Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925
Ih! BalkanacAleksej_BASO:Samarcinu sledeci put!bljux:meni zena ne da da joj svrsim u usta.Ocu da izludim
Ae, јebiga sad... pod nokat domalog prsta leve rukeAntunTun:u uho.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ih! BalkanacAleksej_BASO:Samarcinu sledeci put!bljux:meni zena ne da da joj svrsim u usta.Ocu da izludim
Ae, јebiga sad... pod nokat domalog prsta leve rukeAntunTun:u uho.....
pa da mi ga posli zagrize i da vristim ko Damjanov Zelenko...Aleksej_BASO:bljux:meni zena ne da da joj svrsim u usta.Ocu da izludimGazdarica:U meni, u ustima, po licu...
Zadnji put, svrsio je po nozi... Tj. po stopalu...
Samarcinu sledeci put!
Incognito:bljux, naoruzaj se dovoljnom kolicinom soka od ananasa i izbaci pivo, jeger, pelinkovac, absinth i slicne preradjevine od ukuvalih biljaka na par dana... Pa da vidis kako ce hteti...
Ako nece, pa jbg, nista se ne mora... learn to live with it...

Incognito:Pa ne, ako je problem ukus telesnih tecnosti i sl. ananas, mango, i sve ostale vocke koje imaju finu kolicinu magnezijuma i vitamina C umeju da poboljsaju 'ukus'...
Ako je problem psihicke prirode (u fazonu - that's dirty bla bla bla) to moze da se resi otvorenim razgovorom...
A ako ona bas ne voli, pa jbg, ne mozes silom naterati nekoga na nesto - razni ljudi, razne cudi...

Devilishgirl:ili se pomiris s tim da nece, ne svidja mu/joj se ili odleprsas..a ne..ona/on je sjajna bajna ostacu s njom/njim, a druga/i ce gutati whatever
Suzy:A da je to za jelo, verovatno bi da bilo i u restoranima na jelovniku...pa mi kao narucimo -sa ukusom ananasa....banane....ha,ha....... :wink:
trebam malooo da ti crtam...Suzy:Devilishgirl:ili se pomiris s tim da nece, ne svidja mu/joj se ili odleprsas..a ne..ona/on je sjajna bajna ostacu s njom/njim, a druga/i ce gutati whatever
Iskreno, ne znam koji je to trip.....nije od onih -nevernih- tipova....mozda jednostavno -ne voli-??
ili sto ti kazes- bajna je ...pa da je ne uprljam- fazon????...ali sto neko rece, koliko ljudi-toliko cudi....
Kad_LupimLupim:Suzy:A da je to za jelo, verovatno bi da bilo i u restoranima na jelovniku...pa mi kao narucimo -sa ukusom ananasa....banane....ha,ha....... :wink:
E jeste sad...
Onako prilazi konobar, dobro vece izvolite, sta piju ******?
- Ja bih jedan white banana-svrsh. Nemuckan!
- U gospodja, izvinite da zovem kolegu, on je jeo banane, ja sam pio ananas.... samo sekund. Miiiileeeee, oce gospodja banane!
- Mani me se bre, danas sam i' usluzio 7, zovi Peru, on je malopre jeo banane.
- Evo izvinjavam se gospodjo sad cu da odem po Peru.
Neee, ja mislim da je bolje da on direktno "sipa" u casu, stavi slamcicu i kisobrancic, pa da uzivanje bude kompletno. Ne mislis valjda da ce da nas izvode u restoran, da bacaju pare, kad mogu za dz da nam servirajuSuzy:Incognito:Pa ne, ako je problem ukus telesnih tecnosti i sl. ananas, mango, i sve ostale vocke koje imaju finu kolicinu magnezijuma i vitamina C umeju da poboljsaju 'ukus'...
Ako je problem psihicke prirode (u fazonu - that's dirty bla bla bla) to moze da se resi otvorenim razgovorom...
A ako ona bas ne voli, pa jbg, ne mozes silom naterati nekoga na nesto - razni ljudi, razne cudi...
Mislim da je ovde -psishicke...
A da je to za jelo, verovatno bi da bilo i u restoranima na jelovniku...pa mi kao narucimo -sa ukusom ananasa....banane....ha,ha....... :wink:

jos kad bi mi qratz bio sokovnik...Incognito:bljux, naoruzaj se dovoljnom kolicinom soka od ananasa i izbaci pivo, jeger, pelinkovac, absinth i slicne preradjevine od ukuvalih biljaka na par dana... Pa da vidis kako ce hteti...
Ako nece, pa jbg, nista se ne mora... learn to live with it...
Oprah_Bg:Neee, ja mislim da je bolje da on direktno "sipa" u casu, stavi slamcicu i kisobrancic, pa da uzivanje bude kompletno. Ne mislis valjda da ce da nas izvode u restoran, da bacaju pare, kad mogu za dz da nam servirajuSuzy:Incognito:Pa ne, ako je problem ukus telesnih tecnosti i sl. ananas, mango, i sve ostale vocke koje imaju finu kolicinu magnezijuma i vitamina C umeju da poboljsaju 'ukus'...
Mislim da je ovde -psishicke...
A da je to za jelo, verovatno bi da bilo i u restoranima na jelovniku...pa mi kao narucimo -sa ukusom ananasa....banane....ha,ha....... :wink:![]()
![]()
![]()
.