a sad jedno degutantno pitanje za zene...

• Začetnik teme Začetnik teme bljux
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Incognito:
bljux, naoruzaj se dovoljnom kolicinom soka od ananasa i izbaci pivo, jeger, pelinkovac, absinth i slicne preradjevine od ukuvalih biljaka na par dana... Pa da vidis kako ce hteti...
Ako nece, pa jbg, nista se ne mora... learn to live with it...

He, he...evo i Inco nam se vratio.... :D
i to u visokom stilu.... :wink:
Ali, ako to ona -nece- ili -ne voli- , zar mislis da ce hteti, ako se promeni ishrana....ili mislis da ce i ona -preko toga- popiti malo tog sokica?
(inace to mi je omiljeni sok, ali kada mi se pije...sipam iz tetrapaka u casu.... :wink: )

Pa ne, ako je problem ukus telesnih tecnosti i sl. ananas, mango, i sve ostale vocke koje imaju finu kolicinu magnezijuma i vitamina C umeju da poboljsaju 'ukus'...

Ako je problem psihicke prirode (u fazonu - that's dirty bla bla bla) to moze da se resi otvorenim razgovorom...

A ako ona bas ne voli, pa jbg, ne mozes silom naterati nekoga na nesto - razni ljudi, razne cudi...

Incognito:
Pa ne, ako je problem ukus telesnih tecnosti i sl. ananas, mango, i sve ostale vocke koje imaju finu kolicinu magnezijuma i vitamina C umeju da poboljsaju 'ukus'...

Ako je problem psihicke prirode (u fazonu - that's dirty bla bla bla) to moze da se resi otvorenim razgovorom...

A ako ona bas ne voli, pa jbg, ne mozes silom naterati nekoga na nesto - razni ljudi, razne cudi...

Mislim da je ovde -psishicke...
A da je to za jelo, verovatno bi da bilo i u restoranima na jelovniku...pa mi kao narucimo -sa ukusom ananasa....banane....ha,ha....... :wink:

Eh sad... a sta bih onda ja trebao da trazim u prodavnici cigara? Cigaru s' aromom 3.14kinog dima? :lol:

Da, najcesce je problem psihicke prirode... Jbg, imas i konzervativnih ljudi koji ceo zivot provedu krljajuci se u misionarcu i to striktno u reproduktivne svrhe... Kao sto rekoh, razni ljudi - razne cudi...

edit:

Too much, too much morality,
Can drive to criminality...

Suzy:
A da je to za jelo, verovatno bi da bilo i u restoranima na jelovniku...pa mi kao narucimo -sa ukusom ananasa....banane....ha,ha....... :wink:

E jeste sad...
Onako prilazi konobar, dobro vece izvolite, sta piju ******?
- Ja bih jedan white banana-svrsh. Nemuckan!
- U gospodja, izvinite da zovem kolegu, on je jeo banane, ja sam pio ananas.... samo sekund. Miiiileeeee, oce gospodja banane!
- Mani me se bre, danas sam i' usluzio 7, zovi Peru, on je malopre jeo banane.
- Evo izvinjavam se gospodjo sad cu da odem po Peru.

Suzy:
Devilishgirl:
ili se pomiris s tim da nece, ne svidja mu/joj se ili odleprsas..a ne..ona/on je sjajna bajna ostacu s njom/njim, a druga/i ce gutati whatever

Iskreno, ne znam koji je to trip.....nije od onih -nevernih- tipova....mozda jednostavno -ne voli-??
ili sto ti kazes- bajna je ...pa da je ne uprljam- fazon????...ali sto neko rece, koliko ljudi-toliko cudi....
trebam malooo da ti crtam...
ne voliii..i onda taj drugi imaa dvee opcijee...da odee, ili da ostanee, jer u toj vezi ima ne znam sta, bez obziraaa sto nemaaa ono...a ono ce dobiti od nekog treceg..ebote kakav smor..
da je ne uprlja..kenjas ko foka..

Kad_LupimLupim:
Suzy:

E jeste sad...
Onako prilazi konobar, dobro vece izvolite, sta piju ******?
- Ja bih jedan white banana-svrsh. Nemuckan!
- U gospodja, izvinite da zovem kolegu, on je jeo banane, ja sam pio ananas.... samo sekund. Miiiileeeee, oce gospodja banane!
- Mani me se bre, danas sam i' usluzio 7, zovi Peru, on je malopre jeo banane.
- Evo izvinjavam se gospodjo sad cu da odem po Peru.

He, he...e upravo tako sam zamisljala tu scenu kad sam je spomenula...
pa, cuj...zar nisam u pravu???? :wink: lol

Suzy:
Incognito:

Neee, ja mislim da je bolje da on direktno "sipa" u casu, stavi slamcicu i kisobrancic, pa da uzivanje bude kompletno. Ne mislis valjda da ce da nas izvode u restoran, da bacaju pare, kad mogu za dz da nam serviraju :lol: :lol: :lol:

Oprah_Bg:
Suzy:
Incognito:

Neee, ja mislim da je bolje da on direktno "sipa" u casu, stavi slamcicu i kisobrancic, pa da uzivanje bude kompletno. Ne mislis valjda da ce da nas izvode u restoran, da bacaju pare, kad mogu za dz da nam serviraju :lol: :lol: :lol:

He, he.....to je za one koje nemaju privatnog servera....pa da biraju aromu..... :wink:

Eeeeeeeeee bre, jeste se uhvatili svrsavanja u usta pa u usta! Pa nije to topic vec GDE volite da vam svrsi?

Ja licno volim na grudi ili stomak, mada, kad se koristi zastita, najlepse je unutra.

Ne volim da mi se svrsava u usta (iako to gotovo svi muskarci traze) jednom mi se desilo da mi je to tip uradio. Prvi put smo imali odnose i obradjivala sam ga oralno, i on bez najave, hop pa svrsi u usta.
Uh poludela sam bila, ali sam ga volela pa ga nisam lincovala ;)
Mada, moram da priznam, nije bilo gadno, s tim da nisam to progutala (ne znam zasto vecina gutanje i podrazumeva) ;)

Back