Blogovi

Vracam se u proslost mislima muci me pitanje sta je istina. Zbog cega nas nema vise kao da neko tragove brise mozda su to letnje kise koje kapljice svoje mesa sa mojim suzama otvara se novo pitanje Sta? Sta se desilo s nama. Ili je tama kriva sto mrakom sve prekriva pa istinu mi skriva da nije sudbina veliku gresku napravila nasu ljubav u knjizi pod “srecna”nije stavila i tako nas povredila. Na nasu stranu stali su samo snovi istina najvise boli kad san prestane sve lepo nestane stvarnost kad nestane istina da je sve bilo samo lep san ostane. Cak je i zora protiv nas stala kao da nije znala sunce je poslala da me probudi i tako me obavestila da je pocela da rudi. Ne krivim noc jer nije mogla duze da ostane zora je u borbi...
Idealan dan danas za opusanje. Nisko sunce jesenje, mrsavo, zubato, dovoljno tek toliko da izdrzim pola sata u nekoj basti koliko je potrebno da srkucnem kaficu i pravim se da je jos leto. Ali kako lopta zadje za oblak brzo ti kvrcne koliko si daleko odmakao na kalendaru. Zato je idelano da se vozis... zaverglas machinu odvrnes neku crnkinju na mp3 i zmirkas ka zapadu. To jest.... ako nadjes trasu koja ovih dana nije krcata likovima koji bi da predju na drugu stranu preko ova nasa dva ipo mosta. Za ovakve izlete nekad mi je bilo potrebno tek da nacnem novi beograd pa cim izadjem na one siroke bulevare krenem da se topim sve praveci se da sam na srednjem zapadu ili gde vec... Samo, cini mi se, da cu kako vreme odmice, za ovakav...
-Posmatrajući ozbiljna lica ljudi koje srecem svakog dana, shvatila sam koliko smo u stvari površna i neosjećajna bića. Bez opravdanih razloga krivimo jedni druge ,medjusobno se djelimo samo na dobre i loše , iako smo svjesni činjenica da te dvije stvari mogu ležati u jednoj duši. Ne pruzamo priliku sebi da budemo srecni i da sticemo nova prijateljstva. Branimo svoje stavove, njegujemo ego , djelimo savjete drugima, mada bi ih i sami trebali slusati. Srljamo u neisplative avanture, uvjereni da cinimo pravu stvar, a onda, kada se spotaknemo i sa knedlom u grlu priznamo gresku, zapitamo se....da li smo sada mudriji ili..... smo samo stariji?:confused: -Cjeli naš život se svodi na puko preživljavanje , mada nam i ono zna ponekada biti...
Woman In Love Life is a moment in space When the dream is gone It's a lonelier place I kiss the morning good-bye But down inside you know We never know why The road is narrow and long When eyes meet eyes And the feeling is strong I turn away from the wall I stumble and fall But I give you it all I am a woman in love And I'd do anything To get you into my world And hold you within It's a right I defend Over and over again What do I do? With you eternally mine In love there is No measure of time We planned it all at the start That you and I Live in each others heart We may be oceans away You feel my love I hear what you say No truth is ever a lie I stumble and fall But I give you it all I am a woman in love And I'd do anything To get...
~My diary~
Vazno obaveshtenje:blog na koji ste ypravo kliknyli je prepyn nebitnih informatzija za vas...slobodno ga preskochite...ynapred hvala =) 01.10.2007. ~Eo chekam pola 5 da ychim...do tada mogla bih da qtzam ovde neshto(chitaj:da odlozim ychenje makar do pola 6)... ~Eh jytros sam nekako prezivela bydjenje y 6i15[(imala sam ytisak kao da sam spavala 2 min,imajytji y vidy da sam legla oko 1,tada sam se vratila sa fenomenalnog kontzerta Nevernih Beba,znachi ono sy majstori,bio je i prelep vatromet i sve je bilo nekako syper...nisam obratjala paznjy na vreme)+(dobro ae ystala sam y 6i30,onih 15 min mnogo znache lol )]spremila se i tachno y min stigla y sql.. ~prvi chas geografija,moji iz odeljenja sy mi preprichavali provale sa exqrzije na...
Čuo sam razne priče o Princo DVD diskovima, ali ipak se čovek najbolje uči na svojim greškama. Ruku na srce nisam imao do sada problema sa CD Princo, medjutim DVD Princo… nikad više! Kupio sam skoro 4 diska. Rezao sam neke div-x filmove. Svaki disk sam nakon rezanja proverio. Sve je bilo ok. Medjutim, nakon mesec dana, niti jedan od diskova nije mogao da se pročita. DVD čitač jednostavno krene da čita, i pogubi se, nemože ni sadržaj diska da pokaže. Nisam mogao da verujem. Probao sam druge diskove, sve radi, sve je ok. Probao ove iste Princo na jos 4 kompa, neće ni na njima da pročita. Prvi put mi se desilo nešto ovako. Sreća u nesreći što sam na diskovima imao samo neke glp filmove koje mogu ponovo vrlo lako da nabavim. Medjutim...
