Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Grammar test je bio sastavljen od 73 pitanja i to nije bila tipicna gramatika vec sve je zaokruzivanje
To je jako smor,jer mnogi nisu stigli da urade poslednje zadatke,ja sam onako u zadnji minut zavrsila,a malo su komplikovani tekstovi moras vise puta da ih citas da bi razumeo,imali smo neki tekst o kao pravima zena,kada su konacno dobili,bla bla bla i neki hemijski tekst -.- Kao kalcijum kada opadne bla bla nemam ni ja vec pojma,on isusava vodu iz zidova bazena pa to popusta i tako to ... A usred tog teksta ti moras da zaokruzis pod ABC ili D sta mislis da najvise odgovara da se ubaci u recenicu,kontas ?
I posle toga imas pitanja u vezi sa tekstom npr.kao koji naslov po tebi najvise odgovara ovom tekstu i sada u sustini svaki moze da se stavi ali ti moras jos jedno dva puta da citas tekst da bi skontao i tako jos mozda 5 pitanja ... A pre gramatike sam zaboravila da kazem da ima i kao fora READING COMPREHENSION i tamo imas kao nekoliko likova kako razmisljaju o nekim svojim profesorima i tako to,i sada pise recenica ''He was always holding a book in his hands'' i imas foru devojka pod C razmislja o nekom profesoru koji drzi knjigu u rukama i ti zaokruzis da to odgovara devojci pod C .. .To je jako prosto,ali smaara
Esej pitanja ahhh jojjj ... Pa gluposti,kao i prethonih godina... Ja sam zavrsila 10 minuta ranije,a imali smo 35minuta
?Kakav je bio esej? Koja su pitanja bila?Hej ja sam danas radila test i esej i zadovoljna sam kako sam uradilaAko vas zanima nesto,pitajte
![]()

Ja sam iz Novog Pazara. Ovde je prvi krug testiranja sutra, a kako sam ja pročitala i shvatila na Netu drugi krug je odmah sutradan posle prvog, a ja putujem i nisam tu...
Pa, s obzirom da mi je Kragujevac najbliži od svih gradova koji učestvuju u projektu, planirala sam da odem tamo na testiranje.
Zanima me pre svega da li mogu da polažem u Kragujevcu iako sam iz Novog Pazara?
I, da li mogu da polažem prvi krug ovde a (u slučaju da prođem a s obzirom da engleski pričam jako dobro pretpostavljam da bih prošla) drugi tamo?
I, koliko uopšte ima krugova i da li sve moram da odradim u istom mestu?
Hitno je, tako da bih bila zahvalna kada bi mi se javili sa proverenim informacijama![]()
Pozdrav svima i srećno
E sto mi sad zao kad vidim koliko se dece prijavilo....Ja sam imao neverovatnu volju,odlicno znanje,ali mi cale kaze:"Ma budi ovde,zavrsi gimnaziju,druzi se,sad ti je najlepsi period u zivotu,stici prijatelje,sta ces u Americi,tamo nijednog prijatelja neces steci...A ako budes hteo posle srednje poslacu te na Oxford...."......Neznam da li je neko imao slicnih problema...
95 sam godiste.... ugh ubila bih ih no samo se nadam da cu proci nekim cudom pa cu kukom i butikom po njima dok mi ne daju! Junaci ne odustaju lako!