gost 125157
Zainteresovan član
- Poruka
- 233
pitanjce za danas
kako biste u nekoliko reči opisali prosečnog srpskog muškarca? naravno, u vremenu sadašnjem.
Em prosečan, em srpski, em...muškarac! Jao, jao, jao! Uhh, jbt!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pitanjce za danas
kako biste u nekoliko reči opisali prosečnog srpskog muškarca? naravno, u vremenu sadašnjem.
Koja je to pesma koju mozete da slusate iznova i iznova i iznova, bez da vam dosadi?
nije smešno, dobar odgovor
- - - - - - - - - -
da pitam i ja
poslednja žeMska koja vas je oduševila uradila je / rekla je... ?
Kada primetite devojku, na ulici, u klubu, gde god...
prve 3 stvari koje primetite na njoj su... ?
Muškarci,
kako ćete provesti godišnji odmor?
radno, kod staraca na selu,
razuzdano, na obali nekog mora,
avanturistički, jašući motorčinu on the route 66
ili otpadajući u lokalnom kafiću sa ekipom?
![]()
Muškarci,
kako ćete provesti godišnji odmor?
radno, kod staraca na selu,
razuzdano, na obali nekog mora,
avanturistički, jašući motorčinu on the route 66
ili otpadajući u lokalnom kafiću sa ekipom?
![]()

Da li je moguće zaljubiti se i živeti u ljubavi do kraja života u braku i sa klincima?
Ili je svaka ljubav osuđena na propast, a svaki brak koji traje preko 10 god. treba biti zahvalan deci?![]()
Sta nije u redu sa muskarcima koji od svojih djevojaka traze da nose samo suknje (a nisu popovi), da nema drugove, da ne radi, jer on sve moze sam, da ga slusa (on nju ne mora, jer je musko)?
Kada bi trebalo nekoga od vasih prijatelja da pitate da vas opise jednom recju
koja rec bi to bila?
šta je sa nedovršenim pričama?
bivše ljubavi, veze, vezice i sl.?
stavi li se na njih tačka bez znanja onog drugog ili ne odlazite dok se sve lepo ne objasni?
ja sam dosta tačaka stavila sama, inače..
Još jedno pitanje: mislite li da velika razlika u godinama između dvoje u braku može pre ili kasnije napraviti problem?
Moj suprug je od mene stariji 9 godina, al' meni sad sa 22 to i nije toliko strašno.
A u pasulj ne umem da gledam.
- - - - - - - - - -
Mislim, ne pitam kakve probleme ja sutra mogu imati nego 'vako, uopšteno..
Na koji način ste poslednji put prišli nepoznatoj žeMskoj osobi i kako ste prošli?![]()
ne znam sta je toliko strasno cak ni sitnice ne gresim ali ne verujem da bih se ikom pravdaoAko vi nešto strašno zgrešili, recimo, i da ste otkriveni, u stanju ste da izmenite izjavu , LAŽ svojim roditeljima, supruzi, najboljim drugovima?
Em prosečan, em srpski, em...muškarac! Jao, jao, jao! Uhh, jbt!
ne znam sta je toliko strasno cak ni sitnice ne gresim ali ne verujem da bih se ikom pravdao
"Ja imam krvotok od benzina, pred mojim očima ravan put"...
Daj mi Oče, da imam za par litara goriva i koru hleba, više ti ne tražim, više mi ne treba. Slava Tebi Oče! Rab tvoj ponizni, sibir.
...piche oni pesice cestom, na plus hiljadu stepeni, ali nekako...super je to, jer oni tacno imaju svoj pravac,Mislim,da su u izuzetno teskoj situaciji razvedene zene.Manje vise,svaki muskarac,kada upozna razvedenu zenu,odmah pomisli:ha,ovu cu dobiti lako,ona je zeljna muskarca. To je veoma teska i pogresna,kvalifikacija.

Zene su po prirodi stvari,daleko u proseku,inteligentnije od muskaraca.

Zena pri prvom susretu,sa muskarcem,odmah proceni,stepen njegove kulture.Ona brzinom munje,"procita" muskarca.Ako donese zakljucak,da on hoce brz seksualni odnos,jer zaboga,ona je razvedena,i tu netreba mnogo truda.

Svaki muskarac,koji tako misli...grdno se vara.

brate al si se nalupao ovde za medalju ....Zene u principu,zele zrelog muskarca,inteligentnog,kultivisanog.I ono,sto je najvaznije....zene ne zele,da budu seksualni objekti,vec postovanja dostojni,ravnopravni partneri muskarcima,u toj vecitoj igri ljubavi i romanticnog udvaranja!!!

Mislim,da su u izuzetno teskoj situaciji razvedene zene.Manje vise,svaki muskarac,kada upozna razvedenu zenu,odmah pomisli:ha,ovu cu dobiti lako,ona je zeljna muskarca. To je veoma teska i pogresna,kvalifikacija.Zene su po prirodi stvari,daleko u proseku,inteligentnije od muskaraca.Zena pri prvom susretu,sa muskarcem,odmah proceni,stepen njegove kulture.Ona brzinom munje,"procita" muskarca.Ako donese zakljucak,da on hoce brz seksualni odnos,jer zaboga,ona je razvedena,i tu netreba mnogo truda.Svaki muskarac,koji tako misli...grdno se vara.Zene u principu,zele zrelog muskarca,inteligentnog,kultivisanog.I ono,sto je najvaznije....zene ne zele,da budu seksualni objekti,vec postovanja dostojni,ravnopravni partneri muskarcima,u toj vecitoj igri ljubavi i romanticnog udvaranja!!!

brate al si se nalupao ovde za medalju ....
izbaronisao si nas nacisto!

Zar je bitan nik, bitno je valjda da ima dobar avatar![]()

Mislim,da su u izuzetno teskoj situaciji razvedene zene.Manje vise,svaki muskarac,kada upozna razvedenu zenu,odmah pomisli:ha,ovu cu dobiti lako,ona je zeljna muskarca. To je veoma teska i pogresna,kvalifikacija.Zene su po prirodi stvari,daleko u proseku,inteligentnije od muskaraca.Zena pri prvom susretu,sa muskarcem,odmah proceni,stepen njegove kulture.Ona brzinom munje,"procita" muskarca.Ako donese zakljucak,da on hoce brz seksualni odnos,jer zaboga,ona je razvedena,i tu netreba mnogo truda.Svaki muskarac,koji tako misli...grdno se vara.Zene u principu,zele zrelog muskarca,inteligentnog,kultivisanog.I ono,sto je najvaznije....zene ne zele,da budu seksualni objekti,vec postovanja dostojni,ravnopravni partneri muskarcima,u toj vecitoj igri ljubavi i romanticnog udvaranja!!!