Бран Мутимировић
Domaćin
- Poruka
- 4.145
Ne kaže to nigde.Doslic kaze moglo bi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne kaže to nigde.Doslic kaze moglo bi
I to je sasvim adekvatno objašnjeno.
A objasnjenje specificno vezano za temu ove rasprave, Tvrtkovu kraljevinu, navedeno ovde
Zaobiđi me sa svojim klinačkim foricama, ne znam ni što sam se uopšte i oglašavao kad ne umeš kao čovek ni da se ponašaš, a samo kmečiš kako nema moderacije iako tvoje infantilne ispade tolerišu ovde maksimalno, što i sam znaš odlično.A objasnjenje specificno vezano za temu ove rasprave, Tvrtkovu kraljevinu, navedeno ovde
Pogledajte prilog 1535344
mnozis sa nulom. I to je ta vajna nauka, uzimam samo ono sto se meni svidja, jel da?
Opa bato, doduse dao sam ti par promila sanse da si ozbiljan, ali i to je bilo mnogoZaobiđi me sa svojim klinačkim foricama, ne znam ni što sam se uopšte i oglašavao kad ne umeš kao čovek ni da se ponašaš, a samo kmečiš kako nema moderacije iako tvoje infantilne ispade tolerišu ovde maksimalno, što i sam znaš odlično.
Jeste nauka ali u oviru discipline psihološko-propagandni rat. Sa istorijom slabo veze ima."bečko berlinska škola" kod nas to zovu Resavska škola, a onaj ko ne zna to još zove i naukom.Možda i jeste, deo političke nauke, kako ubediti druge da je zemlja ravna ploča....ovi resavci na krstarici ne znaju ni da prepisuju, pa je to više literalni sastav za tetu učiteljicu....
Vidi se odmah kalibar poznavaoca nauke."bečko berlinska škola" kod nas to zovu Resavska škola, a onaj ko ne zna to još zove i naukom.Možda i jeste, deo političke nauke, kako ubediti druge da je zemlja ravna ploča....ovi resavci na krstarici ne znaju ni da prepisuju, pa je to više literalni sastav za tetu učiteljicu....
Tipičan ravnozemljaški komentar. Pazi, i za 100 i za 500 i za 1000 godina, istoriju neće boleti uvo za to što ti i tebi slični imate da kažete o svojim fantazijama i koliko umete da se iskezečite na činjenice. Tvojim rečnikom - možete samo da kmečite.Jeste nauka ali u oviru discipline psihološko-propagandni rat. Sa istorijom slabo veze ima.
Buahahahahahhaha, evo ti Isailovica, akhahahaha
Pogledajte prilog 1535322
Lepo ti rekoh, jedini izlaz je da organizujes inkviziciju na Banja Luku, ima tamo nekoliko njih za lomacu. Kad je proslo sa Jankovicem proci ce opet.
Samo hrabro, Cirkovic bi bio ponosan![]()
jedna slika i jedan argument ništa ne znači kada vi trolovi ne odgovorite na argumentaciju i ne shvatite činjenice, pa ako se već bavite gebelsovim sistemom trovanja lažima onda što ne bi kačio svaki put kad mu se svidja?Opet misiš da ako po 100 puta okačiš jednu te istu sliku to znači da ti, tobože, na neki način pojačava argument. Možeš da je okačiš 150 put, ako to uradiš samo znači da si se možda i 150 puta izblamirao, kao onomad na temi o pogrešnom citatu iz Festovog Brevijara.
Mnogo je većeg značaja ako okačiš neku stvar samo 1 jedini put, ali sa jasno obrazloženom i čelično čvrstom argumentacijom. Štaviše, kroz samo ponavljanje se vidi koliko si očajan, jer bi ti i samo 1 jedini put bio sasvim dovoljan, da ti zaista misliš da si u pravu i da si tu nešto ispravno rastumačio, a ne napravio totalnu konfabulaciju, pa još i krivo rastumašio Došlića.
Da nije tako, ne bi se kreveljio i vrlo nedvosmisleno, konzistentno izbegavao da obrazložiš šta znači to što su Bugari, Ugri i Grci zapravo Bugarska, Ugarska i Vizantija.![]()
Najbolju volju imam, ali ocigledno danas nesto teze koristis nego obicno. Jedino da prepisem latinicom ili da prevedem na bosnjacki jezik. Ne znam vise sta da radim sa tobomAko je dosta ovog u zadnjih nekoliko objava obdaništa, @Kole11 je li može konačno tumačenje reda u kojem car Dušan nabraja Ugri, Bosna, Bugari, Basarabova zemlja i Grci?![]()
Najbolju volju imam, ali ocigledno danas nesto teze koristis nego obicno. Jedino da prepisem na latinicu ili da prevedem na bosnjacki jezik. Ne znam vise sta da radim sa tobom
Pogledajte prilog 1535442
Šta to znači "nastupao sam se"?Mislio sam da si ti jedan od onih koji tvrde da se Srblje nikako ne može odnositi na Srbiju jer je etnička odrednica, pa tako kada u povelji piše da trgovci idu da rade u Srblje, to ne znači da idu u Srpsku zemlju, već da ulaze u Srbe kao etnicitet.
Moguće je da sam te pomešao sa drugim forumašima; dotičnog sam se ovde nastupao svaki put kada se diskutuje o tome šta tačno znači Srblje. Ako jesam, izvinjavam se.
Volim kad dođu jasno obojeni* članovi foruma da bace svoju boju na stavove drugih koje podržavaju."bečko berlinska škola" kod nas to zovu Resavska škola, a onaj ko ne zna to još zove i naukom.Možda i jeste, deo političke nauke, kako ubediti druge da je zemlja ravna ploča....ovi resavci na krstarici ne znaju ni da prepisuju, pa je to više literalni sastav za tetu učiteljicu....
Očigledno je trebalo da piše "naslušao", verovatno autocorrect na telefonu.Šta to znači "nastupao sam se"?
PS. Nalupao?
Jao bože, zar si i ti još jedan od ovih što imaju problem sa praćenjem diskusione niti?
Ti ovde prvi forsiraš dogmatsku istoriju. Onu titoističku.To onda ništa nije istorija.
Ti ovde prvi forsiraš dogmatsku istoriju. Onu titoističku.
Otkad sam te još ja video kao Jugo-Slavena, ali si svaki put urgirao da takve moje opaske obrišu.Ma je li.
A u čemu to?