Pucanj na NLO

Теби сведочење у америчком конгресу није довољно озбиљно? А снимак који је направио дрон mq-9 лажан?

Ово није некаква играчка већ 33 милиона вредна летелица америчке војске, чији се летови и снимци сигурно негде региструју и могу да се провере да ли су аутентични, поготову то може амерички конгрес. Оно је дакле аутентичан снимак.
Haha, ozbiljno? Pa naravno da je “autentičan” ako ga američki kongres potvrdi, to je čisto holivud! 😄 Zašto vanzemaljci uvek dolaze samo u Ameriku, a ne u Zaječar, u Beograd, ili bilo gde drugo na svetu? Ako zaista postoje, bili bi svuda, a ne samo tamo gde snimaju filmove.

Mogu i ja da procenim svoj bicikl na 34 miliona dolara, i šta? To ne znači da je stvarno toliko vredan, jer živimo u simulakrumu i iluziji gde je sve veštačko – države, granice, ratovi, letelice, čak i autentičnost američkog drona. Za mene je Amerika film, a ovi “ozbiljni” američki dokazi – samo još jedan deo scenarija. 😎

Dakle, slobodno uživaj u svojim 33 miliona i “autentičnom” dronu, ja ću svoj bicikl da cenim na astronomskih 34 miliona u svetu u kome ništa nije stvarno.

To može biti svašta...
Počevši od..testiranje neke tajne vojne tehnologije, Američke ili tudje (npr. dron sa reflektivnim omotačem ili elektromagnetnim „štitom“). U tom slučaju, incident je realan, ali nije „vanzemaljski“, nego ljudska inovacija.
Pa..namerno pušten materijal da podigne interesovanje oko UAP/NLO teme, jer svaka velika sila povremeno koristi „misteriju“ za geopolitičke ili budžetske svrhe. Može biti i dezinformacija ili čak inscenacija (psihološki rat, odvlačenje pažnje).
Ako bismo uzeli u obzir vanzemaljsku hipotezu..
Objekat ima neku vrstu odbrambenog polja koje menja fiziku projektila. NLO nije materijalan na način na koji ga mi shvatamo, možda je energetska ili plazma struktura koja ne trpi klasičan udar. Projektil jednostavno nije imao na šta da se zalepi.
Ako uzmemo hipotezu da je stvarno vanzemaljsko, pa gledamo iz njihove perspektive, scenario bi mogao da izgleda ovako:
Oni su možda samo kružili i snimali Zemlju, kao što mi pustimo dron iznad šume. Sa njihove strane, ispaljivanje projektila je bilo kao kad ti neko baca kamen na dron, samo što njihov dron ima energetski štit ili sposobnost da manipuliše prostorom oko sebe. Projektil ulazi u polje i gubi kinetiku, pa se „odbija“. Njima je to rutinska zaštita.
Moguće je da oni namerno nisu uništili projektil, već su ga samo skrenuli ili odbili, da bi videli: „Ok, kako će se ljudi ponašati kad shvate da ne mogu ništa?“ To je za njih eksperiment, kao što mi pustimo miševe u lavirint i gledamo reakcije.
Ako je zemaljska tehnologija, opet testiranje, samo detalji nisu za javnost.
Episode 2 Nbc GIF by Law & Order

Back