jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 34.525
To se smeju i vredjaju oni sto su kupili diplome.Svaki obrazovani covek tako nesto ne bi uradio.Oni znaju da i zanatlije i poljoprivrednici vise doprinose drzavi,nego ovi sto su pokupovali diplome.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da bi dobila diplomu morala je da polozi 20-30 ispita, toliko puta je radila "gimnastiku" da bi dobila taj papir? Hmm, mnogo lakse je da plati par hiljada jurica na nekoj Megableji ili slcnom mestu.Nije lični animozitet nego je ta persona dobila i diplomu i radno mesto zarad gimnastike a ne zbog znanja. Kako ona može da tumači bilo koji izveštaj ako sa tom strukom nema blage veze?
Gde zaboravih bracu Bosance, ybg. Montenegro je, gle, kao bolji od Srbije po nacionalnom dohotku po glavi stanovnika i vecoj plati ma kakvu percepciju mi imali o toj drzavi. Nije vazno da lis e tamo bilpo sta proizvodu, nije vazno da li je turizam ubedljivo najveca grana privrede, nije vazno da li je veliki % novca u gradjevinarstvu i turizmu umumpan od skaljarskog i kavcanskog klana....Možda BiH i Crna Gora ali mislim da nisu gore od nas. Opet ni sa njima nema 11
ovo je istina za fakultetlije, često pomodarski upiju ono čemu su izloženi, veliki ljudi koji su završili faks i univerzitet u prošlosti su izuzeci, zato i jesu veliki ljudi.Ја немам завршен факс и апсолутно нико не може да ми примирише у критичком размишљању. Заправо, образовани су јако често много индоктринисани и имају јако комформистичка размишљања.
Ако ти је непријатно тамо и ако је губљење времена — треба.Tako je, od fakulteta treba bežati, kao đavo od krsta.
Viša tehnička u Požarevcu štanca diplome za taj kadar odavno ne sekiraj se. Tu se više "stručnjaka" napravilo nego na megadensu.Da bi dobila diplomu morala je da polozi 20-30 ispita, toliko puta je radila "gimnastiku" da bi dobila taj papir? Hmm, mnogo lakse je da plati par hiljada jurica na nekoj Megableji ili slcnom mestu.
A posao je verovatno dobila na lokalnu vezu, nema teorije da neko sa strane dodje u Kostolac i dobije posao u TE, tamo su svi vec generacijama porodicno zaposleni ( imam i ja deo porodice po majcinoj liniji koji se u Kostolac preselio jos oko 1960-te, pa tako je u TE radio majcin stric, njegovo troje dece a danas vec i njihova deca, uostalom tamo je preslo bar 50-tak porodica kada su u majcinom zavicaju zatvorili rudnik uglja tih godina) i to je neki cvrst sindikalni nepisani dogovor da se deca radnika obavezno zaposljavaju tamo, imaju prednost u odnosu na bilo koga sa strane. Pogotovo te nize pozicije, direktore jos i mogu poslati iz Beograda ali rukovodioce, referente i obicne radnike uglavnom zaposljavaju iz kraja.
Jos jednom, u projektu zastite na radu stoje izvestaji pogonskih i strucnih inzenjera, njihova imena su potpisana na tom projektu i svako od njih je odgovoran za svoj deo projekta. To ti je kao kod projekta zgrade ili stanicne zgrade na zeleznici, arhitekta se malo razume u statiku/beton ali nije strucan za to, u vodovod/kanalizaciju se ne razume, u grejanje/ventilaciju nimalo, u elektroinstalacije nikako - zato se svi ti ljudi iz struke potpisuju na projekat koji je objedinio arhitekta. Ne moze jedan covek sve da zna i da ima ovlascenja u svemu.
Evo, mislim da sam konačno našao originalni izvor, po ovome smo 10. najsiromašniji:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_...eign_states_in_Europe_by_GDP_(PPP)_per_capita
Nemoj tako to je sad deo Beogradske Politehnike sada je više fensiViša tehnička u Požarevcu štanca diplome za taj kadar odavno ne sekiraj se. Tu se više "stručnjaka" napravilo nego na megadensu.
Takođe sam čuo da ti tamo rešavaju diplomu za 10 000 evra i profesori dosta traže novacViša tehnička u Požarevcu štanca diplome za taj kadar odavno ne sekiraj se. Tu se više "stručnjaka" napravilo nego na megadensu.
Koliko znam sve skole sa nazivom "visa" su prevedene u naziv "visoka strukovna skola".Viša tehnička u Požarevcu štanca diplome za taj kadar odavno ne sekiraj se. Tu se više "stručnjaka" napravilo nego na megadensu.
Zasto bi neko dao 10k eura za diplomu u toj skoli kad je regularna cena u istoj takvoj skoli u Novom Sadu 78 hiljada dinara po godini ili sa svim troskovima do diplome (2 godine, plus ostali troskovi) oko 1700-1800 eura? Evo ga i <--- LINK LINKTakođe sam čuo da ti tamo rešavaju diplomu za 10 000 evra i profesori dosta traže novac
Radim kao privatnik tako da me položaj i plata za stotinak hiljada dinara ne interesuju. Viša ili Visoka isti isti djavo jer tu su i oni sa smerom konobara ili električara iz srednje mogli da dobiju diplomu lako. I da. Znam kako funkcioniše sistem u Kostolcu jer sam iz tog kraja i ovo je mala sredina i sve se zna. I veruj mi nije nikakva riba da bi mi bilo krivo bilo šta jer ne pipam takve. Takve dvocevke su za ove koji pre sns-a onu stvar nisu videli pa se zadovoljavaju. Likuša je gabarita kao Zorana Mihajlović a tako nešto mogu samo devijantni ljudi da pipaju.Zasto su Srbi pametniji od Nemaca, Engleza ili Amerikanaca?
