Christina Bg 92
Ističe se
- Poruka
- 2.139
uuuu imao sam jedna drugarica koja je bila bliznaci ...bljakkkk ne samo dvolicne vec i glupe su bliznace hehehehe to je to![]()
za blizance kazu da su jako inteligentni......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uuuu imao sam jedna drugarica koja je bila bliznaci ...bljakkkk ne samo dvolicne vec i glupe su bliznace hehehehe to je to![]()

@TRECA
Joj kako do blizanca koplikovano pitanje. Prvo da li oces vezu vezicu ili ozbiljnu i dugu vezu sa njim?
Ako oces vevu vezicu znaj da ce biti brza i prolazna, a ako oces dugu vezu onda budi spremna na kompromis i dugo vremena ulozenu u vasu vezu, ali na kraju ce ti se isplatiti.
Do blizanca. Ja ti mogu reci samo svoja iskustva. Prvo mu odredi najkvalitetnije osobine i moralne i fizicke. Onda sledi udarac na njegov ego (najlaksi put zaenteresovati blizanca). Prvo mu dizes ego pa dizes, i dovedes ga u situaciju da sve svoje price vezane za ego padnu u vodu, slomis mu ego. Bice prazan, a ti mu pomozi da se ponovo izgradi, ovaj put po zajednickim putevima. Hodajuci po istom putu, tesko da ce te vise ikad ostaviti. Mogu reci da sam sada svestan toga, a da je Marina okolo izokola ovo radila 2 godine, strpljivo.... i na kraju joj je uspelo, ima u bukvalnom smislu drugu polovinu. Za eto 8 godina nikad svadje, sve se resava kompromisom i razgovorom... mada ako se nekad posvadjamo bice krvi garant znajuci nju i sebe, ajoj bice krvi.
Onda, sve sto trebas jeste da budes ne dorecena. Uvek da peckas pa i u sitnicama, da mu uposlis mozak. Ako znas da pokrenes tu lampicu kod njega gotov je. Ako hoces da ga ubedis u nesto samo jakim argumentima, stvori mu strah od toga pojma. Samo se pripazi ima i pravila nikad ne preteruj jer koliko nas je lako zaenteresovati za nesto utoliko nas i brzo prodje.
Veoma nas je lako izmanipulisati, zaenteresovati, veoma smo mastoviti, kao predstavnik Skorpije ti si cvrsta (Zemnja), a on mastar visoko u vazduhu. Samo ga spusti, a on ce tebe dici.
Zasto nas je lako izmanipulisati zato sto smo vesti manipulatori, pa ne obracamo paznju kada nas manipulisu.
I na kraju sve zavisi od njegovih osobina to jest nesto meni ne svojstveno, Blizanci umeju da preuvelicavaju u prici pa cak ponekad i da lazu (iz dobre namere), je naprimer govorim uvek istinu pa kolko god ona bolela, brzo prihvatamo tudja iskustva (ako nam se svide), volimo da pricamo u zagonetkama i da sve svoje postupke opravdavamo.
Odnosno iz svega ovoga proizilazi sto bude svesniji svojih mana i vrelina lakse ces ga izmanipulisati. Mozda ovo sve izgleda okrutno, ali istina je da je ljubav gradacija na kojoj se nonstop mora raditi, ako oboje radite na njoj, nema vam kraja....
SRECNO

Imam 26 leta, da li premotavam film, nekako sam to izbrisao, pokusavam da ne razmisljam o proslosti i svojim delima. Kako uspevam, pa jako sam fer i posten, nemam predrasude, pa ako prema nekom i ispadnem ker to znaci da je on zasluzio. Poprilicno razmisljam o buducnosti i kontrujisem moguce situacije, kako bi bilo ako, pa to analiziram.
Kao sto rekoh sa grizom savesti nemam problema, ako si me ocepio postoji razlog zasto sam vratio, nikad nedam na voljena bica, pa bio i pas, a za mene mozes me gaziti ali tesko da cu zbog sebe odreagovati. Sve neprijatne situacije koje sam imao uglavnom su zbog drugih.