ДА могу да бирам шта ћу да будем у следећем животу Ја бих изабрао да будем џеп њене хаљине. Увек уз њено тело, руку да јој грејем у хладне зимске сате… Ето то бих.
Prva žrtva naših zapadnih "saveznika" bio je Niš, najveći srpski grad posle Beograda. Bila je sreda, 20. oktobar 1943. godine. Časovnici pokazuju da je 13 časova i 3 minuta. Nebo je proključalo. U niskom letu, sa zaglušujućim motorima, Nišu se približava nekoliko desetina bombardera. S pomešanim osećanjima, lebdeći između straha i nade, Nišlije upiru poglede ka plavom svodu iznad grada. Samo koji sekund kasnije neverica prerasta u šok. Zaglušujući huk avionskih motora meša se sa potmulim eksplozijama, koje se čuju sa svih strana. Iz guste prašine, koja je prekrila ceo grad, čuju se samo vapaji. Najviše iz najsiromašnijih delova grada smeštenih oko železničke stanice, iz Šumadijske, Drinske, Prizrenske, Kajmakčalanske, Šiptarske...
Samo bih ga zapocela. Drago mi je sto se ispitni rok zavrshio za mene.Sutra isticu uslov za cetvrtu godinu.Nadam se da ga ispunjavam. Danas je bash bio lep dan. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ dan pon 1.okt. Evo blejim ovde na faksu ko budala , sednica za uslov je pocela josh u 9.00ujutro...a rezultata sednice josh uvek nema. A volela bih da ih smimim kamerom :lol: verovatno bi bilo slicno kao nasha skupshtina. Odgovornost mog ninja-vatrogasca je kao i obicno na nivou , te tako nenadano saznaje da mu je usmeni sutra.:lol: Ne bih da sam u njegovoj kozi , sa sve onom knjizetinom iz elektotehnike.I definitivno mu ne mogu pomoci.A bash bih volela da dobije...
.....ovaj dan......
Vec dugo vremena lezim na novobeogradskom asfaltu. A sunce przi.Ljudi prolaze kroz mene.Kad sklopim oci sanjam kishu.Raspletene crne kose.Ona ne sanja. Kapi se kishe stapaju sa njenim usnama.Crveno na tebi.Padaju po njenom telu.Nezno i lako.Polako.Pa brze.Pljusak kapi koje se slivaju niz telo i ostavljaju sladak trag za sobom. Zaranja u bujicu i gubi razum. Vetar vijori crnu kosu oko mog lica.Notj je.Pola je mesec pun.Ispod tamne zavese izviruje plavo oko.Stapa se sa mojim crnim.I znam da si tu.Mogu da si priustim osmeh. Koji ne otkriva.I mogu da zatvorim oci i utonem u njenu javu. Njeno je telo suvishe slabo da izdrzi struju kojoj je izlozena.Da nije njega , koji je izvlachi smiruje i grli. Zavesa njegove kose se sklapa oko njenog...
Престао сам
Престао сам да пијем од када си била у мом наручју јер сам тада био опијен као никада пре престао сам да гледам у звезде од када сам се сагледао у твоје очи које су ме заслепеле да звезде више не видим И не љубим више ни нову зору од када нема твојих усана на мојим јер тад ми беше најслађе а мед ми постаде горак.
Пољубио сам те и починио грех према онима што никад волели нису. и није ми жао и ништа ми не сметају њихови погледи зависти и јада. Пољубио сам те и купио карту за вечни живот, јер у твом загрљају нашао сам капију раја. Са тобом упознао шта значи бити срећан. И сада те волим, иако не љубим а знаш и сама да сваки стих теби је упућен да те око струка врелог грлим њиме. немаш појма, љубави, колико ми значиш и колико сваки стих љуби те и грли као онај што га пише.
Птице нису саме
Ни једна птица није усамљена док на собом небо има и звезде сјајне на пут да је воде. Погледај, љубави моја отишле су све. Да свој пут љубави следе у сумрак крајем лета Ћути и пусти да будем твоја крила, пут неба да те подигнем. звездо Данице моја.
Базирано на мом синоћњем сну. Има неколико месеци како сам купио то имање у Источкој Англији. Можете ме звати скоројевић. Ја сам нови богаташ, стицајем околности, познавањем рупа у закону и великом петљом, успео сам за релативно кратко време да стекнем иметак накоме би ми сви перови и лордови могли позавидети. Али, као богаташу, фалило ми је имање које иде уз сав тај новац, неки посед земље који бих могао назвати својим и где бих позивао на вечерње забаве локално племство, да би им трљао у нос своје богатство и уједно се убацио у круг више класе. Тако сам купио ово имање. Било ј еприлично јефтино. заправо забадаве. Старији господин, пер или барон, не сећам се, а видео сам га свега једанпут и то у полазу у великој кући на имању, када...
