Quantcast

Priznajem.....

jeca2007

Aktivan član
Poruka
1.435
Priznajem da ponekad lazem kako bi sacuvala tebe od sebe, i opet kako bi sacuvala sebe od tebe.
Da ponekad nocu ne mogu da zaspim i da njezno milujem tvoju ruku , gledam tvoje lice i slusam kako dises.Priznajem da ponekad zaustavim svoje misli na trenutak kako ne bi rekla ono sto zaista ne zelim.Da krijuci placem kada sam tuzna, jer necu da gledas uplakane oci i dusu koja se bori.
Priznajem da ponekad ignorisem tvoj glas , jer ne zelim sve ni da cujem.Da se sakrivam od tebe kako bi mislila na ljubav koju mi dajes.
Priznajem da pokusavam promjeniti tebe, da bi nama bilo lakse, da pomirisem tvoju kosulju svakoga puta kada je skines, jer se bojim nepoznatog mirisa.
Priznajem da sam teska i da zahtjevam mnogo, da sam ponekad nervozna i da stalno cutim.
Da imam cudne navike i da trebam i vrjeme za sebe, da se nocu privucem kada je hladno i cvrso zagrlim te.
Priznajem da se ponekad bojim tvoje ljepote i prodornog pogleda tvojih ociju, da se cesto pitam zasto sam bas ja zasluzila da ostaris sa mnom.
Priznajem i da me je strah mojih osjecaja i da ih ne znam pokazati,da sam hladna, onda kada ustvari gorim i da sam premlada da sve to jos shvatim.
Priznajem i da se ne mogu promjeniti, da mi srce zatreperi svaki put kada vidim tvoje lice.
Da sam sretna jer zivim sa tobom i da cjenim sve sto mi pruzas.Da se pored tebe osjecam sigurnom i da se pored tebe osjecam voljenom.
Priznajem da jedino ti pomjeras tlo na kojem stojim , da svakog puta kada me poljubis osjetim sebe.Priznajem da volim svaku tvoju manu i da se ne bojim pred tobom pokazati svoje prvo lice.
Priznajem sada na koljenima bez srama, kao i onda pred olatrom i narodom koji to gleda, da volim svaki dio tebe i da si moj zivot, da sam sretna jer sam rodjena kako bi sa tobom docekala kraj.
 
Top