A-smyle

Ja sam se vratila u Srbiju juna 2008e i bilo je nezaboravno iskustvo! :))
Iako sam se prvi put za asmyle prijavila jos u prvom razredu srednje i zbog mame koja je sela na telefon izgubila koncentraciju tokom VELIKOG testa u drugom krugu, nisam prosla tad, nisam izgubila nadu pa sam se prijavila sledece godine i prosla! :))
Otisla sam u zemlju kukuruza Ajovu, iako je svi smatraju za dosadnu, a u sustini sta ti mozes da radis pa i u Las Vegasu kad nemas ni 18 a kamoli 21 godinu :))
Imala sam predivnu host porodicu, sestru i brata :) I nadam se da cu skupiti pare da sledece godine odem da ih posetim, sad su malo porasli :D
Putovala sam po Ajovi, do Milvokija, po Ilinoisu u Chicago.pa malo juznije do Floride,Orlando, Disney, Universal,Daytona Beach, pa malo na zapad,San Francisco,Reno...Ta putovanja su bila super...
Bila sam opsta gimnazija,nisam polagala diferencijalne ispite,u Americi sam bila medju najboljim djacima,isto kao i ovde!Jako lepo iskustvo i ne moze ga svako doziveti!

I iskreno ni Aljaska ne moze biti toliko losa! Zar nikad niste pozeleli da vidite Auroru Borealis???
Najbolje je da se oko toga ne sekirate,nego da se potrudite da se sto bolje pokazete jer ovakvo iskustvo se desava jednom u zivotu
(dobro ajde nekima se i 2 puta desilo al vise od toga nece :P)

Ja sam se vratila u Srbiju juna 2008e i bilo je nezaboravno iskustvo! :))
Iako sam se prvi put za asmyle prijavila jos u prvom razredu srednje i zbog mame koja je sela na telefon izgubila koncentraciju tokom VELIKOG testa u drugom krugu, nisam prosla tad, nisam izgubila nadu pa sam se prijavila sledece godine i prosla! :))
Otisla sam u zemlju kukuruza Ajovu, iako je svi smatraju za dosadnu, a u sustini sta ti mozes da radis pa i u Las Vegasu kad nemas ni 18 a kamoli 21 godinu :))
Imala sam predivnu host porodicu, sestru i brata :) I nadam se da cu skupiti pare da sledece godine odem da ih posetim, sad su malo porasli :D
Putovala sam po Ajovi, do Milvokija, po Ilinoisu u Chicago.pa malo juznije do Floride,Orlando, Disney, Universal,Daytona Beach, pa malo na zapad,San Francisco,Reno...Ta putovanja su bila super...
Bila sam opsta gimnazija,nisam polagala diferencijalne ispite,u Americi sam bila medju najboljim djacima,isto kao i ovde!Jako lepo iskustvo i ne moze ga svako doziveti!

I iskreno ni Aljaska ne moze biti toliko losa! Zar nikad niste pozeleli da vidite Auroru Borealis???
Najbolje je da se oko toga ne sekirate,nego da se potrudite da se sto bolje pokazete jer ovakvo iskustvo se desava jednom u zivotu
(dobro ajde nekima se i 2 puta desilo al vise od toga nece :P)
Super napisano.....:D
P.S.Nadamo se da cemo i mi videti makar nesto od toga...:D

Hello, everyone! Cestitam svima koji su prosli! I ja sam isto prosla u III krug! :) E, sad, dal* neko zna da li nam za treci krug trebaju one preporuke, neki papiri, nesto.... ? Meni su rekli samo potvrda da sam redovan djak... Ali ja to moram da proverim jos jednom, za svaki slucaj... :)))

Ej, i mene su zvali s tim da sam alternativa. Znas li mozda jos nekog ko je alternativa? Odakle si? :) A o sledecim koracima ce nas oni obavestavati, uskoro cemo morati da skeniramo prvu stranu pasosa. itd itd...

Eeej ljudi,

Mene su zvali prekjuce da mi kazu da sam dobila stipendiju...danas sam im poslala pristanak :mrgreen:

Koji su sledeci koraci...jel zna neko ? :)

Hej! :D imam jedno pitanje.... prosao sam u 3. krug i zanima me sta se "radi" na intervjuu i onom eseju? ako moze neko ko je to prosao samo da mi kaze kako ce otprilike intervju izgledati, pliizz :worth: :D
i da, the name's Posa, Bruno Posa.. -NS 2012/13

Back