BLIZANCI DVOLICNI ILI NE????

I ja bih se malo nadovezala:), Blizanac sam u podznaku i ulovim se nerijetko da mijenjam strane, sada sam na jednoj strani, nedugo zatim na sasvim drugoj, prilagođavam se. Ne bih Blizance nazvala dvoličnima prije dvojnima, znak koji svaku okolnost vidi s više strana, a kako je riječ o prilagodljivom znaku, jednostavno se možda ta prilagodljivost brka sa dvoličnošću. Njima nisu bitni principi primjerice kada sam odabrao ovu stranu, tu ću i ostati, prije im je važna višestranost, svestranost. Blizanci su i ugodni,komunikativni, nerijetko i humani, no, rekla bih zbog brzine intelekta i površni.

Blizanci su super! Veseli, pametni,prilagodljivi, emotivni....
Mnogo toga zavisi od podznaka ali generalno mislim da blizanci nisu dvolični, bar ništa više od drugih!

Prilozi

• bl.jpg
    bl.jpg
    1,8 KB · Pregleda: 89
  • angelina jolie.jpg
    angelina jolie.jpg
    25,9 KB · Pregleda: 6
Za emotivnost bi trebalo promotriti Mo, on predstavlja emocije, ako je u vodenim znacima, sigurno je riječ o emotivnoj osobi bez obzira na sunčev znak. Ako Mo ima dobre aspekte, vjerojatno je da se emocije ispoljavaju konstruktivno, ako je u napetim aspektima, mogu postojati poteškoće s emocionalne strane no i dalje ne mora značiti da osoba nije emotivna. Malo površno zvuči ocijenjivanje osobnosti prema sunčevu znaku.

Nisu svi blizanci emotivni.

slažem se da nisu svi blizanci emotivni... i ako po neki primerak jeste onda to ne pokazuje bas na pravi nacin...
p.s. govorim iz licnog dugogodisnjeg iskustva zabavljanja sa blizancima...:think:
(naravno najvažnije je mesto gde se Mo nalazi kad su u pitanju emocije)

ali ako pricamo generalno o blizancima ja dajem glas za njihovu dvolicnost...

Poslednja izmena:
Samo da dodam pa kako ko shvati, jedna od glavnih osobina blizanca gledajuci sebe (dupli blizanac) jeste pravednost i nemilosrdnost. Ako nam je do nekog stalo pored nas ce se osecati kao tinejdzer, na sedmom nebu, ali ako nas izriba teske posledice ce ga snaci. Ja sam krajnje okrutan nema svedoka posle mog izliva besa, mada sam retko takav. Elem ocu da kazem zbog ovakvog temperamenta (iz krajnosti u krajnost) ljudi kazu da smo dvolicni, uobrazeni, nadmeni... e da razjasnim NISMO samo vecina ne zna da cita izmedju redova vec uzima stvari zdravo za gotovo.

Unapred lep provod za Novu Godinu i pozdrav svim BLIZANCIMA

Samo da dodam pa kako ko shvati, jedna od glavnih osobina blizanca gledajuci sebe (dupli blizanac) jeste pravednost i nemilosrdnost. Ako nam je do nekog stalo pored nas ce se osecati kao tinejdzer, na sedmom nebu, ali ako nas izriba teske posledice ce ga snaci. Ja sam krajnje okrutan nema svedoka posle mog izliva besa, mada sam retko takav. Elem ocu da kazem zbog ovakvog temperamenta (iz krajnosti u krajnost) ljudi kazu da smo dvolicni, uobrazeni, nadmeni... e da razjasnim NISMO samo vecina ne zna da cita izmedju redova vec uzima stvari zdravo za gotovo.

Bas tako,sedmo nebo i citanje izmedju redova...Nedostajao si nam....I tebi sve najbolje za praznike...

Ja sam uocio da znak Blizanaca ima karakteristike dualnosti, principa dvoje u jednom.

A onda sam video da je to najbolja energija kada je u pitanju demonizacija. Ljudi sa Merkurom u
Blizancima i sa jos nekim dodatnim naznakama, mogu imati UM koji dele sa njihovim demonom.

I to onda znaci da kada se aktivira demon mogu izgledati ko ludi i biti surovi i okrutni....
Potpuno promeniti raspolozenje. Oci im menjaju boju, jedan kaze da mu oci pocrvene, neki
da oci pocrne, i da menjaju cak i izgled i da su veoma jaki, a onda nakon toga se slabo secaju
incidenta.... :)

Naravno, ovo je retka kombinacija toga, nisu svi Blizanci takvi, al ih ima.. :)

Prije bi bilo vjerojatno da imaš loše položen Mars, aflicirani Mo ili Pl, možda Mo i Pl u lošem aspektu? Da je riječ o isključivo naglašenom Blizancu, ne bi bilo tako dubokih emocija, osjetila bi se premoć intelekta stoga se ne bi ispoljavao kao krajnje okrutan niti ekstreman, kako si napisao.

Back