Bor: Utvara na putu

Ahahahaha kakva komedija :hahaha:

Dvojica brace saljivdzija iz obliznjeg sela... nit imena, cak ni inicijala, pa ajde bar da su rekli ime sela nego ni to...

A nema ni osnove za pokretanje tuzbe... znaci dozvoljeno je stajati pored puta i ugrozavati bezbednost saobracaja...ccc

Ko poveruje u ovo ozbiljno cu se zabrinuti za njega...

Ako ti kazem da poznajem momke koje su videli debila kao i da poznajem nacelnika PU Bor? :) I da je istina da su 2 debila to radila, samo na koj nacin moracu dodatno da se raspitam.

Da postoje takve pojave, postoje mozda, ali ovo jeste idiotizam.

Ako ti kazem da poznajem momke koje su videli debila kao i da poznajem nacelnika PU Bor? :) I da je istina da su 2 debila to radila, samo na koj nacin moracu dodatno da se raspitam.

Da postoje takve pojave, postoje mozda, ali ovo jeste idiotizam.

Pazi, ako ti imas pouzdane informacije, dobro, verujem...

Ali zasto se ne objave imena, zasto se ne pokrene postupak...

A šta može da bude....Ja sam da ti iskreno kažem, pomislio da nije viral marketing u pitanju, jer su postojale takve kampanje u prošlosti, ali na kraju ispade neslana šala, doduše kvalitetna....Šteta što nisu zabeležili kamerom šta su radili....

A šta može da bude....Ja sam da ti iskreno kažem, pomislio da nije viral marketing u pitanju, jer su postojale takve kampanje u prošlosti, ali na kraju ispade neslana šala, doduše kvalitetna....Šteta što nisu zabeležili kamerom šta su radili....

Ти не одустајеш од сценарија скривене камере?:neutral:

Узмимо да је тако и да су хтели, или бар могли да снимају то што су радили а све зарад скривене камере?
Зар не видиш да се ради о мрклој ноћи после поноћи на неосветљеном путу. Једино што су ту могли снимити јесу фарови аутомобила који пролазе. Реакције возача и људи у тим аутомиоблима не би могли снимити, а ти то изгледа замишљаш.

Ти не одустајеш од сценарија скривене камере?:neutral:

Узмимо да је тако и да су хтели, или бар могли да снимају то што су радили а све зарад скривене камере?
Зар не видиш да се ради о мрклој ноћи после поноћи на неосветљеном путу. Једино што су ту могли снимити јесу фарови аутомобила који пролазе. Реакције возача и људи у тим аутомиоблима не би могли снимити, а ти то изгледа замишљаш.

Znam da se to ne uklapa u tvoj agnosticizam i da bi Sopenhauer ima svašta da kaže na ovu temu, ali pravo da ti kažem, uopšte me nije briga.

Evo u Blicu piše, neki seljaci kod Sjenice videli zmijurinu od pet metara, a glava joj kao ovčija... gađali su je, a ona pobegla, eto hteli su da stupe u kontakt s takvim puzavim entitetom... ja ne znam šta je s narodom, ko da ga je neko udario mokrom čarapom po glavi, ili mu je najveća želja dospeti u novine, medije, pa makar i po cenu baljezganja ovakvih gluposti...

Evo u Blicu piše, neki seljaci kod Sjenice videli zmijurinu od pet metara, a glava joj kao ovčija... gađali su je, a ona pobegla, eto hteli su da stupe u kontakt s takvim puzavim entitetom... ja ne znam šta je s narodom, ko da ga je neko udario mokrom čarapom po glavi, ili mu je najveća želja dospeti u novine, medije, pa makar i po cenu baljezganja ovakvih gluposti...

bog te mazo, što bi reko Šopenhauer, pa to je Nirdala... :mrgreen:

bog te mazo, što bi reko Šopenhauer, pa to je Nirdala... :mrgreen:

Могуће. Обзиром на снагу тог архетипа који се објективише као змија, змај, па и Нирдала у многим митовима и колективној свести човечанства... сасвим је могуће да је дошло до пројекције истог и у појави.

Гандор и Нирдала
http://forum.krstarica.com/entry.php/23741-Gandor-i-Nirdala

Drma a? PA to je domaća m******* ** *****, kad sam je peko cela ulica 3 dana halucinirala od isparenja. 40 ljudi prijavilo policiji da je videlo boginju Šivu...

Шива није богиња већ један од три бога тримуртија..тј Брахма, Вишну и Шива.

А алкохол не довови до халуцинација сем у оним крајњим фазама алкохолизма.

Могуће. Обзиром на снагу тог архетипа који се објективише као змија, змај, па и Нирдала у многим митовима и колективној свести човечанства... сасвим је могуће да је дошло до пројекције истог и у појави.

Гандор и Нирдала
http://forum.krstarica.com/entry.php/23741-Gandor-i-Nirdala

Шива није богиња већ један од три бога тримуртија..тј Брахма, Вишну и Шива.

А алкохол не довови до халуцинација сем у оним крајњим фазама алкохолизма.

Sasvim moguće da je došlo do projekcije Nitradale u prirodi... Šteta što je Gandor umro neobavljenog zadatka, jer bi već sad bio zadatku umotan u tepih kancelarac sa kofom na glavi i retrovizorom. Jurio bi na Nirdalu kao Don Kihot, dok u pozadini svira Ravelov Bolero....

I nemoj da dovodiš u pitanje autoritet Velje Ilića. Kad on kaže da je Šiva boginja, ima da bude tako. Valjda je Velja magistar :hahaha:

Back