Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lil_devil93, ti si gore napisala da stize mail sa podacima o porodici i tako dalje...Otkud znas, jel su tebi poslali mesto gde ides.
Pa da to je onaj mejl koji su u utorak poslali svima gde su rekli da potvrdjujemo sredom, a Lil_devil93 je verovatno rekla neka osoba koja je vec dobila placement.![]()
Ojsa...!!!Dap, meni su poslali podatke hostova,skole i koordinatora.
Vec sam stupila u kontakt sa hostovima![]()
Stigo sad neki mail za sve one koji nisu iz Beograda da se jave dal mogu da dodju u Beograd dan dva ranije zbog PDO-a koji ce biti krajem juna.
Ali to su poslali svima, i onima koji su iz Beograda i onima koji nisu. Ja sam iz Beograda tako da cu samo ignorisati ovaj e-mail. Sta mislite dal da odgovorim tipa:,, Ja sam iz Beogrda tako da ovo za mene ne vazi".
Ja mislim da ne treba da saljem.
Ojsa...!!!Šta pričaju oni, kakvi ti se čine..???
![]()
Utorak mi je najgori dan za skolu.
Eeee, extra, bas mi je drago...E, skroz su ok. I oni i koordinatorka. Pricala sam i sa jednom Crnogorkom koja je bila bas kod njih pre par godina preko A-SMYLE-a i ona mi je rekla da joj je bilo super i bez ikakvih problema. Tako da sad jedva cekam...![]()
![]()
Svi koji su do sada odabrani su u manjim mestima ... u proslim generacijama , oni koji su dobili Kaliforniju,Cikago ili mesta poput tih, su saznali otprilike 5 dana pre odlaska u US . Tako da ....
Svi koji su do sada odabrani su u manjim mestima ... u proslim generacijama , oni koji su dobili Kaliforniju,Cikago ili mesta poput tih, su saznali otprilike 5 dana pre odlaska u US . Tako da ....
Kako sam se smorio na ovom sastanku.
Mnogo lose organizovano.