BLIZANCI DVOLICNI ILI NE????

Ni sam nisam pametan lomim se lomim. U englesku bi mogao na 11 meseci ali nista u mojoj struci, a posto trazim posao to bi mi bilo na neki nacin gubljenje vremena i veliki rizik sta bi se izdesavalo. Imam varijantu za Australiju ali nisam dobar sa jezikom (koji inace sad ucim pa cemo videti) realno bi bilo da se posvetim 2 godine jeziku i struci pa preko. Imao bi bolje uslove, ali ovde me koci ono posao u struci (posto sam zavrsio inzinjerstvo zastite zivotne sredine - tehnicki) pa sam skapirao svi mogu da se bave tvojim poslom a ti nicijim jer jos nema licence. Ono gde mozes da se zaposlis trebaju ti veze ili da si u nekoj stranci (a to nema sanse). Tako da kada sve saberes (+ Marina bi da ostane ovde ali pratila bi me ako se nesto promeni), lomim se zadnjih 4 meseca.

I ja se lomim oko Kanade,on me zove da dodjem i dalje,kaze da je za moju struku sada pravo vreme.A meni se cini da sam sve dalje od toga.Vidim da o nekim stvarima razmisljamo na slican nacin.Zelim ti srecu za sta god se odlucis

Ma ja sam blizanac.:lol:.samo ceca na pr..nema blage veze sa zivotom..glupa ko noc..i sputava je ogranicenost pa se hvata stalno za stvari u kojima je dobra shatro..ja sam samokritican sto i nije bas odlika blizanaca..ne znam sta mi se desava:D

Dr. Dzekel i Mr. Hajd
Nas kako samokriticnos (bar ja imam taj utisak) jeste jedna od nasih osobina samo o njoj se ne raspreda nego o dvolicnosti...
Bas zbog te samokriticnosti brzo osudjujemo ljude i ne mozemo da prihvatimo nepravdu, a iz toga masa zakljucuje kako smo .... PAMETNI:D

Hej, hej, hej, hej...! Polakoooo.
U svim znakovima ima tzv. viših i nižih tipova (po nekakvom mentalnom, moralnom, intelektualnom...itd. nivou), i onda, ako ste se sreli sa takvom osobom u znaku blizanaca, ili svaki put kaže nešto drugo, ili laže, da ni sam više ne zna koga je šta sčagao...i tako već...
Viši tipovi su intelektualno radoznali, odlični novinari, PR, i slično, brzog uma...
Većina ljudi je tu negde, u sredini, ili malo gore-dole od sredine.
Blizanci razmišljaju o nekoj stvari na drugačiji način od nekih koji razmisle, zauzmu stav po nekom pitanju, i više ga ne menjaju, ili jako teško - blizanci posmatraju stvar iz raznih uglova, i dešava se da, kako sagledavaju stvar, da tako i menjaju mišljenje o njoj - što ljudima koji su druge naravi izgleda kao prevrtljivost. (dvoličnost je nešto drugo, i ne znači često menjaje mišljenja, već da se čovek prikazuje drugačijim nego što jeste, radi neke koristi, neiskrenost)

Niko nije ni bolji ni gori, samo se, hvala bogu, razlikujemo!:ok:

Blizanci imate li uradjene svoje natalne karte i kako ste zadovoljni rasporedom zvezda u momentu vaseg rodjenja?Jeste li uradili solarne horoskope posle rodjendana.Ja sam juce dobila svoj i pronadjoh se u njemu do sada od reci do reci.Rekose mi ,izmedju ostalog da mi od decembra sve krece nabolje(daj boze),da mi je ova godina obelezena emocionalnom neispunjenoscu i grcevitim drzanjem nezdravih veza u dvoje,ali ipak jedna stepenica vise u licnom napredovanju,uprkos teskocama.Kako je kod vas?Pozdrav svim Blizancima

Nikad se ne zna...i ja sam to cesto mislila:D

Generalno sve zavisi od malo dubljeg pogleda na kartu...svi ovi sto ne primaju shalu na svoj racun verovatno imaju mesec u lavu ili tako neku sujetnu poziciju ...
Kod ovih suvoparnih i zadrtih verovatno je jak saturn u nekom zemljanom znaku...

ma ko ce ga znati...
Ni ja bas nemam iskustva sa rakovima....doduse jedan decko koga mnooogo mrzim je rak...ali on je sav neki izokrenut i naopak tako da to nista ne znaci:D

I meni isto ... onda se Sunce nadje u osmoj kuci, kuci Skorpije jos ... i ako su tu u osmoj jos i Venera i Merkur, eto ti puno skorpije, malo jaci polozaj Marsa i eto :D ...

Nego mi Blizanci rano ustajemo :lol: ...
8) :-o :o

Heheh, same here.

samo sto je meni sunce u 7oj kuci . Merkur i Venera isto 8-a. :)

Naravno, ko rano rani dve srece grabi..ili ce pre biti prvi stize na net...Grozni smo:D

Back