Pa i meni se čini da lako komuniciram sa blizancima. Do sada nisam imala problema sa njima, ne kažem da ih sada ima.
Divno si ovo napisao.I svaka cast i tebi i njoj na tako lepoj vezi.Bio si mlad kada ste je zapoceli(18 god,ako se ne varam).Umela je da te osvoji.Ali iz svega sto sam dosada od tebe procitala vidim da je imala i za koga da se potrudi.I opet ne mogu a da se ne setim svoje veze sa jednim Jarcem,tada sam imala 18 godina ,a on 19,ja sam dopustila da ode iz mog zivota i dan danas mi je zao zbog toga,ali ni zivotne okolnost nam nisu isle na ruku.Ali i dalje smo u kontaktu i on je moj najbolji(muski) prijatelj.osoba kojoj i koja meni moze reci sve,ali bas sve,nemamo tajni.@TRECA
Joj kako do blizanca koplikovano pitanje. Prvo da li oces vezu vezicu ili ozbiljnu i dugu vezu sa njim?
Ako oces vevu vezicu znaj da ce biti brza i prolazna, a ako oces dugu vezu onda budi spremna na kompromis i dugo vremena ulozenu u vasu vezu, ali na kraju ce ti se isplatiti.
Do blizanca. Ja ti mogu reci samo svoja iskustva. Prvo mu odredi najkvalitetnije osobine i moralne i fizicke. Onda sledi udarac na njegov ego (najlaksi put zaenteresovati blizanca). Prvo mu dizes ego pa dizes, i dovedes ga u situaciju da sve svoje price vezane za ego padnu u vodu, slomis mu ego. Bice prazan, a ti mu pomozi da se ponovo izgradi, ovaj put po zajednickim putevima. Hodajuci po istom putu, tesko da ce te vise ikad ostaviti. Mogu reci da sam sada svestan toga, a da je Marina okolo izokola ovo radila 2 godine, strpljivo.... i na kraju joj je uspelo, ima u bukvalnom smislu drugu polovinu. Za eto 8 godina nikad svadje, sve se resava kompromisom i razgovorom... mada ako se nekad posvadjamo bice krvi garant znajuci nju i sebe, ajoj bice krvi.
Onda, sve sto trebas jeste da budes ne dorecena. Uvek da peckas pa i u sitnicama, da mu uposlis mozak. Ako znas da pokrenes tu lampicu kod njega gotov je. Ako hoces da ga ubedis u nesto samo jakim argumentima, stvori mu strah od toga pojma. Samo se pripazi ima i pravila nikad ne preteruj jer koliko nas je lako zaenteresovati za nesto utoliko nas i brzo prodje.
Veoma nas je lako izmanipulisati, zaenteresovati, veoma smo mastoviti, kao predstavnik Skorpije ti si cvrsta (Zemnja), a on mastar visoko u vazduhu. Samo ga spusti, a on ce tebe dici.
Zasto nas je lako izmanipulisati zato sto smo vesti manipulatori, pa ne obracamo paznju kada nas manipulisu.
I na kraju sve zavisi od njegovih osobina to jest nesto meni ne svojstveno, Blizanci umeju da preuvelicavaju u prici pa cak ponekad i da lazu (iz dobre namere), je naprimer govorim uvek istinu pa kolko god ona bolela, brzo prihvatamo tudja iskustva (ako nam se svide), volimo da pricamo u zagonetkama i da sve svoje postupke opravdavamo.
Odnosno iz svega ovoga proizilazi sto bude svesniji svojih mana i vrelina lakse ces ga izmanipulisati. Mozda ovo sve izgleda okrutno, ali istina je da je ljubav gradacija na kojoj se nonstop mora raditi, ako oboje radite na njoj, nema vam kraja....
