A-smyle

Jao kakav seljacizam sa tim A-smajlom! Ja sam prosao i trebao sam ici 20 avgusta prosle godine, ali kada sam dobio plan i porogram kojim se tamo radi: osnove geologije, osnoce trigonometrije, osnovna matematika, engleski jezik i americka istorija! Zgrozio sam se! Znate li da se amerikanci kotiraju kao poslednji u svetu po znanju matematike i fizike! I to je pretpostavljam odlicno pa da se ide na razmenu ucenika. Sigurno su roditelji jako ponosni kada im je dete na razmeni ucenika u zemlji koja ima najlosiji sistem skolovanja.
.. bravo ..!
(.. mada .. nije baš najlošiji .. ali je među najlošijima ..)

Jao.
Ne mogu da verujem sta sam sinoc sanjao.
Sanjao sam da su me stavili u Aljasku u neki gradic Kirg ili Kirt-zaboravio sam i da treba da zivim
u sumi sa nekim matorim dedom koji se zove Dzek. Onda se moja majka pola godine svadjala sa Vesnom preko telefona da me prebace u drugu drzavu pa su onda oni rekli da ce me mozda staviti u Filadelfiju.
Jao sad imam osecaj ko da ce da me stvarno stave u Aljasku.

Jao.
Ne mogu da verujem sta sam sinoc sanjao.
Sanjao sam da su me stavili u Aljasku u neki gradic Kirg ili Kirt-zaboravio sam i da treba da zivim
u sumi sa nekim matorim dedom koji se zove Dzek. Onda se moja majka pola godine svadjala sa Vesnom preko telefona da me prebace u drugu drzavu pa su onda oni rekli da ce me mozda staviti u Filadelfiju.
Jao sad imam osecaj ko da ce da me stvarno stave u Aljasku.

I ja sam sanjala, samo sto sam ja bila u nekom Sant Andreonu ili tako nesto... :zcepanje:

Jao, bas nam je ta Aljaska nocna mora! xD

Hteo sam da pitam,da li bi neko bio ljubazan da mi objasni termin "pracenje teme"....Stavio sam par tema na pracenje,ali koliko znam trebale bi da mi stizu poruke o novim odgovorima na tim temama(sto se meni ne desava).....

Back