Јутарња Молитва Матија Бан (1818-1903) Ми и данас устадосмо живи, о,Господе ,света и вечности, нек с мирисом јутарњега цвећа глас се дигне наше захвалности. Ти и данас свој благослов спусти на свет читав,нек се срећно буди - у ваздуху птица што Те слави, рибе у води и на копну људи ! Нек оплоди ново сунце њиву, ратаровим знојем орошену, да обилном сиромашак храном трпезицу види покривену. Кроз пустару путника спроводи, а морнара чувај на пучини, да доспеју крају пута свога, те их здраво дочекају њини. Тамну душу,што освету кује, о разгали,намеру јој смрви, и задржи убојици руку да се братском не умрља крви. Сатрвена срца која цвиле, Ти утеши,излечи им рану, ил одржи,барем да у понор очајања црног...
СМАЈЛ!!! Извињавам се "Србовању" на добронамерној крађи, али ово је било више него упечатљиво и нисам могао да зауставим нападе смеха... Дакле свима препоручујем сајт www.srbovanje.com
Pack your memories and leave Don't give it a second thought All he's given you is grief And pain you can do without Pack your memories and leave, girl You know love is just a game of chance There's always someone, can't you see Leading someone, a pretty dance You can moan about your worries You can howl at you regrets Drink them all away Stay out 'til the morning, get it going But they will be there by the break of day Pack your memories and leave Don't try to look behind The things ha make you believe Girl, you must have been blind Pack your memories and leave And run as far as you can Let the song in the breeze Take you by the hand You can moan about your worries You can howl at you regrets Drink them all away Stay out 'til the...
Ah, konacno mogu da kopiram blog o Ivanchetu sa myspace-a ovde... Why do I love my friend Ivan??? Current mood: Crazy Well, why do I? I'll tell ya a little story... We met at a 4um, and I liked him the first time we exchanged a few posts... after a while, we became friends, and everyday our friendship was stronger and stronger... now I can't imagine my life without him... I can say for sure that he is the person who knows me best... he is a good person, likes the same things as I, I trust him...I'm glad he's a part of my life, and I hope he's reading this! Always your friend, Ivan, forever! 8-)8-)8-)
Polako pada niz provaliju klizi kroz vazduh , zbunjeno gleda neke suze , obraz sto miju i jednu molbu da se ne preda Ne shvata , vice im da ima krila , leteti ume samo nemo gledaju oci i dalje nista ne razume Jer njoj se cini da lako hoda po dolini mirisnom cvecu i paucini a ona tama lepsha od svetla jauk mukli nebeska pesma kako li svira... ...a bol odavno nista nije do lakog dodira A kada kamen telo joj smrvi i vece nebo ruke joj pruza cinit ce joj se lokva krvi kao prelepe latice ruza. ......autor Zefir (tj -------- ) (originalan naziv Zavisna od bola)
Zasluzila je da jedan blog posvetim njoj... najbolje ce je opisati njen blog sa drugog sajta: ******* READ THIS BEFORE U SEND ME A MAIL AND ASK ME MY NAME,AGE AND WHERE I'M FROM SCUM! Well I'm 15 years old,what to expect from me? Hmm I will make you laugh with me and say the most stupid things and it will be enlighted...and I'm from Serbia why isn't that listed... And yes I do like to bore people with warcraft:) With me you'll eat less,sleep less,shit less and **** more I want a man who would gave his **** away for me ALEX
Finally, nesto zanimljivo na Krsti,lol... My first blog... hmmmm... no idea :lol: Samo jedna poruka za sve (cije znacenje znamo samo ja i moja naj friendica Alex) : FEEL THE IMPLICATION :D ;)
Добродошли на нови Блог, поздрав администрацији Форума Крстарице која је прилагодила овај форум Висти, коју нажалост нећу добити наредних неколико месеци!!! Шта чекате-СВИ НА ФОРУМ "Авијација и Војска", ОМА!!!
Blog je vaša Internet stranica, koju sami sastavljate i uređujete, to je vaš lični kutak na Internetu. Uređivanje te Internet stranice vršite iz administrativnog panela Foruma. Na blogu se možete baviti temama koje vas zanimaju i koje mogu biti opšte ili lične. Možete fokusirati blog na specifičnu temu, kao što je veb dizajn, politika, sport ili mobilna telefonija, dodavati veze ka drugim sajtovima koji se bave sličnim temama. A možete i da iskoristite blog kao online dnevnik u koji ćete zapisivati svakodnevne misli, raspoloženja, opažanja... Podelite vaš blog sa ostatkom sveta ili ga podelite samo sa izabranim osobama. Diskutujte sa posetiocima vašeg bloga tako što ćete im omogućiti da ostavljaju komentare na članke koje pišete...
Back