A-smyle

Pa da to je onaj mejl koji su u utorak poslali svima gde su rekli da potvrdjujemo sredom, a Lil_devil93 je verovatno rekla neka osoba koja je vec dobila placement. :D

Lil_devil93, ti si gore napisala da stize mail sa podacima o porodici i tako dalje...Otkud znas, jel su tebi poslali mesto gde ides.

Nisu meni, vec Andrei, a ona meni sve rekla... :mrgreen: Ih da sam ja dobila placement, znali biste iste sekunde, jer prvo sto bih uradila objavila bih na Krsti! :mrgreen:

Pa da to je onaj mejl koji su u utorak poslali svima gde su rekli da potvrdjujemo sredom, a Lil_devil93 je verovatno rekla neka osoba koja je vec dobila placement. :D

Zeza me je*eni gmail... :dash: Ne javlja mi kad ima nesto novo na temi... Hvala sto si mu odg... ;)

Stigo sad neki mail za sve one koji nisu iz Beograda da se jave dal mogu da dodju u Beograd dan dva ranije zbog PDO-a koji ce biti krajem juna.
Ali to su poslali svima, i onima koji su iz Beograda i onima koji nisu. Ja sam iz Beograda tako da cu samo ignorisati ovaj e-mail. Sta mislite dal da odgovorim tipa:,, Ja sam iz Beogrda tako da ovo za mene ne vazi".
Ja mislim da ne treba da saljem.

Stigo sad neki mail za sve one koji nisu iz Beograda da se jave dal mogu da dodju u Beograd dan dva ranije zbog PDO-a koji ce biti krajem juna.
Ali to su poslali svima, i onima koji su iz Beograda i onima koji nisu. Ja sam iz Beograda tako da cu samo ignorisati ovaj e-mail. Sta mislite dal da odgovorim tipa:,, Ja sam iz Beogrda tako da ovo za mene ne vazi".
Ja mislim da ne treba da saljem.

Dve mogucnosti:

1. Da ih je mrzelo da povade beogradjane sa spiska, pa su svima poslali...

ili

2. Treba svi da im odgovore, da bi znali ko moze, a ko ne...

Ja da sam na tvom mestu ja bih poslala... Nista ne gubis... :mrgreen:

E, skroz su ok. I oni i koordinatorka. Pricala sam i sa jednom Crnogorkom koja je bila bas kod njih pre par godina preko A-SMYLE-a i ona mi je rekla da joj je bilo super i bez ikakvih problema. Tako da sad jedva cekam...:super: :cool:
Eeee, extra, bas mi je drago...;) Valjda cemo i mi da se utrpamo nekom.:lol: Tebi su bas brzo nasli... Svaka cast.:worth:

Svi koji su do sada odabrani su u manjim mestima ... u proslim generacijama , oni koji su dobili Kaliforniju,Cikago ili mesta poput tih, su saznali otprilike 5 dana pre odlaska u US . Tako da ....

Svi koji su do sada odabrani su u manjim mestima ... u proslim generacijama , oni koji su dobili Kaliforniju,Cikago ili mesta poput tih, su saznali otprilike 5 dana pre odlaska u US . Tako da ....

Ma ja mislim da je to samo slucajnost... Oni su svima objavili i sad je samo pitanje kome ce se ko svideti... ;)

Mada ja nisam kompetentna da diskutujem o tim stvarima...salim se... Ma srecno svima, pa gde god da odemo extra ce nam biti, jer smo mi takvi kakvi smo!!! :D

Back