poetessa
Legenda
- Poruka
- 56.288
i ovde isto...jel' to sexy posa, čisto da utvrdimo?volim tu pozu kad su joj noge na ramenima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ovde isto...jel' to sexy posa, čisto da utvrdimo?volim tu pozu kad su joj noge na ramenima
Da li volite žene koje dominiraju? U prevodu, jel volite da budete papani ponekad ?![]()
Ponekad da, stalno nametlive ne....a volim i da budem popapan,... prijatna stvar![]()
i ovde isto...jel' to sexy posa, čisto da utvrdimo?![]()
ako mislis ono fatalna neodoljiva pametna upecatljiva ne,da zna da cuti i kuva
- - - - - - - - - -
nadamnom se jos nije pojavila dominantna,lajave naravno ne racunamo u dominantne
Ponekad da, stalno nametlive ne....a volim i da budem popapan,... prijatna stvar![]()
Pitanje;
Vasa omiljena boja
Mene zanima, kako bi ste se osećali da vam dugogodišnja partnerka zna npr. sve moguće lozinke za fb, mail i sl.i to vam prizna nakon nekog vremena? Vidi dakle apsolutno sve što radite na društvenim mrežama i skriva to neko vreme, a zatim odluči da vam to i kažeKakva bi bila reakcija?
Koliko puta dnevno pomislite na sex i sa koliko različitih osoba suprotnog pola?
Ja mislim da žene koje vrište u krevetu foliraju, a vi? Mislim, imam komšinicu koja se dernja, tačno znam kad se ''bodu''.. Ali ja da sam muško, uplašila bih se majke mi![]()
Ja mislim da muškarci koji ćute u krevetu se foliraju, zašto samo žena mora da viče i uzdiše, možete li vi onako da podviknete ili riknete u krevetu?![]()
ričem na kraju![]()
Pitanje;
Vasa omiljena boja