A-smyle

Jel mi za intervju treba da ponesemo 2 slike(jednu potpisanu), pasos
i confirmation page?

Vesna u svojim mejlovima ponekad nije bas najjasnija.
Ajde mi ovde medjusobno da se proverimo.
Tek u sredu u hotel nosimo sva ona dokumenta.

Danas mi je bio najgori dan u zivotu.
Ja ti eto tako lepo leskarim u svojoj sobi kad u pet do dva zvoni moji mobilni.
Ja se javim kad ono Vesna.
Pita ona mene gde sam. Ja joj kazem kako gde?, pa kuci.
Pita ona mene dal sam normalan, i kaze da imam samo 5 minuta da dodjem dodjem do ambasade na intervju. Ja potpuno zaboravio da je danas, ja mislio da je u utorak. I tako ja sav smrdljiv i neokupan
navukao neko prnje i trk u ambasadu. Stigao sam taman kad su ulazili. Vidim ja Vesnu i ocekujem da ce da se dere kad ona meni,, Baci kosku, bravo sto si stigo", a sad udji unutra i popi malo vode.

HVALA BOGU STO ZIVIM BLIZU AMBASADE!!!:dash:

Poslednja izmena:
E, kako je bilo na razgovoru? Sta su vas pitali? ;)

Ma to nema da se brines, cista glupost.
Nema nikakav razgovor vec dobijes broj i cekas da te pozovu, Kad te prozovu das pasos i slike a onda
opet sednes i cekas da te prozovu. Kad te prozovu drugi put stavis ruke na neku masinu da
ti uzmu otiske prstiju pa onda opet sedis i cekas. Kad te prozovu treci put pridjes opet do saltera, lik ili likusa te pita dal si nekad bio/la u USA. Pita te sta volis da radis za zabavu
i na kraju ti kaze da se lepo provedes.:whistling:

Ok, 19. je Kragujevac, umreću do tada koliko sma nervozna.
Inače, to je prvi krug, koliko sam razumela, radi se samo test engleskog. Ima li neko testove, ili link, samo da vidim kako to izgleda?
I, da, hoće li još ko odavde na testiranje u KG? :D

Pozdrav svima,
Ja sam iz Novog Pazara i planiram da se testiram 28. septembra, ovde.
Ne očekujem mnogo, idem da bih proverila znanje engleskog, čisto iz zabave.

E sad, danas sam se informisala po Netu o detaljima programa i zanima me da li treba na prvi test da donesemo fotografiju 3x4, izvod iz matične knjige rođenih (usput, da li treba samo jedno ili i izvod, i pasoš i đačka knjižica)?
Od čega se sastoji test engleskog, kakva je procedura posle toga? Ima li nekih linkova, primera testova i sl.?

Hvala unapred na odgovoru. :) Pozz!

heej ljudii. :) ja se za ovaj proram interesujem vec 2-3 meseca. odlucila sam da idem na testove ove godine i ici cu ili u kg ili u bg. dosta sam razmisljala i postajem sve ozbiljnija sto se ovoga tice. tako da me zanima, ako je neko vec radio testove prethodnih godina, da mi kaze ako se seca na koju su foru. najvise me zanimaju prva 2 kruga (testovi i eseji). sto vise informacija mi je potrebno. :) hvaala vam unapred. :)

E, novajlije, samo da vas uputim na novu temu o A-SMYLE-u za ovu godinu : http://forum.krstarica.com/threads/378072....

Sve sto vas interesuje u vezi testova, vec imate na ovoj temi... Od prijavljivanja, preko testova, iscekivanja dal' smo prosli, koju smo destinaciju dobili itd.... :)

Srecno svi koji se prijavljujete... Toplo preporucujem... Ja sam sad u Texasu preko A-SMYLEa i verujete mi, vredi pokusati...

Lil_devil93..ako mozes samo da mi kazes kog tipa su teme za eseje u drugom krugu testa? da ne ceprkam i tragam po ovih 39 stranica,potrajace. :D a i vec sam procitala vise od pola i nisam nasla nista o tome.pisali ste samo o esejima u trecem krugu,koliko sam ja videla. :)

E, nemojte da vas hvata trema, prvi krug je strasno prost, tako da i sa najosnovnijim znanjem engleskog prolazite. 16 pitanja jako laka. A sto se tice eseja u 2. krugu - Imas 35 minuta, mi smo imali 3 teme tipa "What are your hobbies", "Your biggest achievement", pa "Describe a situation when...pa daju neku situaciju, pa idu pitanja sta bi uradila, kako bi se snasla... I tako to. pises prvo sto ti padne na pamet. Naravno mozes da lazes, da izmisljas situacije ako ti je lakse ;) Nisu bitne ni gramaticke greske..
I tako ja ispisah roman. xD
Pitajte ako imate nesto, dosadno mi je pa odgovaram :whistling:

Heeej :D Ja da se javim :) Inace nova sam na krstarici pa se gubim malo :P Sutra idem na polaganje u NS-u iii jedva cekam,sada kontam da bi mi trebalo biti lako jer mi je super znanje eng.ali je problem zbog kolicine vremena,zar ne ? Inaace citala sam svaku poruku,ali bas svaku na ovom forumu,sinoc neka 4h... Oci su mi ispale :D U svakom slucaju nadam se da me primate i da cujem kako je vama u USA ? Inace ja sam Iva iii 95 godiste sam :)

Back