SRECNO
e a sto se tice blizanaca primetio sam da ih mnoge devojke ne vole.
rekoh jednom jednoj devojci da sam blizanac u podznaku a ona meni rece fuuuuuj
a ja njoj : "sto fuj? "
nije mi odgovorila ali nastavili smo da pricamo i dobro sam se drzao![]()
Divno si ovo napisao.I svaka cast i tebi i njoj na tako lepoj vezi.Bio si mlad kada ste je zapoceli(18 god,ako se ne varam).Umela je da te osvoji.Ali iz svega sto sam dosada od tebe procitala vidim da je imala i za koga da se potrudi.I opet ne mogu a da se ne setim svoje veze sa jednim Jarcem,tada sam imala 18 godina ,a on 19,ja sam dopustila da ode iz mog zivota i dan danas mi je zao zbog toga,ali ni zivotne okolnost nam nisu isle na ruku.Ali i dalje smo u kontaktu i on je moj najbolji(muski) prijatelj.osoba kojoj i koja meni moze reci sve,ali bas sve,nemamo tajni.
Lep savet si dao Trecoj,sasvim iskren i pravi.I slazem se s tobom u potpunosti.Pozdrav
hej vidim da imas problem sa sebe narcise...sta sam ti ja kriv ako si ti toliko pametan blizanac...ja sve to sam rekao sa licnog iskustva i lepo sam naveo da se radilo o mojoj drugarici ...grevota je bilaJedna - kljucna rec. Sta je po tebi dvolicnost ili biti glup, kako ljudi za nekog mogu reci ala je glup - aaaaaaa licemerja pa i ti si (kao i ja) za nekog glup, ko je sad dvolican?
Kako bi tebi bilo da ti kazu ala si glup. Zasto zato sto neprica ili ne povezuje pojmove brzo ili prica o necemu sto nerazume da se dokaze, jer je zato covek glup?
Blizanac nije dvolican jer se dvolicnost ogleda u licemerju i aroganciji, mi smo samo pod konstantnim "dualizmom" samih sebe. Ujutro jedna osoba, posle podne druga, uvece treca. Raspolozenje nam se brzo menja jer smo zato dvolicni?
Nego blizanci, vredite li vi tolikog truda? Mislim, čini mi se da ste znak oko koga se treba najviše pomučiti. Mučenje se odnosi na vreme "pripremanja za pečenje".

Dakle, Merkur je zez.![]()
Gde si IMMPH?Nema te na forumu.Jesu li ispiti uspesno polozeni.a rodjendan proslavljen u nasem stilu?Pozdrav
Nego blizanci, vredite li vi tolikog truda? Mislim, čini mi se da ste znak oko koga se treba najviše pomučiti. Mučenje se odnosi na vreme "pripremanja za pečenje".
Eee , tu sam ja , evo me opet ... bio sam na putu ... poslovnom... ispiti gotovi
... rodjendan , proslavljen veoma neplanirano ludo , ja planirao da se okupimo malo samo , ali nekako se skupilo puno njih i tako kad ih je puno bilo je ludo i radile su se lude stvari , ali bilo je lepo
, cak iznenadjujuce lepo :S ... 8) :-o
![]()
![]()
hej vidim da imas problem sa sebe narcise...sta sam ti ja kriv ako si ti toliko pametan blizanac...ja sve to sam rekao sa licnog iskustva i lepo sam naveo da se radilo o mojoj drugarici ...grevota je bila
17 godina, ali nebitno. Uradila je jednu stvar zbog koje je sve krenulo cudnim tokovima, i zbog koje me je zaenteresovala. Prvi sastanak odma me je sasekla necu lazi, necu prevare ako ti neodgovaram nikom nista.... Drugi sastanak samo upoznavanje, a tek treceg smo se poljubili. Strasno je drzala do sebe, to me je fasciniralo, pogotovo sto sam pre nje imao devojaka koje su sprem nje bile plitke.
Jednostavno smo se nasli oboje je vec tada isamarao zivot i jednom drugome smo bili stub oslonca, ja njoj vecita razbribriga, a ona meni veciti usmerivac.
Zao mi je sto si prosla tako, ali gledaj sa ove strane da se to nije desilo mozda danas ne bi imala takvog prijatela. Ko zna zasto je to bas tako moralo da se desi. Samo ne treba pokleknuti, verujem veliko NEGATIVNO iskustvo iz kojeg je proizislo lepo prijateljstvo.