Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Muškarci,

kako ćete provesti godišnji odmor?

radno, kod staraca na selu,
razuzdano, na obali nekog mora,
avanturistički, jašući motorčinu on the route 66
ili otpadajući u lokalnom kafiću sa ekipom?
:D

"Ja imam krvotok od benzina, pred mojim očima ravan put"...
Daj mi Oče, da imam za par litara goriva i koru hleba, više ti ne tražim, više mi ne treba. Slava Tebi Oče! Rab tvoj ponizni, sibir.

Sta nije u redu sa muskarcima koji od svojih djevojaka traze da nose samo suknje (a nisu popovi), da nema drugove, da ne radi, jer on sve moze sam, da ga slusa (on nju ne mora, jer je musko)?

Zaista ne znam.Ova moja je pre mene, izgleda, imala takvog, samo suknju nosi. Odrah se pokušavajući da je odviknem od tog, bar tri puta dnevno joj skidam, ali ne vredi, uvek je ponovo obuče i onda moram sve ispočetka. Zanemoćaću!

Još jedno pitanje: mislite li da velika razlika u godinama između dvoje u braku može pre ili kasnije napraviti problem? :think:
Moj suprug je od mene stariji 9 godina, al' meni sad sa 22 to i nije toliko strašno.
A u pasulj ne umem da gledam.

- - - - - - - - - -

Mislim, ne pitam kakve probleme ja sutra mogu imati nego 'vako, uopšteno..

I ja sam 9 god stariji od žene...doduše, komšijine, pa nam to ni malo ne smeta; naprotiv.
A pasulj, znaš li bar da ga skuvaš?

Mislim,da su u izuzetno teskoj situaciji razvedene zene.Manje vise,svaki muskarac,kada upozna razvedenu zenu,odmah pomisli:ha,ovu cu dobiti lako,ona je zeljna muskarca. To je veoma teska i pogresna,kvalifikacija.Zene su po prirodi stvari,daleko u proseku,inteligentnije od muskaraca.Zena pri prvom susretu,sa muskarcem,odmah proceni,stepen njegove kulture.Ona brzinom munje,"procita" muskarca.Ako donese zakljucak,da on hoce brz seksualni odnos,jer zaboga,ona je razvedena,i tu netreba mnogo truda.Svaki muskarac,koji tako misli...grdno se vara.Zene u principu,zele zrelog muskarca,inteligentnog,kultivisanog.I ono,sto je najvaznije....zene ne zele,da budu seksualni objekti,vec postovanja dostojni,ravnopravni partneri muskarcima,u toj vecitoj igri ljubavi i romanticnog udvaranja!!!

"Ja imam krvotok od benzina, pred mojim očima ravan put"...
Daj mi Oče, da imam za par litara goriva i koru hleba, više ti ne tražim, više mi ne treba. Slava Tebi Oče! Rab tvoj ponizni, sibir.

da znas da vec dugo prizeljkujem upravo takav odlazak...odmor, stagod.
ali sve dok su deca u nekoj kombinaciji putovanja, covek si ne moze priustiti taj "on the road" zivot...danas sam na jednoj cesti, nebitno gde, videla dvoje sredovecnih ljudi (poput mene:D , iz aviJona se vidi da su strendzeri, sa rancevima, stapovima, gojzericama (a jesu neke cipeletine, bemliga), slamnatim sesirima, u sorcevima i majicicama bez rukava (bitno je da su im majice iste, a oboje mrsavi , preplanuli i koliko sam uspela da "uhvatim" pogledom, bas simpa muskarac i zena:)...piche oni pesice cestom, na plus hiljadu stepeni, ali nekako...super je to, jer oni tacno imaju svoj pravac,
verovatno i cilj i ostvarice ga na nacin na koji su si zacrtali bez obzira sto to verovatno mnogima izgleda suludo, ovako ili onako...dok se ja recimo vazda pitam, over and over again: kud vodi ovaj put?:roll:
umesto da mu se samo prepustim pa kako mi Bog da...

ovaj, sorry na ovom monologu.
tvoj komentar me je samo malcice podstaknuo da otvorim dusicu tananu,
inace nemam nesto obicaj bas ovoliko kenjati:D

svako dobro.

Poslednja izmena:
Mislim,da su u izuzetno teskoj situaciji razvedene zene.Manje vise,svaki muskarac,kada upozna razvedenu zenu,odmah pomisli:ha,ovu cu dobiti lako,ona je zeljna muskarca. To je veoma teska i pogresna,kvalifikacija.

:lol:

Zene su po prirodi stvari,daleko u proseku,inteligentnije od muskaraca.

:hahaha:

Zena pri prvom susretu,sa muskarcem,odmah proceni,stepen njegove kulture.Ona brzinom munje,"procita" muskarca.Ako donese zakljucak,da on hoce brz seksualni odnos,jer zaboga,ona je razvedena,i tu netreba mnogo truda.

:mrgreen:

Svaki muskarac,koji tako misli...grdno se vara.

:rotf:

Zene u principu,zele zrelog muskarca,inteligentnog,kultivisanog.I ono,sto je najvaznije....zene ne zele,da budu seksualni objekti,vec postovanja dostojni,ravnopravni partneri muskarcima,u toj vecitoj igri ljubavi i romanticnog udvaranja!!!
brate al si se nalupao ovde za medalju .... :klap:
izbaronisao si nas nacisto!

Mislim,da su u izuzetno teskoj situaciji razvedene zene.Manje vise,svaki muskarac,kada upozna razvedenu zenu,odmah pomisli:ha,ovu cu dobiti lako,ona je zeljna muskarca. To je veoma teska i pogresna,kvalifikacija.Zene su po prirodi stvari,daleko u proseku,inteligentnije od muskaraca.Zena pri prvom susretu,sa muskarcem,odmah proceni,stepen njegove kulture.Ona brzinom munje,"procita" muskarca.Ako donese zakljucak,da on hoce brz seksualni odnos,jer zaboga,ona je razvedena,i tu netreba mnogo truda.Svaki muskarac,koji tako misli...grdno se vara.Zene u principu,zele zrelog muskarca,inteligentnog,kultivisanog.I ono,sto je najvaznije....zene ne zele,da budu seksualni objekti,vec postovanja dostojni,ravnopravni partneri muskarcima,u toj vecitoj igri ljubavi i romanticnog udvaranja!!!

bla, bla und bla.
narocito boldano.
prijatelju, kad dodjes u neke odredjene godine itekako volis da te (kao zenu) posmatraju i u funkciji objekta.
koja kaze da to nije istina, s.ere , laze i folira se najstrasnije moguce.
a sve ovo ostalo sto si spomenuo je samo jedna vrlo pozeljna nadgradnja:)
na ono prvo:lol:

kolega, pa ti zivis u tragicnoj zabludi!
znas li ti koliko su tek udate lake i gladne curca "sa strane"? :deda:
cuj, oni odmah vide u razvedenima lake mete, svasta:roll:
razvedena je oprezna, ne srlja vise tako lako i olako (ako ima imalo soli u glavi) dok ova udata...ajme...cccc..te su ti najgore pohotnice i radodajke.:azdaja:

:lol:

ma ti se zaebavas, sigurno:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back