja najgoru noćnu moru.
Otuda tako grčevito branjenje svake globalističke laži - od ubistva Kenedija do sletanja na Mesec u onoj konzervi.
A znači oni ni ne žele da kažu da su to vanzemaljci nego "moraju" da ne bi ispalo da su oni sami. A ja mislio da vole da izmišljaju kako samo njih posećuju. Haha Bez veze. Ne umem da mislim u pravcu laži jer ne lažem. A ni ne analiziram toliko kao ti. Ispašću ja teletabis. Hahaha Užas.
Mada meni ni iz džepa ni u džep. Haha

A znači oni ni ne žele da kažu da su to vanzemaljci nego "moraju" da ne bi ispalo da su oni sami. A ja mislio da vole da izmišljaju kako samo njih posećuju. Haha Bez veze. Ne umem da mislim u pravcu laži jer ne lažem. A ni ne analiziram toliko kao ti. Ispašću ja teletabis. Hahaha Užas.
Mada meni ni iz džepa ni u džep. Haha
Haha
(Siguran si da ti drugi nik nije "anajadna"?)
A gde si ti čuo ili pročitao da je vlast komentarisala takve pojave u smislu - da su vanzemaljci ili domaći aparati?
Ovo su spekulacije i rasprave, bez ikakvih konkretnih zaključaka državnih organa.
Puštaju da se vrti priča o vanzemaljcima da se ne bi znala prava istina.
Haha
Bah...

Ne znam da li sam ikad u životu bio u zaječaru, osim on u meni kroz pivo. Hahaha
Погледај видео у претходном посту. Како ти се свиђа чињеница да је НАСА признала да је пронашла трагове живота на Марсу? :eek:
Јел то дрма кавез догми у које верујеш?
Али дрма га само полагано зар не? Када то свариш, следи признање да је пронашла фосил и тако редом.
Нешто је багру која влада светом очито условило да објаве истину народу из неког разлога, и они то морају да раде. Али, полагано, да се људи навикну.

Погледај видео у претходном посту. Како ти се свиђа чињеница да је НАСА признала да је пронашла трагове живота на Марсу? :eek:
Јел то дрма кавез догми у које верујеш?
Али дрма га само полагано зар не? Када то свариш, следи признање да је пронашла фосил и тако редом.
Нешто је багру која влада светом очито условило да објаве истину народу из неког разлога, и они то морају да раде. Али, полагано, да се људи навикну.
Misliš da ovi vernici veruju samo da smo sami u univerzumu? Po meni to su ljudi uskog uma. Odbacuju činjenice i neće da poveruju u iste a veruju da ne kažem u šta. Sve što se krije izaćiće na videlo pre ili kasnije. A sad je to kasnije do 2027. biće ogromnih vesti i religije, crkve i sve u šta običan čova veruje videće da je verovao u laž, ali i dalje će odbijati činjenice jer to su ti vernici, verni do kraja alah akbaru i ostalim rimokatoličkim bogovima 💪

Back