taote
Iskusan
- Poruka
- 5.349
Nisu dvolični, samo imaju 2-3 mišljenja o svakoj stvari, i brzo ih menjaju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu dvolični, samo imaju 2-3 mišljenja o svakoj stvari, i brzo ih menjaju...
Ni sam nisam pametan lomim se lomim. U englesku bi mogao na 11 meseci ali nista u mojoj struci, a posto trazim posao to bi mi bilo na neki nacin gubljenje vremena i veliki rizik sta bi se izdesavalo. Imam varijantu za Australiju ali nisam dobar sa jezikom (koji inace sad ucim pa cemo videti) realno bi bilo da se posvetim 2 godine jeziku i struci pa preko. Imao bi bolje uslove, ali ovde me koci ono posao u struci (posto sam zavrsio inzinjerstvo zastite zivotne sredine - tehnicki) pa sam skapirao svi mogu da se bave tvojim poslom a ti nicijim jer jos nema licence. Ono gde mozes da se zaposlis trebaju ti veze ili da si u nekoj stranci (a to nema sanse). Tako da kada sve saberes (+ Marina bi da ostane ovde ali pratila bi me ako se nesto promeni), lomim se zadnjih 4 meseca.

Znam neke blizance koji kao menjaju misljenje nonstop..ali to nije zato sto su dvolicni vec zato sto se prave pametni
.samo ceca na pr..nema blage veze sa zivotom..glupa ko noc..i sputava je ogranicenost pa se hvata stalno za stvari u kojima je dobra shatro..ja sam samokritican sto i nije bas odlika blizanaca..ne znam sta mi se desavaMa ja sam blizanac..samo ceca na pr..nema blage veze sa zivotom..glupa ko noc..i sputava je ogranicenost pa se hvata stalno za stvari u kojima je dobra shatro..ja sam samokritican sto i nije bas odlika blizanaca..ne znam sta mi se desava
![]()
Jesu, uzasno su dvolicni, ni sami ne znaju sta zele. Danas kazu jedno a sutra vezano za istu stvar nesto sasvim drugo. To me bas kod blizanaca izludjuje.

Ja nisam dvolicna..![]()

Mozda Saturn pocinje da igra svoju ulogu
Tako je kod mene barem....
Mada moj blizanac je mnogo inferioran....Skorpija kao asc prakticno vlada horoskopom...
...