Koliko znam sve skole sa nazivom "visa" su prevedene u naziv "visoka strukovna skola".
Zasto ti nisi zavrsio tu skolu i radio na mestu gde radi ta zena koju ovoliko opanjkavas na forumu? Kad vec znas kako funkcionise sistem u Kostolcu. Cemu taj animozitet ka njoj, nije ti dala kad si trazio? Ili ti je shefica pa je po defaultu ne podnosis?
Ako imas love može sve. Ljudi su tu dolazili u 30 godina sa smerom konobara, kuvara pa im sredjivali 4 stepen u Kostolcu kao vanredno preko par profa iz sns-a da kao imaju neki tehnički smer. Onda tu daju kintu i pojavljuju se onako bezveze a neki se i ne pojavljuju da kao studiraju nego samo pokupe duplomu. Ceo lokalni kadar tu dobio višu a sada visoku školu. Dalje kombinacija postoji u Beogradu da ti poluinženjeri i sta su već sa tom visokom školom dobiju diplomu sa drzavnog u BG-u pa i master posle. Znaš koja je epidemija osoba koje su u 30, 35, 40 tako doale do diplome. Sve se zna u malom mestu.Takođe sam čuo da ti tamo rešavaju diplomu za 10 000 evra i profesori dosta traže novac
Sinko, iz tebe provejava takva mrznja ka toj zeni da je to zabrinjavajuce, nije lepo da pises o nekoj anonimnoj osobi na takav nacin, pogotovo o zeni.Radim kao privatnik tako da me položaj i plata za stotinak hiljada dinara ne interesuju. Viša ili Visoka isti isti djavo jer tu su i oni sa smerom konobara ili električara iz srednje mogli da dobiju diplomu lako. I da. Znam kako funkcioniše sistem u Kostolcu jer sam iz tog kraja i ovo je mala sredina i sve se zna. I veruj mi nije nikakva riba da bi mi bilo krivo bilo šta jer ne pipam takve. Takve dvocevke su za ove koji pre sns-a onu stvar nisu videli pa se zadovoljavaju. Likuša je gabarita kao Zorana Mihajlović a tako nešto mogu samo devijantni ljudi da pipaju.
Dodali su na listu Jermeniju, Gruziju , Azerbejdzan (Azija) kao i tzv. Kosovu.Od evropskih zemalja da.
Znam zenu koja je zavrizila zastite životne sredine i već 10 godina radi kao prodavac. Iskreno jako loša škola čak i ima neki profesori koliko mi pričali drugi da neće da te puste dok ne platiš.Ako imas love može sve. Ljudi su tu dolazili u 30 godina sa smerom konobara, kuvara pa im sredjivali 4 stepen u Kostolcu kao vanredno preko par profa iz sns-a da kao imaju neki tehnički smer. Onda tu daju kintu i pojavljuju se onako bezveze a neki se i ne pojavljuju da kao studiraju nego samo pokupe duplomu. Ceo lokalni kadar tu dobio višu a sada visoku školu. Dalje kombinacija postoji u Beogradu da ti poluinženjeri i sta su već sa tom visokom školom dobiju diplomu sa drzavnog u BG-u pa i master posle. Znaš koja je epidemija osoba koje su u 30, 35, 40 tako doale do diplome. Sve se zna u malom mestu.Svi zavrsili tu neku ekologiju, bezbednost ma radu i neke trt mrt smerove. Smejurija. Niko sa tom školom nije otišao za inostransvo nego eto svi zadovoljni kao veliki stručnjaci da imaju sttinak hiljada dinara u Kostolcu.
![]()
Ako imas love može sve. Ljudi su tu dolazili u 30 godina sa smerom konobara, kuvara pa im sredjivali 4 stepen u Kostolcu kao vanredno preko par profa iz sns-a da kao imaju neki tehnički smer. Onda tu daju kintu i pojavljuju se onako bezveze a neki se i ne pojavljuju da kao studiraju nego samo pokupe duplomu. Ceo lokalni kadar tu dobio višu a sada visoku školu. Dalje kombinacija postoji u Beogradu da ti poluinženjeri i sta su već sa tom visokom školom dobiju diplomu sa drzavnog u BG-u pa i master posle. Znaš koja je epidemija osoba koje su u 30, 35, 40 tako doale do diplome. Sve se zna u malom mestu.Svi zavrsili tu neku ekologiju, bezbednost ma radu i neke trt mrt smerove. Smejurija. Niko sa tom školom nije otišao za inostransvo nego eto svi zadovoljni kao veliki stručnjaci da imaju sttinak hiljada dinara u Kostolcu.
![]()
Како то мислиш помодарски ? Ваљда факултет учи критичком мишљењу ?ovo je istina za fakultetlije, često pomodarski upiju ono čemu su izloženi,