BLIZANCI DVOLICNI ILI NE????

[QUOTE="Maja";7393337]Auuuu..bas ih ne volim
Sobom optereceni,ne mogu da cute ni 2 minuta, a lazu cim zinu[/QUOTE]

Umemo i da cutimo,a i to cutanje nekada govori....Zasto cutati ako imas sta da da kazes.A sto se tice lazi...toliko sam iskrena da to nekada nije dobro po mene...I nisam opterecena sobom

pa gde ste ljudi?

Pa i ja sam Blizanac/Skorpija,ali mi niko nije rekao da sam tragikomicna.A da je ovo teska kombinacija jeste,za nas same.Ako hoces da procitas nesto o tome,ukucaj na Google horoskop,pa izaberi Astro laboratorija Miroslava Odalovica i ukucaj svoj znak i podznak,pa ces videti.Nas astroloski Blizanac je Zdravko Colic....a ovde na forumu divni IMph,on bi ti mozda nesto mogao napisati vise,jer se razume u astrologiju.Naravno ako je tu negde,na forumu.Pozdrav Bliznakinjo moja i svako dobro....

Promena misljenja nije losa stvar.
Covek uci dok je ziv, on napreduje, on se razvija intelektualno.
Ja se grrozim onih koji misle da ce izgledati pametno ako se sa 20 godina uhvate nekog stava ko mutavi i ne popustaju niti prihvataju zdravorazumski argument sledecih 40 godina.

helena mila ,znam.
I moj post je sasvim korektan.
Normalan covek ce brzo menjati misljenje ako mu se predoci dobar argument.
To nema veze sa znakom nego sa inteligencijom.
Nema blizanca koji tolikom brzinom moze menjati svoj stav ako ima iole mozga u glavi.

Poslednja izmena:
Vec dve godine se lozim na Blizanca i bilo je tu znakova da je obostrano. I mnogo, mnogo varnica i mi Ribe to znamo da sarmiramo i da zaludimo, ali izgleda da me je blizanac presao! Znam da sa njima treba prvo kao i prijatelj ali ovaj je neuhvatljiv! Izvinjavam se ako ovakva tema postoji! Kako ali samo kako ih navatati??? Blizanci HELP, recite vase carobne reci na koje padate? Ljubav (zivot) je u pitanju! Svima zelim srecu u LjuBaVi ko god se bude bavio ovom temom!

Da li se njihova dvolicnost sastoji u tome da su dvolicni prema drugima ili prema sebi jednostavno ne mogu da se odluce,stalno se lome???

Živim sa blizancem skoro 20 godina.Mogu reći da uopšte nije dvoličan, ne lomi se. Ima čvrste stavove. Takva mi je i jedna jetrva. Ta žena kad nešto kaže više nema pogovora.Brat mi je takođe blizanac, ali on se lomi. Kaže nešto sa takvim žarom, ali čim mu malo proturiječim, već nije pri svom mišljenju, nastaje kolebanje.
Moguće da podznak ima nekakav uticaj dok nisu svi jednaki.

Ja padam na talenat,na inteligenciju,na ostre,satiricne odgovore,na provokaciju(znas onu pesmu:Kada me provociras nalazim da ti se svidjam...?),mada ja sam zenski blizanac.Ne znam.

I ja volim osobe koje ''umeju sa recima'',volim provokacije(ne zlonamerne),ona ''bockanja'' koja te inspirisu da odgovoris slicno...Ali,ponavljam,ne zlonamerno,uvek sam za pozitivnu energiju i druzenja sa ljudima koji je emituju...

Back