Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 105.628
Ниједан из Бугарске и Чешке – јер је организација регионална, односно за територију Руске Федерације.
Pa ko je iz Rusije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ниједан из Бугарске и Чешке – јер је организација регионална, односно за територију Руске Федерације.
Поред тога, Деретич је учествовао на два АФН семинара 2008. и 2009. године (Академија фундаменталних наука):
Први и други међународни конгрес „Докириловскаа словенска књижевност и прехришћанска словенска култура“, Лењинградски државни универзитет имена А.С. Пушкина, Санкт Петербург, 12-14.05.2008. /12-14.05.2009.
Мислио сам на екипу Радић и остали који оспоравају његова открића и истраживања.Pitanje koje si postavio jeste zašto Deretiću niko nikada nije izašao na megdan
Мислио сам на екипу Радић и остали који оспоравају његова открића и истраживања.
Господин Чудонив је један од врсних научника Свете Русије. Наиме, им је пронашао доказе да су Руси право са Марса сишли на земљу и основачи Атлантиду.У овој организацији радио је и познати Валериј Чудинов.
То нисам баш знао иако и Милановић нема одговоре на нека питања заправо не може их доказати.
У смислу да помиње рецимо црвену Хрватску на северу отприлике као неку српску територију.
Онда каже да се хрватско име помиње први пут у 17.веку.
Па да Прокопије говори за Србе да верују у једног творца муње и грома кроз кога је све постало.
Овде је Александар Лома исправио да верују у једног творца НЕ Муње и Грома и пише Склавини и Анти.
Сад он кроз писање од прве појаве Скава или Склавина тумачи као Србе али опет то треба доказати.
Господин Чудонив је један од врсних научника Свете Русије. Наиме, им је пронашао доказе да су Руси право са Марса сишли на земљу и основачи Атлантиду.
Једино што је погрешио је да су то били Срби, а не Руси.![]()
To je nešto drugo sasvim; Milanović jeste kontroverzni alternativac i to niko ne spori.
Međutim, šta god da se rekao i kakvi god da su mu stavovi, neupitno je da je i to javno izazvao Deretića da mu izađe na megdan. A ovaj odbio.
Ja sam više puta pokušavao Deretića da nagovorim na taj duel, svaki put bezuspešno. Nije prihvatao ni neke kompromise; ni da on postavlja uslove...nije bio zainteresovan čak ni za nešto drugo.
I još, pazi, čovek neće da diskutuje ni sa uslovno govoreći članom svoje ekipe sa kim se ne slaže, a onda, kao, pitanje zbog čega ne izađe Radić.
Uključio sam se samo zato što je dulesrbenda napisao dotično jer me mnogo nervira kad vidim šta ljudi pišu, zato što uopšte ne odgovara istini.
Ljudi iz tog udruženja su i dolazili kao publika Radiću sa postavljaju pitanja; došli su i u SANU u ciklusu o poreklu Srba, došli su i u Knezu u Centru pa promocije nauke kad su tu bili on, Muharem Bazdulj i Biljana Stojković; iz nekog razloga svi dođu, dođe i Dragoljub Antić, i Vesna Pešić i Milutin Jaćimović, itd...samo se Deretić nikada nije pojavljivao da makar postavi pitanje. Nijednom.
Дефинитивно је ово друго:Ma nije pored, on bukvalno kaže da je to što si naveo ta Petrovska.
Dakle, ili je AFN isto što i PANI, ili se svi ovi naši ludaci lažno predstavljaju da je reč o PANI, a zapravo je AFN?
Сад грешим и ја – странци могу да буду чланови.Дефинитивно је ово друго:
Pogledajte prilog 1476526Pogledajte prilog 1476524
Страни држављанин не може бити члан. Тачка. То је готово.
Поред Шeтине, нашао сам и Слободана Јарчевића (истакнути аутохтониста), који је, по његовим речима, академски члан српског филијала ПАНИ, Београд. Написао је ово 2011.
Шта је овој филијал, нисам могао да пронађем никакве информације о томе.
Све је то једна велика превара. Очигледно се рачуна да људи не знају ништа о овој академији и спремни су да верују у оно што је написано.
Дефинитивно је ово друго:
Pogledajte prilog 1476526Pogledajte prilog 1476524
Страни држављанин не може бити члан. Тачка. То је готово.
Поред Шeтине, нашао сам и Слободана Јарчевића (истакнути аутохтониста), који је, по његовим речима, академски члан српског филијала ПАНИ, Београд. Написао је ово 2011.
Шта је овој филијал, нисам могао да пронађем никакве информације о томе.
Све је то једна велика превара. Очигледно се рачуна да људи не знају ништа о овој академији и спремни су да верују у оно што је написано.
Знам да га је јавно прозивао увек и то са становишта како Бошњаци и Хрвати својатају српску историју тако Деретић и слични краду античку историју и присвајају.
Dobar deo je bio i zbog Deretićevog lažnog predstavljanja. Npr. Milanović je ključan bio za iznošenje u javnost šta je zapravo ta Akademija.
Oni to kriju kao đavo od krsta, isto kao otprilike što moraš da uđeš u najuži krug scijentologa da bi uopšte čuo za vanzemaljskog imperatora Ksenua.
Па, имају веб страницу – имају и штампано издањеAli čekaj malo...ja na guglu ne mogu da nađem ništa o toj Petrovskoj akademiji. Ama baš ništa. I svi Rusi koje sam pitao isto u životu nisu čuli za to, niti su uspeli da saznaju neke detalje.
Pitah te za neka imena iz Rusije i ne reče mi ništa.
Па, имају веб страницу – имају и штампано издање
Петровская академия наук и искусст
Сада, не кажем да је ово академија ранга РAH, то је само алтернативна организација, али далеко од тога да свако може да добије висок научни степен, посебно неко ко није специјалиста у својој области.To što imaju veb stranicu ne znači ništa. Možemo da je otvorimo ti i ja i da napišemo svašta, a ničeg se zapravo uopšte ne pridržavamo.
Сада, не кажем да је ово академија ранга РAH, то је само алтернативна организација, али далеко од тога да свако може да добије висок научни степен, посебно неко ко није специјалиста у својој области.
Наравно да могу.I šta, na površini Sunca se mogu videti ćirilična slova teleskopom?
Не знам - све је јако мутно. Шта год да је ова академија, она је легитимна организација и има правила за пријем чланова. Шетина тврдња да је она добила звање академика Петровске академије је веома упитна. Правила за пријем академика претпостављају да академик може постати лице које већ има научно звање кандидата наука и ванредног професора, као и неопходан академски профил, који Славица уопште не поседује.Alo bre
Мораш навикнути и на другачије мишљење од свог. Ја радо волим да читам госпођу Шетину, иако се не слаже са њом у свему. Али ипак занимљива ми је веома.Alo bre
Академска наука нас не би лагала.![]()
Па да. Него, то сам упутио онима којима су академска знања догма.Sta ce ti akademska nauka? Uzmes teleskop i odam uocis cirilicna slova na nebu. Ne treba ni teleskop. Odes u neki zaseok gdje nema svjetla i gleda u nocno nebo, odmah prepoznas cirilicu na nebu.