SamanthaJones
Elita
- Poruka
- 16.124
bljux:meni zena ne da da joj svrsim u usta.Ocu da izludim
Pa menjaj zenu...ili dodji,..ja OBOZAVAM kada mi svrse u usta........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bljux:meni zena ne da da joj svrsim u usta.Ocu da izludim
Suzy:A sta kada ON to nece...ili -slicne tome- akcije?
Nije ovo ipak -generalan- stav muskarca.
pa gde si ranije bila vec sam se zaljubio u tebe -volim te-Samantha Jouns:Pa menjaj zenu...ili dodji,..ja OBOZAVAM kada mi svrse u usta........![]()
Samantha Jouns:Pa menjaj zenu...ili dodji,..ja OBOZAVAM kada mi svrse u usta........![]()
Srdj@n:A tebi vise njih svrsava u usta?![]()
savic dr:Samanta gde si ovde je puno ljudi koji hoce da ti pruze zadovoljstvo

Samantha Jouns:Hahahahhahah ne nego govoreci uopsteno....Muskarcisvrsi svaki koji je samnom....
![]()
Peta W.:Po licu ili u ustima... ali najcheshce po guzi,to mi je bash onako..mmmm....

Peta W.:E pa po MOJOJ guzi jeste :wink:![]()

Zana:Volim da svrsi u meni... i da ostane posle toga jos malo u meni, da ga ne vadi odmah.
Slazem se...u meni naravno....bobba:jos jedan glas ZA
Boga mi GAZDARICE ,umes ti da zadovljis i najmastovitije frajere.Kako kaze Blaza"Ja bih tebe rado,obuko u belo,odveo na selo... 8-) "Gazdarica:U meni, u ustima, po licu...
Zadnji put, svrsio je po nozi... Tj. po stopalu...
TTTTTTTTTTOOOOOOOOOOO,LUTKO!!!!!!!!!!!!!!kučka:Stvar uopste nije degutantna, ni intimna,bas onako za forum, bas je zabavno, ko kome , kako i gde.

OVDE SE MISLI NA JEDNO SVRSAVANJE,A NE NA DESET.ILI JE TAJ TVOJ NEKI VANZEMALJAC?!quite something:svrsavaje u ustima mi je toliko gadno da ne mogu da opisem... ali kao sto je neko vec rekao ako bi on to trazio da uradim verovatno bih pristala, a do tada po licu je i vise nego dovoljno... a i to me ponekad nervira, ja ne znam kako uspe ali kada mi sve ode u nozdrve, u kosu, u oci - bas mi nije neki dobar feeling...
najlepse mi je kada svrsi u meni... pa onda po grudima, pa po stomaku... to je bilo kao gradacijski...![]()