- Poruka
- 17.625
Umjesto da gledate te franacko papske majmunluke, citajte srpsku Bibliju, Knjizicu o Gotima!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зато ја и волим да га слушам. Ево погледај како је овде доказао да песма о Марку Краљевићу потиче директно из ведизма:Zašto? Nisam ništa loše mislio; mislim, uklapa se. To bi i ličilo na njega, koristio je isečke i snimke iz tako nekih korisnih i referentnih stvari kada je montirao...
Svejedno, to ima svoju svrhu.Зато ја и волим да га слушам. Ево погледај како је овде доказао да песма о Марку Краљевићу потиче директно из ведизма:
https://www.facebook.com/groups/491...k/7196721880448063/?ref=share&mibextid=NSMWBT
![]()
Наравно. Битно је доказати Истину, а сам начин доказивања је мање битан.Svejedno, to ima svoju svrhu.
Јутрос сам мало и ја погледао прву епизоду. Имао нека посла данас, али од сутра почињем свако вече да гледам.Prva epizoda i ono sa kravom i bebom je malo bezveze i malčice je sve naivno...zapravo prvu ep. nisam lično uopšte ni gledao sam u suštini, sem par scena. Tek sam se kasnije sam se uključio.

Дал је свесни издајник, то нзм, али да заступа издајничке ставове што се историје тиче, ту немам дилеме.Da, da, primetio sam da je i Ković opet ustaša.
Valjao im je samo onomad kad je spomenuo da mu je Nikola Žutić lični prijatelj i kad je Vesna Pešić došla u park ispred da s njim napravi fotkiće i podrži ga u sudskom sporu isped Prvog osnovg suda u Beogradu kad ga je Samardžić zatrpavao tužbama; sad je Ković opet izdajnik.
Дал је свесни издајник, то нзм, али да заступа издајничке ставове што се историје тиче, ту немам дилеме.
Ево наведен је цео списак српских владара пре Немањића.
Ma Kovic se bavi demokratskim vremenom, od francuske revelucije na ovamo, kod nas prakticno od Njegosa. Tip se uopste ne bavi starom istorijom.
Ех сад?!
@Q. in perpetuum hibernum
Evo o čemu sam pisao kad sam pomenuo da je autohtonizam nastao kao reakcija na imperijalne “naučno-rasističke” stavove koje je o Slovenima imala nemačka istoriografija (uglavnom sva do posle Hitlera):
Zapaziti terminologiju korišćenu u delu Benjamina Kalaja o Srbima - doseljavanje Slovena na Balkan se po njemu dogodilo u sklopu nekakvih “divljačkih skitničkih pljačkanja.” Onda pominje i neke “Srbe divljake”, itd…
Pogledajte prilog 1480120
Pogledajte prilog 1480121
Pogledajte prilog 1480122
Dokaz za tvrdnju: samo ne moj da ispadne da nije moguće citirati original jer je čovek kasnije sam zabranio svoju knjigu.Za početak, praviš osnovnu grešku jer pripisuješ citate drugome. Ne pominje. To su reči ne njega, već Sanje Šuljagić.
Samo ima jedan mali problem: veliki Ukrajinac Aleksandar Olenik ne pripada srpskom društvu.Ех сад?!
Довољно да свог становишта да је изјавио да постоји контрадикција у нашој историји и да то људи примећују.
"Како то да ми живимо на земљи Винчанаца да се сахрањујемо у њиховим гробљима да са њима немамо ништа?"
Са становишта историчара 19. века сасвим довољно да се пита оно што се и ми питамо.
Мени су много суманутији овскви твитови и поделе у нашем друштву.
Pogledajte prilog 1479451
Није толико битно колико је било таквих изјава и са нашег универзитета који су још на својим функцијама.Samo ima jedan mali problem: veliki Ukrajinac Aleksandar Olenik ne pripada srpskom društvu.
Dokaz za tvrdnju: samo ne moj da ispadne da nije moguće citirati original jer je čovek kasnije sam zabranio svoju knjigu.
Dokaz za tvrdnju: samo ne moj da ispadne da nije moguće citirati original jer je čovek kasnije sam zabranio svoju knjigu.
Zapaziti terminologiju korišćenu u delu Benjamina Kalaja o Srbima - doseljavanje Slovena na Balkan se po njemu dogodilo u sklopu nekakvih “divljačkih skitničkih pljačkanja.” Onda pominje i neke “Srbe divljake”, itd…

@Q. in perpetuum hibernum
Evo o čemu sam pisao kad sam pomenuo da je autohtonizam nastao kao reakcija na imperijalne “naučno-rasističke” stavove koje je o Slovenima imala nemačka istoriografija (uglavnom sva do posle Hitlera):
Pogledajte prilog 1480120
Pogledajte prilog 1480121
Pogledajte prilog 1480122
Dobrica Ćosić u svojoj knjizi Piščevi zapisi 1969—1980. prepričava, na sto osamdeset šestoj stranici, svoj „poslednji značajniji razgovor“ sa Andrićem i citira ga: „U Bosni vam je sada, Dobrice, ono što je pokojni Kalaj snevao, a nije kao diplomata smeo da izgovori. U Bosni pobeđuje bošnjaštvo. Staro, a mlado. I neka da Bog da moja noga više nikad ne kroči preko Drine...“ Ivo Andrić je umro 13. marta 1975. godine u Beogradu.
Не би бсш било реално за дипломату да тако пише али ово сам више поставио јер је Андрић био дипломата такође те су му намере и тежње Калаја биле познате.Samo što je ono o čemu pričamo zapravo samo glupost gospođe Šuljagić koja suštinski nema nikakve veze ni sa čim iz XIX veka.