U sustini nije tako ali svi mrze one koji ne zarezuju te drustveno mediokritetske zakone....
Mene bas ne podnose sto istovremeno ne postujem snobovke ali i ne gajim prstiz i onda mi zameraju da sam snob, jer ne gajim prestiz...to je tek zanimljivo kad te ocrne da si snob zato sto ne prihvatas njihov snobizam nego ne prepoznaju sta im vracas kao odgovor...
Pametniji i pametnije primecuju korpu,sto opet nije potpuno tacno ali nedovoljna zainteresovanost se moze tako tumaciti ili nekretanje u napad , ali to moze biti samo izraz neseksualnosti, tj tretiras sve za pocetak kako neseksualna bica...isto kao u marketu , to sto je neka lepa ne znaci da je obavezna da osim keksa ponudi i seks...ili da mi se smesi i topi se...Druga stvar sto ja volim da cackam da vidim da li ima nesto u njoj na nekim mestima...ali to je sve neseksualno ali bocka ih to a i dobar je uvod ako hoces da je startujes..vidi da je vidis, ali rekoh to je i dalje samo upoznavanje ili zivotarenje...
Ja volim kao i svako da mu neko donese srecu taj dan...ako osetim da mi neka donosi srecu , a neka raspolozenje, to su dve razlicite stvari ali pozeljne obe...
Desi se retko , imao sam jednu ta mi donosila srecu....sto je retko kod mene...mene nece...ali kad mi ona bude na kasi , hoce me...i kazem joj...kad je retko...
Naravno ona to tumaci malo drugacije a zeli da bude drugacije...tako se sve shvata ovde.....ljubazan, kaze da si specijalna, postoji simpatija...sta ces vise...eto koliko su osnovni i polazni standardi za veliku ljubav...a nije...ima da se guli da smo na mnogo mesta slicni a ne samo sto mi stvarno donosi srecu , to se desilo , ne znaci da me usrecuje, samo mi je sretna...hmmm, mozda je trebalo to privvesti i igrati godinu dana loto...podeliti zaradu i onda je vratiti bivsem momku...pristala bi ona na to , a ni meni nebi bilo lose...ali eto ne razmisljam na taj nacin...