Evo ti teme:
https://forum.krstarica.com/threads/milan-budimir-i-albanski-jezik.900229/
Da li je tebi poznato da je na njoj КРЦУН tvrdio da kao prvo da se nešto uopšte ne pominje, pa je onda tvrdio da su elektronske verzije Budimirovih radova falsifikati. Pa sam mu ja nabavio fotografije materijalnog izdanja, za koje je tvrdio da sadrže drugačije podatke. Da li ti znaš da je on tvrdio, na svim tim stranama, da je epohalno najavljivao kako će okačiti na forum šta je stvarno sve Budimir pisao o albanskom jeziku. Imaš li ti na umu da sam ja postavio
sva četiri Budimirova rada koji se tiču albanskog jezika. I da, potom,
nijedno svoje obećanje i najavu Krcun nije ispoštovao, već samo nestao glavom bez obzira, kao što je i kao prava kukavica pobegao sa foruma (nakon što mi je
epohalno objavljivao rat, i sve zapravo ostalo samo u formi nekakvih tričavih najava i izuzetno nadobudnog hvalisanja samog sebe).
Sad ti upotrebi intelekt koji poseduješ i dobro porazmisli zašto je sve to tako bilo.

Ne znam kako tačno znaš da je išta što je napisao na toj temi tačno, jerbo osim što je pisao da sam homoseksualac i slične stvari, sve što je radio jeste što se hvalisao koliko poseduje Budimirovih radova. A dokaz jedan, uprkos svim tako velikim najavama, na forum okačio nije (nije ni barem neke od tih svih silnih radova okačio, a ima dosta kojih nema na internetu). Jedino ako si išao kod gatare i ona u kristalnoj kugli pogledala na
@КРЦУН-ovu policu, i ti tako saznao da tu možda ima neke istine.