Zašto ne volim horoskop

cim ima znaci da je normalno..kao sto i medju ljudima sve više postaju normalno istopolne veze
za sve u zivotu postoji izuzetak,ali izuzetak ne znaci da je ono pravilo/normalno,postoji i narkomanija pa ne znaci da je ona dobra i normalna stvar,postoji i pedofilija pa jel znaci da je ona normalna?jer cim je ima znaci da je normalna?Kada su ovakve teme u pitanju molim vas da procitate vise puta sta ste napisali.

Evo ja studiram psihologiju i nikad nisam čula da bilo ko poteže raspravu o horoskopu sem kad sam radila seminarski na jednu temu pa je koleginica spomenula horoskop. Jer horoskop je oblik divinacione magije tj. gledanje u budućnost itd itd koja je najnjepouzdaniji oblik magije. Sad ne znam, dođe kao gledanje u kuglu. Ali zanimljivo je kada nešto ispadne istina što se horoskopa tiče.
Najviše fakultetski obrazovanih ljudi koji veruju u horoskop sam video baš među psiholozima. Kod inženjera i naučnika to je relativno redak slučaj.

Ti si svetli izuzetak od tog pravila, čestitam! :) :heart:

Ako te interesuje zašto ljudi VERUJU da horoskop radi, puno lepih radova na tu temu su napisali upravo psiholozi. Preporučujem Ivan Kelly, Džefri Din i naravno DEDA Betram Forer, koji su elegantno pocepali astrologe.

Najviše fakultetski obrazovanih ljudi koji veruju u horoskop sam video baš među psiholozima. Kod inženjera i naučnika to je relativno redak slučaj.

Ti si svetli izuzetak od tog pravila, čestitam! :) :heart:

Ako te interesuje zašto ljudi VERUJU da horoskop radi, puno lepih radova na tu temu su napisali upravo psiholozi. Preporučujem Ivan Kelly, Džefri Din i naravno DEDA Betram Forer, koji su elegantno pocepali astrologe.
Hvala ❤️

Back