Bod broj jedan, niko nije rekao da me nervira sto nešto autohtonisti svojataju. Niko; nigde nisam rekao da me nervira kada neko to radi. Ono što me nervira jeste kada neko tvrdi da ja imam, 15 paralelnih klon naloga, kada neko govori da mi decu treba pobiti kako bi se cela loza satrla istrebila, da sam zločinac kojem ne treba dati da priđe istorijskim izvorima jerbo iz verovatno uništavam, da radim za DB, da tragovi nesrpske krvi kojima je moja kontaminirana utiču na to da imam autošovinistički mentalitet, da je moj prevod sa nekog starog jezika loš, zato što, eto tako, ne treba ništa obrazložiti, kad neki forumsš laže šta piše u knjizi, iako je potpuno jasno da je dobio sam citat i zna vrlo dobro da je lažan, ali svejedno ga postavlja, čime ne samo što vrši propagandu, već i vređa mene na ličnoj osnovi ponižavajući trud koji je uložen da mu prosvetlimo iluziju. Kada me neko optužuje za dvostruke aršine, a oni su kod njega barem 10 puta evidentniji, kada neko maltretira moje strpljenje i živce i traži po 50 puta da se izjašnjavam o ovome ili onome, a sam nije u stanju ni na šta da odgovori, a posebno i da čak ni na najprostije pitanje nije u stanju da pruži čak ni kratak odgovor, kada se neko ovde ponaša kao u obdaništu ili krene sa nekim imbecliznim detinjarijama; ukratko, kad vidiš da imaš posla sa barabom.
Eto, to je ono što me nervira.