Lil_devil93
Zainteresovan član
- Poruka
- 225
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha, je pričala s razrednom za polaganja predmeta, ona meni: "Ma opušteno."Prihvatiću savet.
P.S. Svi prihvatili izgleda, naravno...
![]()
![]()
da cujem gdje bi ste voljeli da budete.. u koju americku drzavu?![]()
da cujem gdje bi ste voljeli da budete.. u koju americku drzavu?![]()
Jos nema e-mail-a.
Bila sam kod njih, nesto da se raspitam i rekli su da cemo imati neki sastanak 5. maja, ali da cemo vec biti obacesteni povodom toga..
PS. Ja sam prva dobila placement-Texas!!![]()
Bila sam kod njih, nesto da se raspitam i rekli su da cemo imati neki sastanak 5. maja, ali da cemo vec biti obacesteni povodom toga..
PS. Ja sam prva dobila placement-Texas!!![]()
Congrats svima koji su dobili placement. Inace jel vam to stize mejl sa podacima ili sta...?
Moj covek.AA jaoooj ... sda sam ja u neizvesnosti xDD Samo da dobijem neko urbano mesto xD
aooojjj u Texasu si ,,,, ici ces na NBA da gledas Dallas Maverickse i da gledas Dirka Nowitzkog joooooojoj![]()
Jedino što će morati da ustaje u 5 da čisti štale sa konjićima, jer inače dođu ovi iz udruženja za zaštitu životinja, pa puknu kaznuStigo i meni mail. Vidimo se 5. maja.
Cestitam andreaomg-i na Teksasu.
Tamo ima dosta farmi, a ljudu koji zive na farmama u Americi su veoma bogati tako da ti sigurno nece nista faliti(ako te stave na farmu).
.
Moj covek.
A jos bolje mozes ici da gledas NFL,Dallas Cowboys...
Pratis NFL?
Je l' dobio jos neko smestaj??? Pisite!!!![]()